Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Manci29 udělat dopředu klidně tři hodiny před. Do lednice, vychladit. Pak je to ok. Ze začátku jsem pila na ex se zacpanym nosem.
Jinak kdo by chtěl protein z dm. Je to jednak hnus chuť, moc hustý a hlavně zasytí max na hodinu. Těším se v pondělí na balík od KeTo.
@Manci29 píše:
@laska11 můžu si udělat dopředu jo? Tak to je dobré vědět..
Jasný, dělám si večer na ráno. Do lednice.
Mě ten nápoj naštěstí
nevadí, vypiju klidně hned po umichani, vypití mi trvá 15 sekund
stoovala jsem to zrovna dnes, byla jsem v práci a měla fakt fofry
, a pak mám 3 hodiny pokoj
je pravda že phd whey protein, nebo jiný, tak dobře nezasyti, to mě kruci uz za 2 hodiny
ten phd whey protein se mi zdá složením nejvíc podobný ketokoktejlu a nejlepší je příchuť belgická čokoláda a je o půlku levnější. Ale jak říkám ketokoktejl víc zasytí.
@margaritas jo tak to jste dobrá. Dneska jsem nápoj dala Jakš takš ale stejně strašný. Takže vy máte dietu od ketodiet ale nápoj užíváte jiný? To se smí??
@Manci29 mám ketodiet ale koupila jsem si na zkoušku kilo phd whey proteinu, který je podobný a občas si ho dám,, jsem na keto od 1.5. a to bych se nedoplatila a hubnu pořád
už mám 72,5 kg tedy úbytek 26,3 kg
hlavně hlídám sacharidy do 50g na den, abych byla v ketoze
@margaritas to znamená že jedete instantní ketodiet jen nápoj od jinud.. vy máte tedy skoro fáze za sebou a jedete třetí už s přídavkem sacharidů? Zhřešila jste někdy? Pokud ano v jaké fázi a jak jste se zařadila zpět?
Nene jedu teď stále druhou fázi s výrobky od keto, potřebuji ještě 10 kg dolů, upravila jsem si délku podle sebe, mám tedy 1-2 jídla vlastní a 3-4 jídla instantní od ketodiet, a jen někdy si místo keto koktejlu udělám koktejl s tím jiným proteinem, mám phd diet why protein, psaly to tu i jiné holky, že si kupují proteinový nápoj náhradní, buď tento, nebo čistý protein 80-90 % a hubnou takto také, jela jsem první fázi asi 12 týdnů, druhou si dávám dvojnásobek druhé fáze, tedy 24 týdnů, třetí fázi si dám dvojnásobek fáze dva - 48 týdnů, tedy 3 jídla vlastní a 2 ketojídla, zhřeším jen občas čtvereček lindt čokolády 90%, schwarzvaldskou šunku z lidu a slunecnicove semínka,
Vlastními jídly mám na mysli proteinové jídla dle povolených, jak je psané na stránkách ketodiet- kuřecí maso. Šunka od kosti, Cottage, tofu, smakoun, vejce, tvaruzky, atd k tomu do půl kila povolené zeleniny, mám stažené kalorické tabulky, jídlo si vážím a denně zapisuji a hlídám množství sacharidů, měřím si ketózu papirkama, piju 3 litry vody denně a chodím na pravidelné odběry krve kvůli ledvinam. Jo a dvakrát jsem si upekla muffiny dle dukan diety z tvarohu, proteinu a vajec fakt nehřeším, musím mít pevnou vůli, mám stanovený cil a ten chci dosáhnout, hubnutí jde teď už velmi pomalu, ale jde,
ale tato strava mi chutná a vyhovuje a pečivo a přílohy a cukr mi nechybí. Po pečivu jsem měla průjem a křeče v břichu, to teď nemám, po sladkem mě palila žaha a brala jsem helicid, který podporuje chuť k jídlu… Prostě kolotoč…
Jak ale píšu, upravila jsem si to takhle sama podle sebe na vlastní nebezpečí ![]()
Na ketodiet doporučuji každou fázi max 4 týdny. Po skončení fázi se přesunu na paleo, nebo dukana, to už je pak na celý život, už nechci být znovu tlustá a nabrat to zpět. Ketoza jako stav mi vyhovuje - mám krevní skupinu B, tak se tato strava k této skupině hodí a co je hlavní naučila jsem se pravidelně jíst po třech hodinách, před tím jsem třeba celý den nejedla a večer vyplenila ledničku ![]()
Jo a ještě k tomu chodím pravidelně 2-3× týdně cvičit do fitka, oblíbila jsem si vacushape
pročtěte si pořádně diskuzi, holky to tu píšou často, o tom náhradním proteinu, já to jen vyzkoušela, víc mi vyhovuje nápoj ketodiet, na tom fakt ty 3 hodiny vydržím, že nemám hlad:-)
@Manci29 pokud bych zhresila dala bych si na tri dny zpět fázi jedna ![]()
@margaritas takže jste na sebe dost přísná.. jak čtu tak skoro nehřešíte.. vím že váha jde nejvíce dolů na začátku a to hlavně voda.. jak pomalu vám nyní klesá váha? Dnes mě dost bolí hlava.. co by se stalo kdybych vynechala nápoj a jela 5× instant? Za necelý měsíc má syn třetí narozeniny nevím jak to dám.. a tet za dveřmi vánoce. Jak to budete řešit vy? Já se toho dost bojím a Nápoj je pro mě Děs..
@Manci29 váha jde dolů opravdu pomaličku za měsíc cca 2-3 kg a to jsem ke všemu ta z těch méně šťastných, co při menzes zadržuje vodu, to mám během těch 5 dní hned 2 kila navíc
jj oslavy jsou zrádné, člověk si musí dát pozor, my teď taky slavili, kluk měl 15, grilovali jsme, já měla kuřecí maso a zeleninu, pila vodu, místo zákusků jsem si upekla právě ty muffiny dle dukana a měla s sebou ketotyčinky. Ale jak jsem pobihala kolem hostů, tak jsem neměla problém s judlem, protože nebyl čas
, vánoce jsou ještě daleko, nestrašte
ale na vánoce mám v plánu udělat si pro sebe pusinky z bílků a místo cukru tam rozdrtim ty ochucovaci tabletky a upeču si zase ty muffiny z tvarohu ![]()
@Manci29
Také jsem měla velký problém s koktejlem. Dokonce jsem po něm i zvracela. Přestala jsem dávat příchutě a piji bez problému již od půlky března
Jakmile jeden vypiji hned si dělám další a dávám do lednice.
Zdravím vás. Bohužel tedy i když jsem dietu užívala pouhý jeden a půl dne, tak že zdravotních důvodů musím dietu ukončit.. nesnesu jednu ze složek obsaženou v ketodiet.. prodám tedy cca 320 ks z toho 14 ks Cambridge diet + Nápoj 31 dávek. S příchutěmi čokoláda. Dieta je směs různých kaší, polévek, omelet, placek, matcha Tea a vitaminovych nápojů. Celková hodnota byla 17000 Kč.. cena bude znatelně nižší. Pro zájem mě kontaktujte