Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@milča1969 no nevím, nejvíc mám potřebu sníst pořádný talíř jídla a cítit se spokojená a sytá, myslím, že to je závislost na jídle, kdybych přestávala kouřit, možná mám stejné stavy
![]()
@variska píše:
@milča1969 no nevím, nejvíc mám potřebu sníst pořádný talíř jídla a cítit se spokojená a sytá, myslím, že to je závislost na jídle, kdybych přestávala kouřit, možná mám stejné stavy![]()
![]()
Protože příjem z toho co „jíš“ není dostatečný
Pak se nediv, že máš hlad.
Stačilo si zvolit jiný přísutp k úbytku váhy a ty plné talíře by si měla několikrát denně.
Jinak buď spokojená s tak rychvým ubytkem, ale zdravé to rozhodně není
(A ne nezávidím.)
@zvidavajanca je mi to jasné, i když už jsem zkoušela hubnout i touto cestou a nevydržela jsem, jsem totiž strašně netrpělivá a potřebuji nad sebou bič ☺️, což tady je, a přece to neporušim, když to jde tak hezky, vydržím do nějakého rozumného poměru tuků v těle (stále mám přes tricet) a potom se budu postupně snažit dostat na nějakou racionalnejsi stravu bez jojo efektu-to je můj cíl ☺️, je to běh ještě na dlouhou trať… a odměním se liposukcí těch svých pneumatik
, ty mám bohužel stále, i když váha začíná číslem 5
![]()
@variska píše:
potom se budu postupně snažit dostat na nějakou racionalnejsi stravu bez jojo efektu-to je můj cíl ☺️
Aspoň nějaké rozumnější pokračování než důstat na práškové stravě do konce života ![]()
@zvidavajanca na to jsem moc velký gurmán
, ne reálně to zdravému tělu nějakou dobu neuškodí, ale nemyslím, že by člověk mohl bez následků požívat tolik proteinů dlouhodobě.
Ahoj holky, mám na prodej nějaká jídla od KETODIET, prodala bych to jako komplet + přidám zdarma náhradní protein. Balíček obsahuje 3× vanilkovou kaši, 6× houbovou polévku, 10× gulášovou polévku, 17× omeletu se zeleninou a houbovou příchutí, 13× česneková placka, 4× slaninová omeleta, 1× matcha tea nápoj, 3× sýrová omeleta, za vše bych chtěla 1500Kč i s poštovným. Zájemkyni, prosím o kontaktování na mém emailu zuzanapavlikova@centrum.cz
Ahoj holky, zvu vás do nově založené skupiny, která bude uzavřená, kdo to myslíte s hubnutím vážně a chcete se navzájem podporovat a třeba i jen tak pokecat, budete vítány:-). Těšíme se na vás:-). https://www.emimino.cz/…-ketodietou/
Jsem nadšená s paní garfieldb-super, vlastně mě hodně sebe připomíná, hodně mě motivovala, dnes jsem objednala balíček cíl -25kg, ale pro začátek jsem si nastavila hranici 15kg. Doufám, že na začátku budu mít tolik trpělivosti. ![]()
@VÁNOCEDANA ahaaa přímo ketodiet.. od nich mam polévku a moc mi nejede
Tak kdyby jste chtela.. ![]()
@VÁNOCEDANA tak moje chyba to je Ketofit ne KetoDiet
kachní vyvar.. ![]()
@VÁNOCEDANA Musíš si věřit, že to dáš. Kila jdou velmi rychle dolu. Ale počítej s tím, že zhubnutím to fakt nekončí. Super je, že se rychle dostaneš na váhu, ve které ti to „sluší“ a tím tě to bude motivovat jít dál… První dny ti bude asi hůře, protože tělo bude spotřebovávat sacharidy. Potom přepne na jiný pohon a vše se upraví a bude ti dobře. Velmi - velmi hodně pij vodu. Budeš sice stále hledat WC, ale moc to pomáhá jak pro překonání prvních dní, tak pro navození správného pitného režimu. Pij v průběhu celého dne! ![]()