Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
30.9.16 20:24

@garfieldb ale maso můžeš…Samo čerstvé - grilované, pečené… jen s některou zeleninou. A nic dalšího…já furt říkám že ketodiet je jen jiná forma Atkinsona - samé bílkoviny, žádně sacharidy ;) Takže bez ovoce a bez jogurtů :(( Vydrž chvíli na koktejlech, pak se hubnutí rozjede a zažene mlsná a tak 3 jídla denné dáš jako koktejl. Si na to zvykneš, je to veliká úspora času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.9.16 20:29

@margaritas to mám stejně…jen cotage je humáč:) Jinak tyčku ráno a večer, kešu oříšky na chuť…do koktejlu přidávám ty semínka proti zácpě nevím jak se jmenují, poradila mi je laska11 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.9.16 20:46

@ivvet S tím masem to samozřejmě vím, ale potřebuju nakoupout váhu - a to s masem nedokážu - váha se mi moc nehýbe s atkinsnem, i když jsem na minimu sacharidů. Chtěla bych maso zařádit ve druhé fázi a já dle svých zkušeností vím, že čtvrtou už nikdy mít nebudu. Bez pečiva jsem už 4 roky. Potřebuju dát řád do svýho stravování. Atkinsnem jsem zhubla ze 119 kg na 95 a za dva roky s trochou ovoce jsem opět nabrala na 104. Ted jsem byla pět týdnů na mase, ale úbytky jsou dost malé - potřebuju nastartovat metabolismus. Takže dneska po prvním dnu - tolik vody jsem snad v životě nevypila. Snídala jsem poprvé snad po 20ti letech. Koktejl mi chutná. Jak dlouho jsi byla v první fázi? Jinak maso… no já miluju vepřové - a to se tady nesmí :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.9.16 20:58

@ivvet jj psylium nebo chio semínka, to dávám právě do toho cottage. Mám ráda ten z lidlu je za 15 Kč :) a ochutím si to půlkou tablety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.9.16 21:00

@garfieldb maso dávám ted až koncem 3.měsíce…když ho přítel nachystá…já neumím vůbec vařit…a na čuníka jsem se vyžrala se salátkama v kelímku apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.9.16 21:02

@margaritas jo psylium, dávám ho přímo do koktejlu ráno ke snídani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.9.16 21:34

Tedy na vaše úbytky klobouk dolů. Já sice vařit umim, ale pro sebe jsem si nikdy nevařila. Uvařím, občas je to nedosolené - ale dcery mě zastoupí - ty vědí, že musí dochucovat. No jsem tedy zvědavá, jak dlouho to bez masa vydržím, tři měsíce to je brutus - ale jestli to vydržím, tak si zpestřím vánoce aspoń masem. Motivaci mám, tak k tomu musím přidat ještě vůli a trpělivost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.9.16 21:41

@garfieldb já myslím že shodit to, když má člověk pevnou vůli není problém, ale udržet si to, to bude makacka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.9.16 22:02

@margaritas S tím musím opravdu souhlasit. Moje váha ve 3Oti 56 Kg - vydrželo to 4 roky tak kolem 6Oti - tak by se dalo říct že jsem to udržovala a během roku nabírka 40 kg. Z toho je patrné, že vrátit se zpátky do zajetých kolejí ve stravování je cesta do pekel :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.9.16 22:53

Zdravím baby, tak se k vám přidávám. Jedu 2. týden 2. fáze a váha je o 15,3 kg dole. Začínala jsem ale na 110kg. Ráda bych u vás nabrala poznatky, jaký levnější protein kupovat než KetoDiet. Chci dokončit i třetí fázi na keto, ale poté najet znovu od první fáze s levnějším proteinem. Jsem na mateřský a těžce se mi brigádničí na drahé koktejly. Děkuji vám za rady a přeji spousty kil dole ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.10.16 15:50

@Elialen Já teprve začínám, takže by ti spíš poradily holky, které to drží déle. Já jsem si koupila tento protein https://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80. Ano uznávám, je to kvůli penězům, ačkoliv nejsem na MD tak dvě dcery školou povinné a ostatní náklady mi nedovolují utratit 7000 měsíčně za protein. Je fakt, že se to tady zmiňovalo, že od ketodiet prohlašují že má v sobě všechny vitamíny a minerály a vlákninu. Proto jsem to vyřešila psylliem, multivitaminem a draslíkem, abych měla pocit, že tělo nestrádá. Prodávají tam jak ochucené tak natural s možností ochutit tabletama (tablety jsou od ketodiet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
3.10.16 07:44
@garfieldb píše:
@Elialen
@garfieldb
a jake je, prosim, davkovani tohoto proteinu? dnes startuji po treti… zatim jsem nikdy nevydrzela, tak mi drzte pesti :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.10.16 08:58

@miki.12 dávkování na jednu porci má být 17-20 g bílkovin. Podle kalkulačky http://www.f-sport.cz/print.php?… na abys měla 20 g bílkovin máš mít 25 g proteinu (pozor gramů - nikoliv ml). Koupila jsem si tam odměrku - to ty ale budeš mít od proteinu s ketodiet. Koupila jsem 25 ml, a vychází mi dvě odměrky a fakt špetka na 25 g. I jsem si to převažovala a souhlasí mi to s tím, jak tam psali (1 odměrka - zarovnávám - 10 g proteinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.10.16 12:48

ketodiet mají akci

Dobrý den dámy můžu se k Vám přidat? Dnes mají nápoje 3+1 zdarma do neděle, už jsem nakoupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.10.16 16:38
@Elialen píše:
Zdravím baby, tak se k vám přidávám. Jedu 2. týden 2. fáze a váha je o 15,3 kg dole. Začínala jsem ale na 110kg. Ráda bych u vás nabrala poznatky, jaký levnější protein kupovat než KetoDiet. Chci dokončit i třetí fázi na keto, ale poté najet znovu od první fáze s levnějším proteinem. Jsem na mateřský a těžce se mi brigádničí na drahé koktejly. Děkuji vám za rady a přeji spousty kil dole ;-)
:potlesk: to máte parádní výsledek, já dnes začala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková