Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
23.4.17 21:28

@FisaSim sama sem zvedava, co prijde. Mam rada ovocny prichute a ty tam jsou. Ted jsem na mobilu, ale jak budu na pc tak poslu. Ja nemam problem s tim neco dodrzet, co me potesilo je, ze od 2.faze jsou povoleny male mnozstvi jahod a boruvek, to bude zrovna sezona, tak budou ze zahradky. Pokud teda neprotahnu 1.fazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 22:30

Muze se to pry delat i tak, ze jedes prvni fazi, potom druhou a muzes se pak zase vratit k prvni, ale to by asi bylo pak lepsi konzultovat s temi poradkynemi. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.4.17 22:49

@FisaSim diky moc, tobe taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
24.4.17 10:21

Chyba přízpěvku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
24.4.17 13:28

Prodej

Dobrý den, ráda bych zde nabídla k prodeji Nápoj Keto Diet, mám doma 3 originálně zabalené+ příchutě. Bohužel nemohu užívat ze zdravotních důvodů. Cena dohodou. Více info 123Andilek@seznam.cz Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.4.17 14:14
@Evca22 píše:
Dobrý den, ráda bych zde nabídla k prodeji Nápoj Keto Diet, mám doma 3 originálně zabalené+ příchutě. Bohužel nemohu užívat ze zdravotních důvodů. Cena dohodou. Více info 123Andilek@seznam.cz Děkuji

Dobrý den, můžu se zeptat na cenu? posílala jsem mail, ale vrátil se mi.. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.4.17 15:11

Holky chtěla jsem si objednat ty balíčky ze slevomatu, ale nevím co si myslet o složení balíčků. v balíčkách je jídlo, které ketofit na svých stránkách vůbec nemá. jsem zmatená a nechci nalítnout. poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.4.17 15:14
@crazymoon píše:
Holky chtěla jsem si objednat ty balíčky ze slevomatu, ale nevím co si myslet o složení balíčků. v balíčkách je jídlo, které ketofit na svých stránkách vůbec nemá. jsem zmatená a nechci nalítnout. poraďte

Tak mas vzdy 14 dni na vratenie balicku…je to eshop :mrgreen:
Pisu ■Průměrné hodnoty: tuky: 1,2 g; sacharidy: 3,3 g; bílkoviny: 17 g, kcal: 92
Co je ok…ja som si to objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.4.17 15:22

@crazymoon je to ze stránek redukcehmotnosti.cz, mají tam věci od více firem. Zřejmě to nakupují přímo v cizině a tady přeprodávají s nějakou marží - pro nás levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.4.17 15:33

Tak máte asi pravdu porovnávám to s ketodiet a složení toho nabízeného ketofitu je ještě o chlup lepšejší. jdu do toho
dík za rychlou odezvu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.17 16:58

A jakou zeleninu můžu? Nenašla jsem to na stránkách. Chci dát 20 kg???? A nemáte fotky před a po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
26.4.17 10:59

@Elsissn po objednani u ketodiet ti prijde pruvodce, kde je vse uvedeno. Dneska drzim 1.den a zatim super. Je fakt, ze ta prichut koktejlu je takova umela, ale uplne v pohode se to da. Ja teda mam celi balik vc. Polevek, tycinek a omelet :mrgreen:. Taky chci alespon 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
28.4.17 11:17

Dobrý den,

vlákno jsem promazala. Nabídku v diskusi nepodporujeme.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.17 06:53

Holky tak to budu muset prodat. Mam 1. Fázi Z4. Jsem v 7tt???? Kdyby někdo chtěl, tak do zpravy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.5.17 09:03

Ahoj holky :mavam:, jsem nováček, pročetla jsem snad všechny stránky… odhodlala jsem se pro tuto dietu, je tu ještě někdo? Zatím čekám na kokteily z ketodiet, takže se zatím snažím pomocí kalorických tabulek snížit sacharidy pod 50g, včera se moc nepovedlo, s normálním jídlem je to těžký, tam přidá i mléko v kávě, ale až přijdou koktejly, tak s tím začnu na plno. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková