Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.11.16 11:40

Než se tu dohádáte tak já se taky pochlubím, nebo spíš vyvrátím ty řeči o jojo efektu. Jasné, že když někdo celej život jedl jak čuník a vrátí se k tomu po dietě, že přibere. ;) mě slečna co mě hubla říkala, že dieta bez jojoefektu neexistuje, jen se mu dá zabránít. Já v dietě měla různé fáze, zhubla jsem 23kg a už je to přes půl roku a mám pořád stejně (s tím, že jsem po dietě ještě 2 kila dala dolů) :mavam: ale teda nehubla jsem s keto diet, ale s proteinovou dietou Mdiet.cz , hodně štěstí za splněným snem :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.11.16 13:03

@LenkaNN hezky jste to napsala, děkuji :) přesně tohle jsem se @zvidavajanca snažila vysvětlit, ale marně…, protože hubnout s nutričním poradcem, jak to dělá ona, je podle ní, ten nejlepší možný způsob, a kdo to dělá jinak, je v pr.eli, bude mít rozhašený metabolismus a jojo, jak hrom a to mě docela naštvalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.11.16 13:58

@LenkaNN @margaritas
Pokud dobře vidím, tak ani jedna nezmiňujete jídelníček po ukončení diety. Vidím tu jen dva výrazy - ketodiet a prasení - co je tedy mezi tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.11.16 14:19

@zvidavajanca já o koze, vy o voze, že?
Co na tom nechápete? Tak snad asi první byla příčina, proč člověk přibral, že se špatně stravoval, tedy prasil, pak držím dietu, vy s poradcem, já sama pomocí ketodiety, kde postupně přidávám normální potraviny a navyšuji kalorie, ale pokud se vrátím ke stravování před dietou, jsem tam kde jsem byla…
Vy si nosíte do práce krabičky, já taky, vy jíte 5× denně, já taky (no vlastně jím někdy i 7× denně, protože mám směnný provoz denní, noční)
Jediný rozdíl je v tom, že vy potřebujete k životu cukr a mouku, ale já už ne, takže budu jíst vše ostatní, kde mouka a cukr není, mě to připadne jednoduché, tak co pořád řešíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.11.16 15:18
@margaritas píše:
@zvidavajanca já o koze, vy o voze, že?
Co na tom nechápete? Tak snad asi první byla příčina, proč člověk přibral, že se špatně stravoval, tedy prasil, pak držím dietu, vy s poradcem, já sama pomocí ketodiety, kde postupně přidávám normální potraviny a navyšuji kalorie, ale pokud se vrátím ke stravování před dietou, jsem tam kde jsem byla…
Vy si nosíte do práce krabičky, já taky, vy jíte 5× denně, já taky (no vlastně jím někdy i 7× denně, protože mám směnný provoz denní, noční)
Jediný rozdíl je v tom, že vy potřebujete k životu cukr a mouku, ale já už ne, takže budu jíst vše ostatní, kde mouka a cukr není, mě to připadne jednoduché, tak co pořád řešíte? :)

Souhlasím s tebou mám to stejně jinak pro paní @zvidavajanca já jedu jídla podobné tomuto a tím se budu držet i nadále, není to dieta ale životní styl. www.cukrfree.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
15.11.16 16:09

@Ditakl
Já si taky myslím, že někdo je prostě zkrátka ketogenní člověk, někomu ketóza vyhovuje, jinému ne. Já jsem byla zase na sacharidech nevýkonná a unavená, vstávala jsem třeba po noční až v 5 večer a ráno se mi zase nechtělo vstávat na denní službu a když jsem měla volno válela jsem se i do 10 hodin v posteli, teď je to úplně jinak, ráno vstávám brzy a po noční mi stačí spát jen do 12 h a když mám volno jdu cvičit. Za mě super, jak říkáš, je to prostě životní styl. Nevidím důvod, proč by měl být špatný. Jen proto, že to řekl nějaký nutriční poradce? Vždyť by byl sám proti sobě, aby někomu poradil jasně, nechoďte ke mě pro jídelníček, ale kupte si ketodietu, vždyť by přišel o kšeft…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.11.16 18:45
@margaritas píše:
Jediný rozdíl je v tom, že vy potřebujete k životu cukr a mouku, ale já už ne, takže budu jíst vše ostatní, kde mouka a cukr není, mě to připadne jednoduché, tak co pořád řešíte? :)

Kdo říkal, že já ho potřebuju? Zase si něco vymýšlíte. Nevím, vám asi vadí můj názor nebo bez sacharidů nefunguje mozek. :roll:
Sacharidy nejsou jen cukr a mouka…

@Ditakl
KetoDiet jako životní styl? :D

@margaritas
@margaritas píše:
Za mě super, jak říkáš, je to prostě životní styl. Nevidím důvod, proč by měl být špatný Jen proto, že to řekl nějaký nutriční poradce? Vždyť by byl sám proti sobě, aby někomu poradil jasně, nechoďte ke mě pro jídelníček, ale kupte si ketodietu, vždyť by přišel o kšeft…

Víš, mě třeba přijde dost zvláštní říkat práškovému jídlu rozmíchanému ve vodě životní styl. I když jo, a si to životní styl bude, až se k tomu dostane slvoo zdravý, tak to už budu opravdu na pochybách.
Jinak si myslím, že poradce by mohl s KetoDiet nebo jinou podobnou dietou spolupracovat, tudíž by z toho kšeft měl.
Ale ono mu taky nemusí jít jen o kšeft, že, ale i o to, že daná dieta mu nepřijde zdraví prospěšná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.11.16 19:39

@zvidavajanca promiňte ale asi máte velmi silné dioptrie že na ten text nevidíte, jinak si to vysvětlit neumím. To písmo se dá i zvětšit, aby jste si to mohla lépe přečíst. Nikde jsem totiž nepsala že je ketodiet životní styl, ale uváděla jsem stránky www.cukrfree.cz , protože jsem reagovala na předchozí příspěvek kde bylo uvedeno že nepotřebuje k životu mouku a cukry a s tím souhlasím.
A nebo máte prostě potřebu se jen s někým hádat :roll: a nemáte dostatek argumentů, tak omýláte stále to stejné dokola a napadáte diskuzi druhých :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.11.16 19:53

Děvčata, já jsem se již k příspěvkům zvidavajanca nechtěla vůbec vyjadřovat. Ale nedá mi to. Její veškeré příspěvky v diskusích dokládají, že je to expertka na všechny témata. Já jí osobně gratuluji k jejímu širokému rozhledu a doufám, že jej uplatní mezi více chápavými čtenářkami. Já bohužel mezi ně patřit nebudu :zed: :zed: protože mám málo sacharidů a mozek nestíhá :kytka:
P. S. Ale pobavila jsem se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.11.16 08:52

Jste rychlejší než já:-) Chtěla jsem informátorce navrhnout karieru v politice, tam se plká úplně stejně, určitě by uspěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.11.16 15:20

Holky, jak se těšíte na Vánoce? Na mě to dnes nějak dolehlo a začínám plánovat pečení. Letos to chci zkusit bez lepku, nemáte náhodou někdo nějaký osvědčený recept na perníčky?
Sice je jíst nebudu, ale aspoň dětem prilepším.:-)
P. S.: holky, jinak od vás solubojovnic mi tykání nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.11.16 15:24

@margaritas já pést cukroví nebudu, páč jsem lína…zítra mi zemědělec doveze 10 kg čestvého hovězího :mrgreen:

Jinak víc se těším na jaro :palec: už aby bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
16.11.16 15:40

Ahoj holky,
vánoce už taky docela řeším, hlavně dárky:-). S pečením je to těžké, já peču hrozně ráda, jenže potom je to tak, že už od začátku prosince ujídám a moje drahá polovička cukroví moc nedá a dcerka taky ne, takže letos jsem to vyřešila tak, že jsem si objednala dvě kila domácího cukroví a s malou upečeme jenom linecké a asi marokánky, ty jim chutnají. Já alespoň budu mít klid na jiné věci.
Konečně jsem zase na ketodietu najela, střevní chřipka mě docela rozhodila a nemohla jsem se do diety dostat, váha naštěstí stále stejná, takže teď už zase hubnu a chci dát do vánoc dolů co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.11.16 16:26

Co je mezi ketozou tzn. dietou a prasením? Vážně?.. Snad normální klasická pokud možno zdrsvá strava. Jím 5× denně a snažím se jíst v menších porcích jinak jím vše. Jak říkali v té Mdiet, tak člověk by si neměl říct celej život nebudu jít pečivo a knedlíky, protože to realne nikdo nevydrží. Ale najít si životní styl, zdravější. Nic těžkýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
16.11.16 16:53
@LenkaNN píše:
Co je mezi ketozou tzn. dietou a prasením? Vážně?.. Snad normální klasická pokud možno zdrsvá strava. Jím 5× denně a snažím se jíst v menších porcích jinak jím vše. Jak říkali v té Mdiet, tak člověk by si neměl říct celej život nebudu jít pečivo a knedlíky, protože to realne nikdo nevydrží. Ale najít si životní styl, zdravější. Nic těžkýho.

Tak to je hezky napsáno. Trošku je potíž v té definici zdravé stravy, ale asi to tak je, prostě každý jsme jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková