Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jste dobré, že to držíte, snad se mi povede jak vám, ty výkony jsou fakt obdivuhodné, moc gratuluji a vy, co to držet nemůžete, tak nezoufejte, najde se něco vhodného i vám a nebo to můžete zkusit držet vlastní silou pomocí potravin, jako to teď zkouším já a je to i chutné, tak jsem zvědavá na to, co mi přijde ![]()
@Seminko ahoj ja uz mam za sebou 14dni a 5kg dole. Ale jedu to dle balicku jen na koktejktech bych to nedala
To se nedivím, co přesně těmi balíčky myslíš? 5 KG dobrých, to bych taky brala a stačilo by mi to ![]()
Ahoj kočky, je tady někdo kdo ted aktualne drží prodietix?
Ahojky, já mám kombinaci Prodietix a Keto diet, na které dnes najíždím, dnes mi doručí koktejly, takže už můžu najet na 100%, ale nevím, zda zvládnu pouze jejich jídla. Uvidíme, pokusím se, včera jsem pomocí té mé diety byla lehce v ketóze podle testovacích papírků, takže i stravou to jde, jen to musím ještě trochu s tím sacharidem stáhnout, včera jsem to měla na 40, do 20 se s jídlem asi nevejdu, pouze s koktejly. Uvidíme, dám vám vědět, jak to jde
… No a v puse mám fakt hnusně a motala se mi hlava, ale nic hrozného ![]()
@Seminko tak se budeme podporovat. ja včera objednala prodietix program Z4. z kolika kg na kolik hubnes?
Já to asi nemám jako velké hubnutí, pouze upravení postavy,… Mám 52, dříve jsme mívala 49, tak bych to chtěla vrátit zpět, jím relativně zdravě, nic extra kalorického, každý den běhám či cvičím, ale no
… ale myslím si, že o to to budu mít těžší, když nemám nadváhu, uvidíme, ale holky tu píšou výborný výsledky, pročetla jsem si to skoro celé a fakt jsou držáci. Jsou tu i úbytky 25 kg a podobně,… tohle mi pomohlo v rozhodnutí, že do toho jdu, tato diskuse
… Co ty, Jak jsi na tom ty?
Podporu beru všema deseti ![]()
@Seminko ja bohužel potrebuju aspoň 20kg
zkoušela jsem cambridge dietu, ale vydržela jsem jen 3 tydny. tak snad ted bude vhodna doba, abych to ustala a vydržela. holky co to vydrží třeba 3 měsíce velmi obdivuju!!
Taky ti to půjde, neboj, když je z čeho brát, tak to určitě půjde, holky to tu píšou… Tak teď mám žampionovou polévku prodietix a hnus ![]()
@Seminko ja si z polevek vzala jen rajskou a hrachovou. ty instatni polevky jsou hnusny asi vsude
No tohle ale chutná jak nějaký týden rozmočený chleba, nebo jak bych to řekla, fakt hnus, nedala jsem to, jen půlku, jinak bych to asi vyhodila… Koktejl mám čoko, tak potom, ale od Ketodiet, tak uvidíme. Snad bude hrachovka dobrá… ale o rajské tu někdo psal, že není nic moc
@Kullíšek
Já jí zkoušela. Zpočátku jsem zhubla úplně krásně. Musela jsem si zvyknout a taky se dost držet, abych se v noci nevykradla z postele a nešla slídit do lednice ale za cca tři týdny jsem měla zhruba pět kg dole. Problém nastal ve chvíli, kdy jsem už nechtěla dál vyrážet peníze. Za měsíc jsem do toho vrazila cca 10.000, - ![]()
Přestala jsem a udělala si vlastní dietní jídelníček. Zeleninu, jen bílé maso, ryby… Prostě nic tučné ani sladké. Mé tělo mi to vrátilo i s úrokem v podobě třech kyl k těm, co jsem zhubla. Takže za mě vyhozené peníze
![]()
Tak… jsem v pulce 2. Faze Prodietix Z4 a hubnu strasne pomalu. Z4 ma byt ubytek 15-20 kg… rikala jsem si aspon tech 15 kg, 20 urcite nepujde no a mam sotva 6. Nevadi mi to tolik, protoze DOUFAM ze kdyz hubnu takhle pomalu, tak to snad hned nenaberu zpet. A ja se chci zeptat vas. Vy co jste drzely prodietix nebo jinou keto dietu a po ukonceni jste se stravovaly racionalne a opravdu (!) rozumne nenabraly jste kila zpet? Trochu se bojim, mam v planu po ukonceni jeste udrzovat jidelnicek v redukcnim rezimu.
@Darjja z kolika kg hubnes? Ja si take objednala komplet Z4.dnes jedu druhy den…zatim pohoda..i me to docela chutna
@Darjja keto dieta je taky o uvolneni velkého množství vody, tak se pak natahne s cukry zpet, takze nabere se urcite a nejspis dojde i k nejakemu joju..ale vždycky to je o ukaznenosti ![]()