Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zvidavajanca Živin (vitamínů, minerálů atd. mám více než kdykoliv předtím), jediné co mi ve stravě chybí jsou sacharidy, na to jsem se ptala ![]()
Dámy, ptala jsem se výživových poradců ketodiet a prý není problém se takto stravovat i po operaci
, ještě to raději ověřím i u lékaře, ať ty moje kozenky potom vypadají co nejlépe ![]()
@Nikkiia Já jsem si koupila první protein od jiné firmy a dochucovací tablety od ketodiet… sice jsem neměla stejné problémy, ale když jsem si dala tablety tak mi to taky moc nejelo. Tak jsem si koupila dochucovací kapky od jiné firmy a bylo to OK. Já bych také zkusila pít protein čistý, a pokud by to bylo bez problémů dopila bych to až s jiným dochucovadlem. Mě čistý protein nechutná.
@milča1969 Jsem moc ráda že ses ozvala. Já též mám s onou chytrou paní problém, ale prostě jí ignoruju. Moc ti gratuluju k úbytku i překonání vánoc (holka kilo ji super, mě i děti přibrali od 1 do 2 kil - manžel 4
(ten lump to stejně do 14ti dnů zhubne). Já jsem - jak jsem předesílala - cukroví nejedla (nejím ho již léta). Trochu tě povzbudím - začínaly jsme přeci obě na stejné váze. Od 30.9. mám o 22,5 kg méně (79 kg). Je to už hodně vidět a jediný problém je nyní, že se musím více oblékat, protože je mi větší zima. Další změna je, že se mi přestaly mastit vlasy. Zařadila jsem jiný šampon a je to znatelně lepší. ![]()
@variska Díky za odpověď. Mě čeká také reoperace implantátů. Už mi přesluhují, takže až dohubnu manža si zaplatí nové ![]()
@variska píše:
Dámy, ptala jsem se výživových poradců ketodiet a prý není problém se takto stravovat i po operaci, ještě to raději ověřím i u lékaře, ať ty moje kozenky potom vypadají co nejlépe
A víš jaké vzdělání mají ti jejich „poradci“? ![]()
Ahoj holky, vše nejlepší v Novém roce, stále pokračuji v hubnutí, hubnu od 1.5., úbytek 26 kg, ale váha mi už cca 2,5 měsíce stále stojí, původně 98,8, nyní 72,5, ale hodně cvičím a jak píše @garfieldb, cm ubývají. Tak to číslo na váze neřeším
Vánoce jsem zvládla v pohodě. Zhřešila jsem 4 kousky marokánek, ale z těch jsem měla křeče a prohnaly mě, což mě utvrdilo, že nejspíš tu intoleranci lepku mít budu, proto mě tato dieta tak vyhovuje, a na silvestra hermelín a schwarzvaldskou šunku a skleničku suchého sektu, druhý den jsem si měřila ketózu a nevyhodilo mě to. Koupila jsem si místo cukroví ty nové tyčinky s příchutí speculoos a jsou moc dobré. Také jsem dostala od Ježíška váhu Omron a Cukrfree kuchařku, kterou tu někdo doporučoval, jsou tam moc pěkné recepty.
Jinak mě ty koktejly vůbec nedělaly potíže vypít, tak nevím, jak poradit, snad nechat odstát, aby se dobře rozpustil a já osobně dávala víc vody, než je doporučeno cca 400 ml.
Prosím mohu se zase přidat, já tedy spíše čtu Vaše příspěvky než bych psala, po dvou měsícich se vracím najíždím na ketodiet, za říjen a listopad jsem zhubla 13 kg, ted' mám o 2 kg víc, a to jsem si dopřála, hlavně teda b. salát, kapra, a chlebíčky, cukrový jsem dělala jenom vanilkové rohlíčky aby mě to nelákalo a moje mužská posádka to přežila, chodila na cukrový k babičce. zbyli mi 2 kilča koktejlu od ketodiet ale až je zbaštím tak si objednám ty levnější, jejich omelety a polévky nepozřu
,dělám si svou brokolicovou, někdy přidám kedlubnu, kostičku bujonu, a dá se to. Jinak Všem Krásný a štastný Nový rok, a at' se nám ty sny o postavičkách splněj.
@margaritas Ahoj, jsem ráda že ses ozvala. Tak nakonec Ježíšek splnil tvoje přání. Zběžně jsem se dívala na tu váhu, a vypadá super - za super cenu. Hlavně ti přeju, aby ti ukazovala čísla, která se ti líbí. Já vždy ve čtvrtek na ní stoupám a říkám jí - ukaž míň, ukaž míň
Manžel po vánocích jí nazval debi.lem.
