Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
19.3.17 19:12

KOnecne jsem u pocitace, tak se muzu trochu rozepsat. Ja bych byla opatrna s merenim ketonu rano prouzkem. Obecne, mereni v moci je opravdu hoooodne nepresne, brutalne zavisle na mnozstvi tekutin..no a v noci vetsinou lidi moc nepiji. Rekla bych, ze hodne lidi by si namerilo stopy ketonu po ranu v moci, i ti co jedi beznou stravu..Ja se hlavne ze zacatku merila ketony z krve, kde je to zcela presna informace. Ketony by mely stoupat behem dne, protoze dodavate tuk ketogenim jidlem, vecer jsou hodnoty nejvyssi. Kolik, to je ruzne, podle mnozstvi tuku v jidle a taky jestli sportujete. Ketoadaptovani sportovci pali ketony, tak nemusi mit tolik. Vubec nejjistejsi je si zmerit glukozu i ketony tak hodku po jidle. To jsem delavala hlavne u jidel, kde jsem si chtela overit nutricni hodnoty…I kdyz se najim hooodne, vcetne dezertu, mivam po jidle 90-95 (hm asi 5.0-5.2?mmol/L), kdyz mam hlad klesnu k 70 (

Příspěvek upraven 19.03.17 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
19.3.17 19:25

Vidim, ze se mi kus textu vytratil…70, ketony mivam tak (0.8-1.5). Kdyz jsem byla tehotna (dosly mi elektrody), mivala jsem vecer na prouzku to nejvyssi zabarveni…Tedy pokud clovek chce z ketozy vytriskat co nejvic, mel by podle me v ni zustat i po jidle, coz lze dosahnout jen spravnym pomerem jidla. Lidi jsou ruzni, takze nekomu staci treba tech 50g sacharidu (kdyz jsem s tim zacinala, mivala jsem uz kolem tech 50g stavy euforie, jak na drogach :mrgreen: ), nekdo musi niz, proteiny se musi vyladit, tuku mit dost, ale ten pomer zustava vice ci mene stejny…minimum sach, stredne proteinu, hodne tuku. Ono hubnout se bude taky, kdyz nekdo prejde z normalni stravy na nizsi sacharidy, ale neni to uplne to stejne…doporucuju precist si tohle, je to strucne, ale hezky popsane: https://www.bodybuilding.com/…nd-keto.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.3.17 20:13

@Lenka_Hal dekuju za clanek a informace. Jsem zatim laik. Bohuzel z krve si to nezmerim, ale zkusim po tom jidle zmerit. Merila jsem si to jednou podvecer a mela jsem ho hooodne lehce ruzovy. Snazim se dodrzovat pravidla Ketodiety kde se ma jist max 50 g sacharidu. Prvni mesic jsem jedla jen proteinove sacky s povolenou zeleninou. Z dechu nic moc nepoznam, ale v dobre nalade jsem stejne. Zitra uvidim na tom mereni co jsem zhubla, ale obliknu o dve velikosti mensi obleceni, tak mam samozrejme radost.

@garfieldb drzim palce k dohubnuti zbyvajicich kil a teda valim oci za ten zhubnuty vysledek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.3.17 17:01

Ahoj ve spolek, ráda bych se s vámi zkušenějšími poradila. dnes jsem začala jíst ketofit. no že by to bylo chutné to teda ne, ale snad vydržím… trošku tápu v tom jejich webu. je tam napřáklad makrelová pomazánka z tvarohu. to mohu jíst kdy? jak jste to dělaly vy? jedly jste zásadně jen ketojídla nebo jste si dělaly i něco dle těch jejich receptů co mají na webu? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.3.17 17:06

Ahojky, můžeš mi sdělit nějaké postřehy ohledně rzných keto jídel od ruzných firem? mám balíček od ketofit na 14 dní a je tam rajčatová polévka a něco tak hroznéo jsem nikdy nejedla… nevím, jak to vydržím 14 dní :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.3.17 17:09

@Luisiana ahojky, ja začaůa dnes ketofit. ty taky tuto značku? jak válčíš? mě to teda nechutná. nejhorší je rajská polévka, to je strašný hnus… děláš si i jídla co mjaí na webu jako recepty? mají tam např. makrelová pomazánka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.3.17 17:23

Proc si proste nevarite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.3.17 17:51

Ketodiet

Ahoj, ja kombinovala to co mi chutnalo z Ketoaktiv, Ketodiet, Medidiet (je to drazsi, ale opravdu dobre), Exante diet a pocitala snedene jidla vc zeleniny do kalorickych tabulek. Varila jsem si teple zeleninove jidla jak se dalo, abych si aspon trochu pochutnala????. Me chutnaly omelety s restovanymi zampiony a porkem, napoje jsem pila od Stanka dietline s vodou- jen ty jsem mohla pozrit. Chce to vyzkouset a poskladat i z jinych firem jinak se to neda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.3.17 18:27

@FisaSim @FisaSim děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.3.17 20:52

@kathon zkus treba placky cesnekove od Ketodiet s porkem a zampionama, kruti jerky jako svacinka, bananovo-kokosova tycinka (chutna jako Margotka), nudlova polevka, pak je dobra syrova omeleta od Medidiet, pudinky od Medidiet i dezerty a maji chleba pro prvni fazi.Taky jsou dobre dezerty od Dr. Stanek (i cenove priznivejsi) a Ketoaktiv ma celkem dobre dezerty. Muj dalsi tip je v pare uvarena brokolice, pepr, sul, strouzek cesneku a treba omeletovy sacek do toho, vajecny bilek a udelat z toho krehci placky na panvi. Drzim palce. Nejdriv mi z toho bylo slabo nez si telo zvyklo, ale pak uz to bylo v pohode. Dnes jsem byla na premereni a ze svalu jsem vubec nic neshodila. Vse slo z tuku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
21.3.17 07:26

@FisaSim moc Dekuju za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
21.3.17 09:44
@FisaSim píše:
@garfieldb ja vim, peclive studuji slozeni a davam si to do kalorickych tabulek, abych vedela kolik jeste muzu snist. spis to beru jako jedno jidlo ve fazi 3 nebo pak v udrzovacim rezimu. Trochu mam obavy, abych to zhubnuti pak udrzela.

Můžu se zeptat jaké hodnoty držíš v udržovacím procesu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.3.17 10:22

@zvidavajanca nemuzes, protoze tve rypalstvi nehodlam podporovat. Cetla jsem tve prispevky dozadu a tve jednostranne nazory mne nezajimaji, takze toto je ma posledni reakce smerem k tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
21.3.17 12:16
@FisaSim píše:
@zvidavajanca nemuzes, protoze tve rypalstvi nehodlam podporovat. Cetla jsem tve prispevky dozadu a tve jednostranne nazory mne nezajimaji, takze toto je ma posledni reakce smerem k tobe.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
21.3.17 19:43

Holky a máte někdo zkušenost s ketofit i ketodiet a mužete orovnat chutově? chci si na 2. fázi objednat pak a nevím, co jestli ketofit nebo ketodiet. cenově je to dost podobné, ale chutově mi to ketofit moc nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková