Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
10.1.17 08:14

@variska jojo to nebude hlad, ale chut a to je svi. a :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.1.17 08:26

@milča1969 no nevím, nejvíc mám potřebu sníst pořádný talíř jídla a cítit se spokojená a sytá, myslím, že to je závislost na jídle, kdybych přestávala kouřit, možná mám stejné stavy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.1.17 09:26
@variska píše:
@milča1969 no nevím, nejvíc mám potřebu sníst pořádný talíř jídla a cítit se spokojená a sytá, myslím, že to je závislost na jídle, kdybych přestávala kouřit, možná mám stejné stavy :zed: :zed: :zed:

Protože příjem z toho co „jíš“ není dostatečný :) Pak se nediv, že máš hlad.

Stačilo si zvolit jiný přísutp k úbytku váhy a ty plné talíře by si měla několikrát denně.

Jinak buď spokojená s tak rychvým ubytkem, ale zdravé to rozhodně není ;) (A ne nezávidím.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.1.17 10:15

@zvidavajanca je mi to jasné, i když už jsem zkoušela hubnout i touto cestou a nevydržela jsem, jsem totiž strašně netrpělivá a potřebuji nad sebou bič ☺️, což tady je, a přece to neporušim, když to jde tak hezky, vydržím do nějakého rozumného poměru tuků v těle (stále mám přes tricet) a potom se budu postupně snažit dostat na nějakou racionalnejsi stravu bez jojo efektu-to je můj cíl ☺️, je to běh ještě na dlouhou trať… a odměním se liposukcí těch svých pneumatik :lol:, ty mám bohužel stále, i když váha začíná číslem 5 :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.1.17 11:02
@variska píše:
potom se budu postupně snažit dostat na nějakou racionalnejsi stravu bez jojo efektu-to je můj cíl ☺️

Aspoň nějaké rozumnější pokračování než důstat na práškové stravě do konce života :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.1.17 11:36

@zvidavajanca na to jsem moc velký gurmán :lol: :lol: :lol:, ne reálně to zdravému tělu nějakou dobu neuškodí, ale nemyslím, že by člověk mohl bez následků požívat tolik proteinů dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.1.17 06:31

Ahoj holky, mám na prodej nějaká jídla od KETODIET, prodala bych to jako komplet + přidám zdarma náhradní protein. Balíček obsahuje 3× vanilkovou kaši, 6× houbovou polévku, 10× gulášovou polévku, 17× omeletu se zeleninou a houbovou příchutí, 13× česneková placka, 4× slaninová omeleta, 1× matcha tea nápoj, 3× sýrová omeleta, za vše bych chtěla 1500Kč i s poštovným. Zájemkyni, prosím o kontaktování na mém emailu zuzanapavlikova@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
12.1.17 15:15

Ahoj holky, zvu vás do nově založené skupiny, která bude uzavřená, kdo to myslíte s hubnutím vážně a chcete se navzájem podporovat a třeba i jen tak pokecat, budete vítány:-). Těšíme se na vás:-). https://www.emimino.cz/…-ketodietou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 12:57

Jsem nadšená s paní garfieldb-super, vlastně mě hodně sebe připomíná, hodně mě motivovala, dnes jsem objednala balíček cíl -25kg, ale pro začátek jsem si nastavila hranici 15kg. Doufám, že na začátku budu mít tolik trpělivosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 12:58

@VÁNOCEDANA a co presně jse si objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 12:58

@VÁNOCEDANA a co presně jse si objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:01

Ketodiet na 3týdny Medium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:29

@VÁNOCEDANA ahaaa přímo ketodiet.. od nich mam polévku a moc mi nejede :? Tak kdyby jste chtela.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:32

@VÁNOCEDANA tak moje chyba to je Ketofit ne KetoDiet :) kachní vyvar.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
13.1.17 13:45

@VÁNOCEDANA Musíš si věřit, že to dáš. Kila jdou velmi rychle dolu. Ale počítej s tím, že zhubnutím to fakt nekončí. Super je, že se rychle dostaneš na váhu, ve které ti to „sluší“ a tím tě to bude motivovat jít dál… První dny ti bude asi hůře, protože tělo bude spotřebovávat sacharidy. Potom přepne na jiný pohon a vše se upraví a bude ti dobře. Velmi - velmi hodně pij vodu. Budeš sice stále hledat WC, ale moc to pomáhá jak pro překonání prvních dní, tak pro navození správného pitného režimu. Pij v průběhu celého dne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková