Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
9.9.16 09:03
@anyna1
@anyna1 píše:
Děvčata, jak tady někdo psal o tom proteinu kterým nahrazuje ketodiet koktejl? Jde to s nim nejde? Nahradit nebo neblbnout a radši zůstat u nej?
Jo a neměla jste některá bolesti vlevo od žaludku? Nevim, co to je, včera me to po každém koktejlu docela tlacilo, tak se ptám ;) Jinak dnes 15. Den:)jeste par dnu a tělo si zvyklé :lol:

to jsem měla já po třech měsících na koktejlech…bylo to čím dál horší, pak jsem se i pozvracela..musela jsem ukončit dietu…tedy držím jí, ale jen s potravinami bežnými…
na lince mi řekli, že můj žaludek už neumí trávit vysokosytící bílkovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
9.9.16 13:33

Ahoj holky, píšu po dlouhé době. Ketodiet jsem držela tři měsíce a dala jsem dolů 13 kg teď už skoro dva měsíce jedu normální stravu, občas i prasim ale nemám nahoře ani kilo. Jsem fakt spokojená, za mě nejlepší dieta :palec: tak držím všem pěsti ať vám to taky dopadne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
9.9.16 14:19

@Camila79 jo, docela zasytí. Hlad urcite nemam, ani jsem neměla když jsem byla jen na koktejlu. Ted mam normální oběd a večeři salát z povolene zeleniny a k tomu koktejl. Zatím nemůžu byt jen na koktejlu, protoze kojím, ale po skončení zase nabehnu na ketozu. Ale i s normál obědem a zeleninou na večeři jde váha dolů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.9.16 14:48

@laska11
Ty jo…a jak se ti daří s normálníma potravinami? Ja koukám i na skupinku, kde jako nejedou koktejly ale klasicky Keto, takze proste maso a zeleninu. Nekdo to malinko směřuje do palea někdo to trochu hodí do atkinse.Neco jsem o tom četla a jako pravé neznám nikoho takhle kdo by mi řekl, hele, jedla jsem proste proteinové klasické jídlo a jídla jsem.To me dost zajímá. Proc vlastne jsou ty koktejly? Pro nastartování? Ja jedu 15.den a dneska jdeme za odměnu do ambiente na maso :)za odměnu:)a nebojím se toho, protože pokud nesnim sladké, jsem v ketoze furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
9.9.16 18:09

@anyna1 Já vloni taky zhubla těch 10kg s normálníma potravinama. Ta dieta mi přišla zbytečně drahá. Protein piju, když nevím co jiného k snídani nebo obědu, nahrazuji tím hlavní jídlo. Jinak se prostě řídím obsahem sacharidů na 100gr. a v ketóze se držím bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.9.16 21:34
@anyna1 píše:
@laska11
Ty jo…a jak se ti daří s normálníma potravinami? Ja koukám i na skupinku, kde jako nejedou koktejly ale klasicky Keto, takze proste maso a zeleninu. Nekdo to malinko směřuje do palea někdo to trochu hodí do atkinse.Neco jsem o tom četla a jako pravé neznám nikoho takhle kdo by mi řekl, hele, jedla jsem proste proteinové klasické jídlo a jídla jsem.To me dost zajímá. Proc vlastne jsou ty koktejly? Pro nastartování? Ja jedu 15.den a dneska jdeme za odměnu do ambiente na maso :)za odměnu:)a nebojím se toho, protože pokud nesnim sladké, jsem v ketoze furt

Já už jsem taky najela na vysokoproteinové potraviny, který mají nízký obsah sacharidů, koktejl dám tak jednou nebo dvakrát denně, když nemám možnost si udělat jídlo. To je šikovný, mít ho s sebou rozmíchanej a jen ho vypít. Doufám, že mi to takhle bude taky fungovat a váha bude ubývat, nevadí mi když to bude pomalejší. Stačí mi ještě 3 kila dolů. Dnes jsem na tom 3tí den po 17ti dnech 5× denně koktejlů a zelené zeleniny. Jako to už jsem dál nedala. Bylo mi hrozně, úplně vyhladovělá, opravdu jsem to snášela blbě. Navíc to nadýmání byla katastrofa. Teď jsem absolutně OK. Věřím, že bych to takhle vydržela celkem dlouho. Tak uvidíme jaké budou výsledky. Chci se zvážit až tak za 3 dny, protože jsem měla navíc silný menzes, který dnes snad už končí a to mám úplně rozhozenou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.9.16 23:08

@Avele
No ja to asi pomalu začnu přidávat. Zkusim ten syrovatkovy protein a pomalu sem tam klidně zařadím klasiku.Me trocha vyděsila ta bolest toho žaludku a vedle nej po pravé straně me to taky bolí. Laska 11 psala ze s tim měla taky problém a ze ji řekli, ze její tělo neumí uz zpracovat tolik bílkovin.
Prala jsem se i brachy (hodně cvičí a na proteinech je normálně) a taky říkal ze je to tim, ze to moje tělo to prý asi uz nenatravi.Tak jsem z toho trochu nešťastná. Mne ve finále uz ani nepřišlo, ze jedu koktejly :))jeste jsem četla na nějakým fóru ze zkusit víc naředit vodou.
No a cvičila jsi intenzivně?:)Protoze deset kilo je super, jsi Uza :)Ja teda chci jeste 25dolu, proto se snažím držet, i kdyz vim, ze maso fakt neublizi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
10.9.16 13:06

@anyna1 Necvičila jsem nějak extra, já jsem zvyklá jezdit na kole (1× za víkend cca 15-20km), chodím na vycházky s pejskama. Mám doma eliptický trenažér, takže cca 2× týdně jsem si na něm zacvičila cca 30 minut ve spalovací tepový frekcenci. Ale musím říct, že někdy jsem byla bez energie, takže jsem na pohyb i 14 dní kašlala, prostě jak se mi chtělo. Ona strava stejně dělá cca 80-85% úspěchu, takže pohyb je dobrý, o tom nepochybuji, ale sám o sobě zázraky nezmůže. Držím palce ať ti jde hubnutí dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.9.16 08:11

Holky co jste už na normální stravě, nebo kombinujete. U potravin se divate na sacharidy nebo z toho cukry? Protoze Já na cukr. Když bych mela brát sacharidy tak nemůžu jist skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.9.16 09:56

@Avele
Moc dekuju :)dnes rano jsem koukala, ze i po včerejším grilování a předevcirem po masu z ambiente se váha pohla a směrem dolu :potlesk: :palec: sice jen o 0,2 ale každy gramik dobry :)a to jsem si dala jeste kousek mase s cedarem a zeleninou v deset:)))tak mam radost. Zkusim to proste prostridavat a zkusím ten pohyb a uvidím, jaká bude odezva těla :)snad velmi pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.9.16 09:59

@laska11
A na co kam koukas?:)) Ja si dam normos maso a klido na to kousek Tučného sýra -inspirovala jsem se Atkinsem-a zelenou zeleninu :)a manžel včera na gril maso naložil a bylo to lehce do sladká, ale rano jsem měla ketozu úplně tu největší, takze dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
11.9.16 10:23

@laska11 Musíš koukat na sacharidy, ne pouze na cukry a ano, ten výběr potravin je omezený, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.9.16 11:36

@anyna1 protože ted, s takovou nebo i Atkinsonovou dietou - jsi mnohem vnímavějí na pocity sladkosti. Pocit že je něco sladké ti způsobí mnohem víc potravin, protože chutě nejsou přebity sladkostmi, cukrem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.9.16 13:25

Holky kolik lžiček si dáváte psylia do koktejlů a kolikrát denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.9.16 14:41

@ivvet
To je svatá pravda :)řekl bych ze člověk je víc vnimava celkové na chutě :)víc mu chutná i zelenina a jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková