Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
27.10.16 12:28

Dobrý den děvčata. Hlásím se po týdnu. Kolí mě nějaká viróza - zatím nad mým tělem vyhrává. Dnes jsem ukončila čtvrtý týden na proteinovce. Jsem v první fázi a ještě v ní pár týdnů zůstanu. Začínala jsem na 101,5 kg a tyní váha ukázala 94,– kg. Tento týden přesně dvě kila mě opustila. Celkem tedy 7,5 kg. Za mě velká spokojenost. Nemůžu říct jestli jsem v nějaké euforii - nato mi je fakt zle. Ale dnes jsem si oblíkla džíny vel. 46. Jsem v tom teda narvaná. ale to se časem poddá a budou snad i velký. Jinak hubnoucím i vám všem přeji uspěchy. Já se jdu potit… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
27.10.16 15:46

@garfieldb ahoj, úbytek opět super, já dneska vážení po třech týdnech, tak celkem 5 kg, poslední týden ale nejmíň, protože jsem měla tu střevní chřipku a to jsem musela koktejly opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
27.10.16 17:16

@Leny77 Leny takový podobný úbytek jsem měla i já (před týdnem) a to jsem neporušila. Mě teď skolila jiná chřipka. Děti se o mě starají jako o vlastní :mrgreen:. Ale nemám vůbec chuť na protein - a to mě čekají ještě dnes dva :jazyk: A pít taky nemůžu… nevím tedy dnes do sebe 2,5 l. nenatlačím. Dala jsem si dnes květák (ten miluju syrový). U mě problém ještě chodit na záchod… to jsem neměla. A to si dávám psyllium. Takže jsem doma - mám dovolenou, kterou jsem si chtěla vybrat když děti mají prázdniny.. a teď tady skučím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.16 21:25

Ahoj tak ja drzim ketodiet uz 4 dny jsem hladova nervozni a premyslim ze s tim seknu za ctyri dny ubytek 2 kg, tak momentalne mam pocit ze uz to nevydrzim nic mi z toho nechutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
27.10.16 21:39

@Katy7199 Vydrž ještě pár dní. Třeba u tebe ještě nenastala ketoza. Hodně pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.16 21:47

S tim pitim mam dost problem vypuju k te diete tak max 2 hrnky caje :,( a z toho napoje Matcha se mi zveda zaludek takze ten nemuzu vubec :,( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6901
28.10.16 08:05

@Katy7199 u mě byly také ty první dny krušné, pak už je to vážně pohoda, chce to jen vydržet ten začátek :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.10.16 15:26

@Katy7199 určitě pij minimálně 2 -3litry. Nejlépe vody nebo černého či byl. čaje. Nikdy bych tomu nevěřila, ale má to fakt zázračné účiniky. Moje otoky nohy, kterými jsem trpěla i při 60ti kilech z velké části zmizela. A nejenom to, opravdu pitím vymýváš tuk z těla. Tuhle mi spolupracovnice povídá, jak zhubla 3kg podkožního tuku tím, že pila „nějaký speciální“čaj. No podle mě to žádným komerčním předraženým čajem nebylo. Bylo to tím, že začala pít toho čaje 2 litry a předtím nepila vůbec. I to tady holky zmiňbovaly - když nepijou zčásti se zastavuje hubnutí. Prostě tím, že nebudeš pít se akorát budeš žavodňovat a tělo nebude pouštět ani vodu a už vůbec ne tuky. Tak si říkej… na co budu hladovět, když mi to nebude tělo pouštět ven je proto, že nepiju. Jo a ten Tatcha… no to už holky říkaly - nejde to pozdřít. Tak to nepij!!!a dej si keto, které ti chutná. Já osobně nemám komerční ketodietu, ale piju jiné proteiny a i ty si míchám jen s příchutěmi, který mi chutnaj. Hubnutí zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.10.16 17:46

prodej

Zdravím všechny maminky, ketodietu jsem vyzkoušela, ale bohužel mi nesedla, mám slabý žaludek :D

Příspěvek upraven 06.11.16 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.10.16 19:33

Tak ja bohuzel tez ukoncuji boli me strasne zaludek takze mi zbyly nake polevky a omolety od Ketodiet s Matcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.10.16 08:28

@Funanya @Katy7199 ja jsem na tom stejne proste zaludek to nedal :-D taky se pridavam kdyby mel nekdo zajem mam produkty na tyden za cca 1000 kc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.11.16 14:03

@Katy7199 Psala jsem Vám sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.11.16 09:05

Dobré ránko děvčata. Mám dnes opět čtvrtkový den - den vážení. Jedu v proteinovce 5 týdnů - stále v 1. fázi. Dnes tedy po 5ti týdnech - za poslední týden zhubnuto opět přesně 2 kg, tzn. celkem ze 101,5 na 92 tj 9,5 kg. Jsem spokojená - ale dost unavená. Na pondělí jsem se přihlásila na jogu - naštěstí to je taková oddychovka. Snad to zvládnu. Jinak při vyhodnocení poměru tuků jsem zhubla 9,9 kg tuku - za což jsem vděčná. A co vy - jak zvládáte - nebo jste to snad vzdaly? Já tady budu ještě hooooodně dlouho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.16 11:48

koupím ket

Dobrý den,
koupím levně koktejl v dóze od KETODIET! Jsem z Prahy.
Prosím nabídněte. :mavam:

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.16 13:17

Sama jsem keto dietu před 2 rokama držela. Zhubla jsem za dva měsíce 10 kg, což mi příjde super. navíc jsem poté začala jíst normálně a přibírala jsem úměrně tomu, jaké „prasárny jsem jedla“ a o žádný jojo efekt se nejdnalo. dobře jsem najedla, netrpěla jsem v žádném případě hlady, akorát mě otravovalo to ustavičné vaření. Vekou nevýhodu vidím v tom, že jsem se cítila furt unavená a nemyslelo mi to. Mozku zkrátka chyběly sacharidy. Proto se to nedá držet dlouhodobě, ale měsíc to každý vydrží a výsledky jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková