Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
7.10.16 20:35

@Ditakl hned zítra zkusím.. každá rada dobrá
Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.10.16 20:36

@Manci29 udělat dopředu klidně tři hodiny před. Do lednice, vychladit. Pak je to ok. Ze začátku jsem pila na ex se zacpanym nosem.
Jinak kdo by chtěl protein z dm. Je to jednak hnus chuť, moc hustý a hlavně zasytí max na hodinu. Těším se v pondělí na balík od KeTo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.10.16 01:13

@laska11 můžu si udělat dopředu jo? Tak to je dobré vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.10.16 10:13
@Manci29 píše:
@laska11 můžu si udělat dopředu jo? Tak to je dobré vědět..

Jasný, dělám si večer na ráno. Do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
8.10.16 20:27

Mě ten nápoj naštěstí
nevadí, vypiju klidně hned po umichani, vypití mi trvá 15 sekund :-) stoovala jsem to zrovna dnes, byla jsem v práci a měla fakt fofry :-), a pak mám 3 hodiny pokoj :D je pravda že phd whey protein, nebo jiný, tak dobře nezasyti, to mě kruci uz za 2 hodiny :-) ten phd whey protein se mi zdá složením nejvíc podobný ketokoktejlu a nejlepší je příchuť belgická čokoláda a je o půlku levnější. Ale jak říkám ketokoktejl víc zasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
8.10.16 20:29

Jinak mám také nakoupené 4 piksle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.10.16 21:11

@margaritas jo tak to jste dobrá. Dneska jsem nápoj dala Jakš takš ale stejně strašný. Takže vy máte dietu od ketodiet ale nápoj užíváte jiný? To se smí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
8.10.16 21:36

@Manci29 mám ketodiet ale koupila jsem si na zkoušku kilo phd whey proteinu, který je podobný a občas si ho dám,, jsem na keto od 1.5. a to bych se nedoplatila a hubnu pořád :-) už mám 72,5 kg tedy úbytek 26,3 kg :-) hlavně hlídám sacharidy do 50g na den, abych byla v ketoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.10.16 22:47

@margaritas to znamená že jedete instantní ketodiet jen nápoj od jinud.. vy máte tedy skoro fáze za sebou a jedete třetí už s přídavkem sacharidů? Zhřešila jste někdy? Pokud ano v jaké fázi a jak jste se zařadila zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.10.16 01:19

Nene jedu teď stále druhou fázi s výrobky od keto, potřebuji ještě 10 kg dolů, upravila jsem si délku podle sebe, mám tedy 1-2 jídla vlastní a 3-4 jídla instantní od ketodiet, a jen někdy si místo keto koktejlu udělám koktejl s tím jiným proteinem, mám phd diet why protein, psaly to tu i jiné holky, že si kupují proteinový nápoj náhradní, buď tento, nebo čistý protein 80-90 % a hubnou takto také, jela jsem první fázi asi 12 týdnů, druhou si dávám dvojnásobek druhé fáze, tedy 24 týdnů, třetí fázi si dám dvojnásobek fáze dva - 48 týdnů, tedy 3 jídla vlastní a 2 ketojídla, zhřeším jen občas čtvereček lindt čokolády 90%, schwarzvaldskou šunku z lidu a slunecnicove semínka,
Vlastními jídly mám na mysli proteinové jídla dle povolených, jak je psané na stránkách ketodiet- kuřecí maso. Šunka od kosti, Cottage, tofu, smakoun, vejce, tvaruzky, atd k tomu do půl kila povolené zeleniny, mám stažené kalorické tabulky, jídlo si vážím a denně zapisuji a hlídám množství sacharidů, měřím si ketózu papirkama, piju 3 litry vody denně a chodím na pravidelné odběry krve kvůli ledvinam. Jo a dvakrát jsem si upekla muffiny dle dukan diety z tvarohu, proteinu a vajec fakt nehřeším, musím mít pevnou vůli, mám stanovený cil a ten chci dosáhnout, hubnutí jde teď už velmi pomalu, ale jde,
ale tato strava mi chutná a vyhovuje a pečivo a přílohy a cukr mi nechybí. Po pečivu jsem měla průjem a křeče v břichu, to teď nemám, po sladkem mě palila žaha a brala jsem helicid, který podporuje chuť k jídlu… Prostě kolotoč…
Jak ale píšu, upravila jsem si to takhle sama podle sebe na vlastní nebezpečí :-)
Na ketodiet doporučuji každou fázi max 4 týdny. Po skončení fázi se přesunu na paleo, nebo dukana, to už je pak na celý život, už nechci být znovu tlustá a nabrat to zpět. Ketoza jako stav mi vyhovuje - mám krevní skupinu B, tak se tato strava k této skupině hodí a co je hlavní naučila jsem se pravidelně jíst po třech hodinách, před tím jsem třeba celý den nejedla a večer vyplenila ledničku :-)
Jo a ještě k tomu chodím pravidelně 2-3× týdně cvičit do fitka, oblíbila jsem si vacushape :-) pročtěte si pořádně diskuzi, holky to tu píšou často, o tom náhradním proteinu, já to jen vyzkoušela, víc mi vyhovuje nápoj ketodiet, na tom fakt ty 3 hodiny vydržím, že nemám hlad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.10.16 10:49

@Manci29 pokud bych zhresila dala bych si na tri dny zpět fázi jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.16 10:55

@margaritas takže jste na sebe dost přísná.. jak čtu tak skoro nehřešíte.. vím že váha jde nejvíce dolů na začátku a to hlavně voda.. jak pomalu vám nyní klesá váha? Dnes mě dost bolí hlava.. co by se stalo kdybych vynechala nápoj a jela 5× instant? Za necelý měsíc má syn třetí narozeniny nevím jak to dám.. a tet za dveřmi vánoce. Jak to budete řešit vy? Já se toho dost bojím a Nápoj je pro mě Děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.10.16 11:21

@Manci29 váha jde dolů opravdu pomaličku za měsíc cca 2-3 kg a to jsem ke všemu ta z těch méně šťastných, co při menzes zadržuje vodu, to mám během těch 5 dní hned 2 kila navíc :) jj oslavy jsou zrádné, člověk si musí dát pozor, my teď taky slavili, kluk měl 15, grilovali jsme, já měla kuřecí maso a zeleninu, pila vodu, místo zákusků jsem si upekla právě ty muffiny dle dukana a měla s sebou ketotyčinky. Ale jak jsem pobihala kolem hostů, tak jsem neměla problém s judlem, protože nebyl čas :), vánoce jsou ještě daleko, nestrašte :) ale na vánoce mám v plánu udělat si pro sebe pusinky z bílků a místo cukru tam rozdrtim ty ochucovaci tabletky a upeču si zase ty muffiny z tvarohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.10.16 07:20

@Manci29
Také jsem měla velký problém s koktejlem. Dokonce jsem po něm i zvracela. Přestala jsem dávat příchutě a piji bez problému již od půlky března :lol: Jakmile jeden vypiji hned si dělám další a dávám do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.10.16 08:09

Zdravím vás. Bohužel tedy i když jsem dietu užívala pouhý jeden a půl dne, tak že zdravotních důvodů musím dietu ukončit.. nesnesu jednu ze složek obsaženou v ketodiet.. prodám tedy cca 320 ks z toho 14 ks Cambridge diet + Nápoj 31 dávek. S příchutěmi čokoláda. Dieta je směs různých kaší, polévek, omelet, placek, matcha Tea a vitaminovych nápojů. Celková hodnota byla 17000 Kč.. cena bude znatelně nižší. Pro zájem mě kontaktujte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková