Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tím, že by po proteinové francouzské dietě s názvem Prodietix mohlo být nevolno a bolesti hlavy. Uvažuji totiž že bych jí vyzkoušela, ale slyšela jsem že například po dietě Ketodieta můžou příznaky jako nevolnost a bolest hlavy být.
Máte někdo zkušenosti s Prodietix?
Vidím, že píšeš, že zkoušíš Prodietix, mám dotaz jestli ji dobře snášíš, jesli ti není např. špatně?
@Polotovarynejím1 Někdo s tím má problém v prvních pár dnech, ale srovná se to. Já jsem ho neměla. Je to asi individuální. Nejsem na sladké, možná to bude tím, že mi nechybí ty cukry, tolik ![]()
@Polotovarynejím1
Ono to nemusí být danou „značkou“, ale daným typem „stravování“, tedy poměrem BST, minimálním příjem.
@speeny píše:
@zvidavajanca Co příspěvek, to perla![]()
S čím máš problém?
@speeny tím to není, já do Keotdiet byla jenom na sladkým (hlavně sušenky) ![]()
Chce to hlavně hodně vody už od probuzení a pravidelně každých 15-20 min něco vypít. Tak cca 3 litry denně. Pevné nervy kočky
Ale ta radost kočky, až budete vozit do charitních kontíků hadry co už nosit nejde je k nezaplacení…já z velikosti 54 mám 42
@ivvet Jasně, kdo byl hodně na sladké, tak ze začátku asi má první 2-3 bolesti hlavy, nebo není zvyklý pít dost tekutin. Každý to snáší jinak, ale vše se srovná během pár dnů, jakmile se navykne na dodržování toho, co se má. Každopádně tobě gratuluji, jsi skvělá
![]()
@ivvet Moc ti gratuluju k takové výměně šatníku. Já na charitu nevozím, neb to byly příšerný hadry. A nechala jsem si svoje největší kalhoty. Doufám, že na ně budu jenom koukat ![]()
@speeny píše:
Obecně s lidmi, kteří komentují něco, o čem nic neví![]()
Jo nevím, aha.
Tak v tom případě do konkrétně píšu špatně?
Holky, jíte v první fázi proteinové tyčinky. Honí mě chutě, co mám dělat.
Holky jaký máte názor nebo zkušenosti s kombinací Ketodiet a Prodietix.Jsem na Ketodietě a už mi přestává chutnat, potřebovalo by to změnu chutí. Pište