Dáváš si k jídlu už protein, nebo stále jedeš jen na pevné stravě? To že ti váha neukazuje míň není, že stojí - ale prý se váha stabilizuje (to i líp zní ne?
)
@ilonka215 Teda holky jste mě potěšily. Nejenom tím, že se vracíte ale hlavně, že to vybočení nestálo zase tak moc kil navíc
Já miluju brokolicovou polévku a po pravdě radši si ji udělám a k tomu dám protein, než bych si jí kupovala jako hotové jídlo. Klíďo se přidej - co by ne. Bohužel se sem přidávaj i velký rypny přející velké převisy po zhubnutí o které asi v jiných diskuzích nikdo nestojí - takže se obrň trpělivostí a ber to s nadhledem.
Teda holky, před vánocema mě naštvali v obchodě. Moji oblíbenou cuketu a lilek na dobu vánoc zdražili na 89 Kč za kilo. Se snad zbláznili. Po vánocích jsem ji teda našla už za polovic. Zbaštila jsem jí i tak ![]()
Dneska už zeleninu nestíhám, utíkám z práce a vyrážím na zasněžený sever, takže dneska jen o koktejlech ![]()
@ilonka215 no to jsem si mela přečíst předtim nez jsem si objednala jejich kachní vyvar.. nic horšího jsme opravdu nikdy neměla
ale zbytek veci jako omelety, drinky, mufiny, polévky a vůbec zbytek mam od prodietix a musim rict, ze je to opravdu dobre.. jsem rada, ze to mam takové pestré.. zkoušela jsem to poprvé někdy v létě a šlo to super, ale nevydržela jsem u toho a tak se dnes vracím zpátky a doufám, ze do léta to vyjde
tak preju hodne stesti.. ![]()
@garfieldb
Víš, někteří mají něco v hlavě, ví něco o hubnutí, fungování těla a tak. Některé tu mají, ale v hlavě jen tuk, případně protein, pokud něco a nechají se zlákat.
Odrazovat od takto nesmyslné diety budu dál. ![]()
Zdravim vas, obracim se na vas s prosbou o radu, nebot jste zde zkusene v keto dietach od ruznych firem.Na slevomatu je nyni akce na tuto dietu od Prodietix - proteinova dieta na 3 tydny za 2590 kc. Potrebuji zhubnout tak 15 kg, tak jsem prenyslela, ze bych si ji zakoipila 2×.Mate s dietou od teto firmy zkusenosti a je to vyhodny balicek, nebo to j8nde vyjde levneji?
Vsem drzim pesti v hubnuti!
@lísteček1 já osobně jsem si koupila prodietix přímo od nich na 4 týdny 5 jídel denně a vyšlo me to kolem 6300kc mam dojem.. musíš se podívat na jejich stránky.. jinak me od nich chutná zatim všechno az na ty džusy ty jsou takovy moc „sladidlovy“ jestli chápeš.. jinak je to vsechno super a mas veliký vyber jídel.. co jsem tady četla tak si holky dost stezovaly na Ketofit nebo KetoDiet uplne si nejsem jistá.. říkaly ze to neni moc dobre a ze víceméně jedine co se da jsou ty koktejly.. sama mam od jedné z tech firem polévku a je to fakt strasne nedobre.. takze mi tu ted pixla stojí ![]()
@lísteček1 já mám taky prodietix a jsem spokojená, samozřejmě tento balíček je levnější na slevomatu, ale když mrkneš na jejich stránky, tak zjistíš, že čím větší balíček, tím levnější cena a na těch 41kč se u některých balíčků dostaneš taky, také záleží z jaké výchozí váhy začínáš, mají tam i kalkulačku, která ti doporučí balíček dle váhy, pokud máš vyšší váhu doporučují 5 jídel denně, s ostatními firmami zkušenosti nemám
Ahoj holky, tak ja uz mam 2kg proteinu doma ale zitra nastupuji do nemocnice na par dni, tak s dietou zacnu snad v pondeli. trosku se tesim ale taky se bojim ze to nedam.mam 3 mali prcky takze varit musim- ochutnavat aby se to dalo jist.ale to snad na to nebude mit vliv.ale kdyz tady ctu vase super vysledky-je to obrovska motivace ![]()
Ahoj holky, týden za mnou, ale tedy můžu říct, že hlad mě nepřešel a pořád chodím kolem všeho jak mlsný kocour, kolikrát se málem musím plesknout přes ruce
, a to utrpení, když jsem dvakrát chystala jednohubky pro návštěvy
. Doufám že tyhle stavy přejdou, jinak asi na konci skončím v Bohnicích
. Ale výsledky super - počátek 77,8/172 a teď 2,8kg dole, z toho 2,4kg tuku
![]()