Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zvidavajanca opravdu povzbuzujici komentar
samozrejme jim i zeleninu a delam si polevky a omelety, jen tak pro info abyste se nebala o me streva
![]()
Ahoj dámy, tak dnes jsem objednala ketodiet balíček intense 1 fázi a jen doufám, že to zabere. snad tady najdu i nějakou podporu a podělím se o „zážitky“ ![]()
Tak už je balíček doma
začínám přesně za týden a už se nemůžu dočkat ![]()
@lucik2011 ahoj tak drzim palce ja mam za sebou tyden a ve 4 jdu na prevazeni k vyzivove poradkyni tak dam vedet jake mam vysledky po tydnu
Ahoj, mohla bych se prosím zeptat, ted se na to dívam a jsem docela zmatená
Je nějký rozdíl mezi všema firmama třeba Kefotitem a Ketodieta? Vše je na stejném principu? Nemáte někdo zkušenost, co je lepší? ![]()
@LenuleD vše je na stejném principu, jde jen o jiné výrobce, já mám třeba jidla od PRODIETIX, každý má svá jídla, své příchutě a každému chutná něco jiného, ale jinak je to pořád jedna a ta samá dieta
Prodám dvě balení koktejlu Ketodiet (2×1000g). Měla jsem jich víc a tyhle už neupotřebím. Jedno originál neotevřené a druhé otevřené, ale nepoužité (datum spotřeby-květen). Původní cena 1500,– Kč za jedno. Já prodám za 2200,– Kč obě i s poštou a přidám asi 25 ks tablet s různými příchutěmi a 1× šejkr. Fotky pošlu popřípadě do emailu. Lenka
Příspěvek upraven 06.02.17 v 06:30
Ahoj holky ráda bych se přidala. Koupila jsem si ketofit a dneska zacinam
Holky nechcete se vzájemně podporovat. Že by jsme udělali uzavřenou skupinu?
@kintly Ahoj, uzavřenou skupinu už máme. Odkaz máš tady na straně 336