Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
18.9.16 15:28

@margaritas jako jsi vázne dost dobra! Upřímně smekám. Já už taky hřeším. Většinou víkendy, pak se dávám týden dokupy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.9.16 19:51

Ketodieta s normálními jídly

Ahoj holky, tak jsem slibovala že dám vědět jak mi půjde hubnutí s normálními proteinovými jídly místo Ketodiet koktejlů. Takže hurá, váha klesá! Sice to není žádný zázrak - jen 0,4 kila minulý týden a 0,3 kila tento týden, ale naoplátku se skoro vůbec nehlídám co do kalorií a jím prakticky neomezeně všechno maso, ryby, zelenou zeleninu. Dnes byla k večeři pořádná porce ledového salátku s mozarellou, majonézou, vajíčkem a olivama. Hlídám sacharidy do 50 gramů denně a podle měřících papírků mám slabou ketózu. Jde to dolů sice pomalu, ale myslím že by to mohlo být bez jojo efektu a pořád lepší než se trápit s těmi předraženými koktejly, to vás teda obdivuju. Nevím jak bych to zvládla, stačilo mi 12 dnů na těch koktejlech a málem to byl můj konec. Nechápu jak to můžete držet i několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.9.16 19:55

@margaritas :potlesk: :kytka: To je bomba, tleskám!

Příspěvek upraven 18.09.16 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.9.16 19:56

@Camila79 proč trápit? Mě zas přijde jako trápení muset stát před sporákem a muset chodit do obchodu na nákup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
18.9.16 20:16

@Camila79 já ketodiet taky vnímám jako pohodlnější variantu a ne trápení, vařím jen o víkendu pro rodinu a jsem v pohodě,
hlavně v práci je to super, to se pravidelně aspoň napiju koktejlu, když nestíhám a mám fofry… Jíst pravidelně z krabiček bych fakt nedávala a tahat se s nimi sem a tam brrr, takhle mám v práci pikslu koktejlu a pár pytlíků s polévkou a navíc beru jen něco na oběd a většinou cottage na snídani a jako zeleninu okurku ale vím, že mě ty krabičky stejně neminou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
18.9.16 20:53

@margaritas To je paráda, seš dobrá! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

@Camila79 Každému vyhovuje něco jiného, já držím dietku jako ty - tak nějak po svém a v ketóze se držím, hubnu cca 1-1,5kg za týden - což sice není moc, ale znamená to pro mě jen minimální omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.9.16 07:57

Holky tak ja jste na tom?:)Ja budu mít za par dni za sebou první měsíc a dole 8kg.Ale jedu spis druhou fazi, ta mi fakt vyhovuje:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
29.9.16 08:34

Holky já vám tak závidím, že jste na keto..já jsem to po měsíci zkoušela a pořád mě z toho hodně bolí žaludek..ach jo…
nebaví mě normální jídlo, vymýšlet, připravovat, kupovat…tak jsem na Cottage, večerník chlebu, sýru, šunce a tuňákovi…pořád dokola…
musím asi koupit nějaké vitamíny a minerály, protože je mi jasný, že tohle není dostačující pro moje tělo…navíc mám záchvaty žravosti ( zbodnu třeba celou čokoládu - sice 90%, ale i tak) prostě bez keto mi to sakra vůbec nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.9.16 13:29

Tak jsem se odhodlala

Ahoj všichni příznivci proteinové diety. Konečně jsem se při své váze 101,5/171 odhodlala na základě pročtení všech příspěvků k zahájení snad už „fungující“ diety. Je mi teda 48, takže asi to půjde dost pomalu ale je to poslední šance jak neumřít jako obezní baba. Díky Vám za všechny příspěvky - ať pozitivní nebo negativní… Takže snad mám všechno - protein, psyllium, vitamíny a jdu do toho. T :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.9.16 13:54

@garfieldb to dáš!!!
Uvidíš jak to jde pěkně v pohodě, jídlo je jasný, nemusíš nad tím vůbec dumat. :lol:

I když já skončila na nejjednodušším systému - 3× denně koktejl, 1× denne čisté masíčko se zeleninou přítel uvaří a 1× denně 2 tyčinky

nic víc, nic míň je to kouzelně jednoduché! A hlavně fůra volného času:-)

Mně je 45 a zhubla jsem přes 25 kg z 110 kg váhy :) Už mám míň než když jsem maturovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.9.16 14:07

@ivvet velká závist a zároveň gratulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.9.16 14:12
@laska11 píše:
@ivvet velká závist a zároveň gratulace :palec:

ale kuš ty, vždyť jsi mnohem štíhlejší než já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.9.16 14:39

Díky za podporu a víru. Já mám zkušenost s atkinsnem, ale dva roky jsem hřešila ovocem… Takže nemám už potřebu jíst pečivo a přílohy. Ale asi budu mít problémy nemít maso. No musím… musím… dcera chce příští rok do tanečních a já se musím obléct do nějakých šatů. Zatím to vypadá tak na stan a ostudu jí dělat nechci. Jinka tolik kil… klobouk dolů. Já mám za svůj život zhubuto cca 90 kg - vždy něco dolů, pak jo-jo, zhubnuto… a to se stále opakuje. Sice mám vypočteno, že v 70 kg už bych mohla být trochu normální, ale stačilo by mi 80. Je to ale furt o víc než 20 kg :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.9.16 15:04

@ivvet ale tímhle stylem dlouho nebudu :think:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.9.16 20:14

@ivvet to je paráda, úžasný, už jsi mě dohnala :-))
já teď jedu ráno cottage, v poledne maso se zeleninou a k tomu 3× koktejl, nebo něco z keto, občas zhřeším čtverečkem 90% lindtky, nebo ketotyčkou a slunečnicové semínka a to točím furt dokola, váha už jde dolů jen po dekách, ke dnešnímu dni úbytek 25,3 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková