Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Juannitka píše:
@Jana525 děkuji ještě jednou za radu, navíc když s těmito typy diet nesouhlasíte! Tak by nemuselo být chybou přidat třeba víc olivového oleje do zeleniny? Aspoň že snad není chybou ta jedna káva, když už se člověk nemá na co těšit, třeba na dvojku vína večer nebo na kousnoutí do rohlíku s máslem k snídani!
Alkohol je v této dietě zakázán a na ketozu vadí i kousek rohlíku. Pokud bez toho nevydržíš, tak si nech sestavit jídelníček od kvalitního výž. poradce. Tahlee dieta má svá pravidla.
@Juannitka alkohol jsou cukry
o bilem rohliku radsi ani nemluvim. Kava muze mit sacharidy take, zalezi na tom jaka. Instantni je nejhorsi. Ale salek dobre kavy bych jako problem nevidela.
Kdyz budes chtit tak mi posli SZ, dam ti typ na knizky, kde se dozvis, jak muze clovek jist vsechno to uzasne dobre jidlo, jako treba Francouzsky a pritom netloustnout. Vse je totiz v hlave a jidlo neni nepritel, ale slast. A hlavne s nim nesmime resit psych. problemy.
@Jana525 píše:
Presne tak, pokud neukazuji ani slabou ketozu, tak tam proste neni. Od mereni krve se to casto lisi o stupen, ale ketozu by to alespon slabou ukazalo.Příspěvek upraven 11.03.17 v 11:26
Tak s to měření by se mělo dělat z ranní moči, pt přes den, když člověk hodně pije, tak je moč naředěná a nemusí to ketozu ukázat, zkrátka jsou výsledky zkreslené. Pokud se ani ráno neobjeví světle růžový proužek, tak tam ketoza není.
Děvčata já bez vína i rohlíku vydržím, jen jsem psala, že se teď v keto nemám na co těšit! Samozřejmě vím, že to jsou sacharidy… pravidla keto dodržují, psala jsem svůj denní jídelníček a jen jsem chtěla poradit, proč při tomto jídelníčku nejsem v keto, nic víc…
@Juannitka zkus omezit kedlubnu (některé vyhazuje z ketozy určité druhy zeleniny)- a spočítej si kolik sníš té zeleniny (v té jsou také sacharidy). Jestli to vydržíš - dva dny bez zeleniny - nebo jen s 100-200 g v ketoze určitě budeš.
@Juanittka Nejez zeleninu jen ty proteiňáky a jinak ryby, maso kuřecí a vajíčka a uvidíš, že to půjde. Jinak já piju jen vodu, jsem kafař, ale pro jistotu nedávám ani kafe. A na jaké váze začínáš?(pokud to nevadí)
@garfieldb zkusím,děkuji.
v podstatě všude tu zeleninu hned od začátku doporučují, bez ní že je to hrozně nezdravé, tak jsem z toho jelen.
omezíme, uvidíme.
díky!
@Juannitka Zeleninu potřebuješ kvůli vláknině - určitě je dobrá. Zeleninu jez když budeš mít hlad (abys nehřešila) Ale ty máš ke každému jídlu zeleninu, a to si myslím, že nepotřebuješ - např. Cambridge diet nedává v první útočné fázi žádnou zeleninu (totéž i Dukanova dieta - která se sestavuje s vlastních bílkovinných jídel) A jak bylo tady zmíněno (já jsem si nevšimla, kolik ti holky poradily) tak si do salátku klidně dej olivový olej. A promiň - já už sem moc do veřejného fora nepřispívám - myslím že @Jana525 ti moc dobře poradila - má to nastudované a s jejími názory stoprocentně souhlasím.
A s tím těšením (i dobrá proteinová tyčinka je věc na kterou se můžeš těšit a dobře upravená zelenina… a to já jsem masová (bez pečiva a příloh jsem 7 let)
Příspěvek upraven 11.03.17 v 13:06
@Matars mně přišlo, že bez té zeleniny je to fakt extrém pro tělo, bez přírodních vitamínů a vlákniny, ale omezím.
kafe teda taky vysadím, ale bude to kruté.
před těmi 6 dny váhu nevím, neměla jsem odvahu.
ale včera 82,2 a dnes 81,2, takže něco dolů jde, ale bez ketózy asi jen voda a svaly…
potřebovala bych dolů určitě 10 a v pohádkových snech 15. ![]()
Absolutne netusim, jak muze někdo cekat ketozu na bílkovinách a zelenine… moje strava byly salamy (semo tamo) maso se zeleninou zalete lzicema oleje, plnotucne tvarohy a všechno v pomeru 3:1 tuk:bilkoviny… pak jsem mela temne rude indikacni papirky a valila v ketoze, u toho jsem udržovala poradny trénink a držela svaly a zhazovala tuk, ale i tak jsem to držela jen par tydnu a přerušovala to carb up fazema
@garfieldb člověk si myslí, jak dělá dobře, když jí samý chlorofyl, a ono prd.
omezím to a moc děkuji!
Jinak prijem sacharidu jsem jela na teoretickou nulu - tj. zelena zelenina, maximalne cukry z tvarohu a masnych vyrobku, mleko do kavy uz nepripadalo v úvahu.. prakticky jsem se dostavala na 20-30 g mono a polysacharidu za den
@Juanittka Já začala s 95kg. Po dvou tydnech -5kg, ale super úbytek v cm (-6cm zadek,–7cm pas, -1.5cm stehna. Po dvou týdnech si občas dám cuketu, olivový olej používám normálně
@luccifera I já jsem jela v tomto principu - ale po přerušení jsem zase nedokázala najet… Je to opravdu o vůli, kterou musíš mít velmi silnou.
Ale jinak nechápu jak nemůžeš chápat, že někdo očekává ketozu z bílkovin a zeleniny. Ono maso jsou bílkoviny ![]()
@garfieldb protože jsem nikde nečetla o tuku, ten tvori prechod na ketozu:) a v bílkovinných napojich je mrte sacharidu