Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
6.9.16 10:54

@miki.12
Ja si trochu pohravam s jednou myšlenkou a to jsou krevní skupiny. Cetla jsem hodně diskusí a myslím si, ze na cely průběh a reakci ma Keto bude mít z části vliv i krevní skupina. Nulky to podle me dávají s přehledem, protože bílkovina je základ jejich stravy a cukry si umí z ni nastepit.Ale třeba A jsou spis vegetariáni, pro ne to musí byt asi zahul byt na bilkovine…
Každopádně zkus vydržet, hodně je psychika, ja se s tim taky prala. udelej si zeleninu-Cuketove placky, zeleni novou polivku nebo hranolky z celeru:)a zobej k tomu:)Držím pěsti, určitě to das:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38949
6.9.16 12:37

HOlky, jste huste! Ja ted jedu 6. den, ale vikend byl strasne prasici, byli jsme na gril party :oops: :zed: Dole mam 2,5 kila, ale tipuju to na vodu, pac obleceni me tahne porad stejne. :roll: No od vcera jedu zase poctive, jen koktejly a povolena zelenina, ale tu ani moc nemusim, tak snad se to nejak hne. Muzu si za to sama. Hlad teda nemam, ani nejsem unavena nebo tak. Akorat ty vikendy jsou tezky, protoze musim varit rodine a to se proste neda.
Tak se drzte a piste, vzdycky me to tu nakopne, kdyz vas ctu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.9.16 13:54

@AvajBr já chci taky :kytka: omelety. Nabízím kaše (nebo kačky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.9.16 17:02

Ahojky, potřebuju poradit.
Ketodietku držím od včerejška, takže jsem na začátku, ale problém je, že dneska po třetím kokteilu jsem se jako nafoukla. Břicho, ale i stehna a zadek, prostě jsem cejtila, jak mě ty džíny všude škrtí a švalo mi to. Je to normální???. Nebo jak tělo má najednou hodně bílkovin než to přemění, tak to tak je. Díky za radu.
Chtěla bych zhubnout 6 kg, takže bych to ráda vydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.9.16 18:04

@Leni35 @Llluca
Leni tak ja vás obě podelim, mam jich dost.Jsem si koupila cely ten program a jako ty omolety mi proste nejedou :()))
Budu Stastna, jestli některá mate tu kuřecí polivku :) ta mi faaaaakt mooooc chutná :))) jinak co mate? klido vymenim:)a jste prazandy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.9.16 18:47

Tak já už nemám nic :D Kaše jsem právě prodala :mrgreen: Jaké máš omelety? Jinak já jsem z Kolína :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38949
6.9.16 20:49

@szelvicka ahoj,ja byla taky prvni dva dny takova natekla, nafoukla, ale nyslela jsem, te kvuli ovulaci. Tak mozna ne… Ale uz je to v pohode :-)

Jinak ja mam jen koktejl, takze se bohuzel nepodelim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38949
6.9.16 20:50

@szelvicka ahoj,ja byla taky prvni dva dny takova natekla, nafoukla, ale nyslela jsem, ze kvuli ovulaci. Tak mozna ne… Ale uz je to v pohode :-)

Jinak ja mam jen koktejl, takze se bohuzel nepodelim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.9.16 08:08

Ahoj holky, ketodiet držím od 1 září a mám dole 2,5kg. Zatím vše v pohodě, dá se říct, že kromě sýrové polévky a jahodové tyčky mi chutná vše. Jen se chci zeptat. Některá tady psala, že nahrazuje Keto protein za jiný se stejným složením, který je také vhodný. Prosím, prosím, jaký to je? Ten Keto mi přijde dost drahý, tak mě napadlo kupovat si jen Keto jídlo a protein koupit levněji. Dkěuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.9.16 08:09

Prosím. Jak se jmenuje náhradní Protein? Ráda bych ho též zkusila. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.9.16 09:30

@anyna1 Tak já jsem A a zeleninu a ovoce vůbec nemusím :-) maso a bílkoviny to je moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
7.9.16 09:43
**„@AvajBr“ píše:
ahoj, ja byla taky prvni dva dny takova natekla, nafoukla, ale nyslela jsem, te kvuli ovulaci. Tak mozna ne… Ale uz je to v pohode :-)

„@szelvicka“: Aha, tak teda doufám, že to bude OK :D Úplně mi to včera naštvalo :cert:, tak uvidíme. Dneska třetí den a musím říct, že jsem dost utahaná a hladová teda, ale vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.9.16 10:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.9.16 10:51
@Nelinka24 píše:
Prosím. Jak se jmenuje náhradní Protein? Ráda bych ho též zkusila. Děkuji

Winmaxx protein - http://obchod. ronnie. cz/…tein-80.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
7.9.16 11:59

@Nelinka24 kupuju na nu3tion ten syrovatkovy protein, mají výběr chuti a je vhodný pro ketodietu. Mam prichute mlecna čokoláda a báli s či jak se to pise a jsou dobre. Jen na me teda sladke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková