Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@FisaSim sama sem zvedava, co prijde. Mam rada ovocny prichute a ty tam jsou. Ted jsem na mobilu, ale jak budu na pc tak poslu. Ja nemam problem s tim neco dodrzet, co me potesilo je, ze od 2.faze jsou povoleny male mnozstvi jahod a boruvek, to bude zrovna sezona, tak budou ze zahradky. Pokud teda neprotahnu 1.fazi.
Muze se to pry delat i tak, ze jedes prvni fazi, potom druhou a muzes se pak zase vratit k prvni, ale to by asi bylo pak lepsi konzultovat s temi poradkynemi. Drzim palce ![]()
Dobrý den, ráda bych zde nabídla k prodeji Nápoj Keto Diet, mám doma 3 originálně zabalené+ příchutě. Bohužel nemohu užívat ze zdravotních důvodů. Cena dohodou. Více info 123Andilek@seznam.cz Děkuji
@Evca22 píše:
Dobrý den, ráda bych zde nabídla k prodeji Nápoj Keto Diet, mám doma 3 originálně zabalené+ příchutě. Bohužel nemohu užívat ze zdravotních důvodů. Cena dohodou. Více info 123Andilek@seznam.cz Děkuji
Dobrý den, můžu se zeptat na cenu? posílala jsem mail, ale vrátil se mi.. Díky za info.
Holky chtěla jsem si objednat ty balíčky ze slevomatu, ale nevím co si myslet o složení balíčků. v balíčkách je jídlo, které ketofit na svých stránkách vůbec nemá. jsem zmatená a nechci nalítnout. poraďte
@crazymoon píše:
Holky chtěla jsem si objednat ty balíčky ze slevomatu, ale nevím co si myslet o složení balíčků. v balíčkách je jídlo, které ketofit na svých stránkách vůbec nemá. jsem zmatená a nechci nalítnout. poraďte
Tak mas vzdy 14 dni na vratenie balicku…je to eshop ![]()
Pisu ■Průměrné hodnoty: tuky: 1,2 g; sacharidy: 3,3 g; bílkoviny: 17 g, kcal: 92
Co je ok…ja som si to objednala ![]()
@crazymoon je to ze stránek redukcehmotnosti.cz, mají tam věci od více firem. Zřejmě to nakupují přímo v cizině a tady přeprodávají s nějakou marží - pro nás levnější
Tak máte asi pravdu porovnávám to s ketodiet a složení toho nabízeného ketofitu je ještě o chlup lepšejší. jdu do toho
dík za rychlou odezvu ![]()
A jakou zeleninu můžu? Nenašla jsem to na stránkách. Chci dát 20 kg???? A nemáte fotky před a po?
@Elsissn po objednani u ketodiet ti prijde pruvodce, kde je vse uvedeno. Dneska drzim 1.den a zatim super. Je fakt, ze ta prichut koktejlu je takova umela, ale uplne v pohode se to da. Ja teda mam celi balik vc. Polevek, tycinek a omelet
. Taky chci alespon 20kg
Dobrý den,
vlákno jsem promazala. Nabídku v diskusi nepodporujeme.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Holky tak to budu muset prodat. Mam 1. Fázi Z4. Jsem v 7tt???? Kdyby někdo chtěl, tak do zpravy????
Ahoj holky
, jsem nováček, pročetla jsem snad všechny stránky… odhodlala jsem se pro tuto dietu, je tu ještě někdo? Zatím čekám na kokteily z ketodiet, takže se zatím snažím pomocí kalorických tabulek snížit sacharidy pod 50g, včera se moc nepovedlo, s normálním jídlem je to těžký, tam přidá i mléko v kávě, ale až přijdou koktejly, tak s tím začnu na plno. ![]()