Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
20.1.17 17:52

@Beebaxy
To je to množství bílkovin. Je to jedna z reakcí na jejich nadbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.17 17:56

@zvidavajanca takze tohle bude v prubehu celeho tohohle ‚hubnuti‘ a eventuelne i potom, pokud budu jist uz normalni nepytlikovou bilkovinovou stravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.17 17:57

Riziko ue si telo zvykne asi nehrozi, ze? Ledove ruce a nohy jsou z nedostatku sacharidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.1.17 19:10

@Beebaxy neboj,myslím, že to ustane, já to měla naopak, dřív jsem se bála i sexu, abych se nějak neprojevovala a ted úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.1.17 22:11

@Beebaxy
Tak tvoje trávící soustava prostě takovou změnu nesnesla. Dost možná jí tím pěkně ubližuješ (náhlá změna stravy, změna podoby stravy - tekutá, aspoň částečně).

Může se to srovnat, ale taky nemusí.

A za studené končetiny může třeba i celkově nízný příjem, který při této pytlíkové stravě je. Příjem je prostě dost nízký, celkový, nejen sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.17 22:24

Je tu nekdo kdo travici soustavu podporil koupenim travicich enzymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.1.17 23:19

@Beebaxy
K kombinaci s takto „kvalitní“ stravou netřeba. Maximálně pokud máš nějaký problém, ale to bych pak zvažovala jestli jít do takové diety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.1.17 09:15

@Beebaxy Opravdu vydrž. @milča1969 tuto dietu drží dlouhodobě, ví o čem mluví. Já osobně nadýmáním netrpím - možná občas když sním hodně zeleniny naráz. Nevím jak dlouhodobě drží nebo držela přispěvatelka, co tuto dietu haní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.1.17 15:33

Zacinam...

Devcata tak po skoro 2 tydennim procitani teto diskuze jsem se odhodlala koupit pro zacatek 2 tydny, premyslim ze prvni tyden dam jen koktejl a pak na 2 tydny pridam i ketojidlo..potrebuju dolu 10-15kg…je tu nekdo kdo take ted zacina at v tom nejsem sama?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.1.17 14:54

Zdravím všechny, jsem tu nová. Keto dietu už mám koupenou, jen čekám a těším se na její zahájení. Ještě máme s kamarádkou objednaný welnes pobyt a po něm to vypukne. Zatím bych tu ráda pročítala a sbírala cenné informace. Teď bych se ráda zeptala jestli někdo z Vás nemá zkušenost s ketodietou z Anglie. Jmenuje se to Exante diet a já jsem si ji odtud objednala, tedy spíše yyjde levněji cca o 1/3 než naše česká a prý je i chutnější, ale to zjistím až za 14 dní až začnu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.1.17 22:55

@Leni35, dietu jsme s dcerou objednaly přes internet, ona umí dobře anglicky, sama bych to nedala a nějaké její kamarádky to už vyzkoušely a byly spokojené, tak jsme do toho šly také. Musí se to dopředu zaplatit, ale všechno klaplo do týdne to bylo doma. Mám 114 jídel (šejky, tyčinky, polévky,…) za cca 3 800,–
Dopravné jsme neplatili jen balné asi 8 euro. Mají různé akce které se různě mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.1.17 18:21

Ahoj všem, moc ráda bych se přidala k této skupině. Mám nakoupenou keto dietu z Anglie, ale chci začít až v únoru, aby mi to opravdu nic nenarušovalo. Pustila jsem se do hubnutí v půlce srpna nejprve sama. Zhubla jsem 12 kilo ale teď to stojí, tak potřebuji nakopnout a znova to hubnutí rozhýbat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.1.17 18:34
@jaanul.e píše:
Devcata tak po skoro 2 tydennim procitani teto diskuze jsem se odhodlala koupit pro zacatek 2 tydny, premyslim ze prvni tyden dam jen koktejl a pak na 2 tydny pridam i ketojidlo..potrebuju dolu 10-15kg…je tu nekdo kdo take ted zacina at v tom nejsem sama?? :)

Ideálka si hned odrovnat střeva tím, že jim budeš týden cpát jen tekutinu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
24.1.17 20:59

@zvidavajanca A ty s tím máš zkušenosti? Jsi lékařka? Ještě jsem neslyšela o odrovnání střev tekutou stravou… BTW, v keto dietě v žádném případě není jen tekutá strava. To bylo možná před pár lety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
24.1.17 22:59

Holky, mrkněte sem, to je taky proteinová dieta. Kámoška mi říkala, že to jídlo mají lepší, než Ketodiet ;)
 http://www.lehcinezjstecekali.cz/…ne-a-dezerty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková