Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
866
3.10.16 16:43

Já začínám zítra, dnes mě přišel balíček, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
3.10.16 16:48

Holky nevíte někdo kolik stojí pošta na eshopu když se koupí ty 4 piksle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.10.16 19:29
@margaritas píše:
Holky nevíte někdo kolik stojí pošta na eshopu když se koupí ty 4 piksle?

já to koupila v té akci ale od paní co to prodává, paní je z prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.10.16 20:27

@margaritas kupuju když mají akce doprava zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.10.16 22:53

@margaritas myslím že žádné od 3000 nahoru myslím není a ještě máš dárek za korunu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.16 07:43

Ahoj ted je akce 3+1 od keto diet, pošta zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.10.16 00:00

@garfieldb Děkuji moc za radu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.10.16 00:01

@ilonka215 Super. Tak ať to pěkně jde… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
5.10.16 11:23

Včera jsem měla první den diety, nevím jak vy, ale já teda hlad měla, je fakt že jsem určitě nevypila 2l vody, to se pokusím dnes napravit a ještě si přidám zeleninu, tak snad to bude lepší
Jinak chuťově zatím vše docela v pohodě, jen polívka mě přišla docela slaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
5.10.16 12:22

@mijah Já teda mám taky hlad. 2 litry vypiju ale voda mi leze i ušima. Koukala jsem na nabídku od ketodiet a nevím, jestli si mám koupit nějakou šťávu, aby se mi líp pilo. Znáte ty příchutě? Já jsem si kupovala dřív šťávu od sodastream (bez cukru) a dokonce mě to vyhazovalo s ketózy. Teda ani teď jí mám jen slabě růžovou (to mi hlava nebere) ale asi to bude tím množstvím vody co vychlemtám (nemůžu nikam jezdit, furt hledám po cestě záchody :zed: ). Vážení bude už zítra :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.16 08:38

Dobrý den, držím čtvrtý den, mám teda jenom koktejly, ketozu zatím žádnou nemám, hlady šilhám, a to vařim pro rodinu a ani neochutnám, jedu podle oka zatím si nestěžovali. Úbytek váhy skoro 3 kila. Zeleninu jím přesně těch půl kila jak píšou, okurky, ledový salát, a květák, vše syrové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.10.16 10:42

Ahoj děvčata (kluci tady bohužel chybí :nevim: )
Tak dnes po 1. týdnu proteinové diety. Ačkoliv jsem v mírné ketoze byla před zahájením, stejně se mi nevyhnula dvou a půldenní bolest hlavy. Takže jsem to musela řešit růžovou tabletkou. Přestože jím už od rána :lol:, stejně pár metru před domovem mě přepadne hlad. To je ale v mé hlavě… zvyk letitý, nic nejíst ráno, v práci fakt jen občas a když se vrátím domů tak jím. Někde jsem četla, že to trvá 21 dní, než si mozek zvykne. První tři dny jsem odolávala, čtvrtý den jsem trochu hřešila :oops:. No asi ne trochu, prostě jsem vlezla do ledničky a vzala si dva párky :zed:. Holky ale já pak jsem si tu zeleninu nedala :roll:. Uklidňovala jsem se, že to jsou párky z Německa, tak nemají tolik mouky :think:. Každopádně jsem na váhu nelezla abych se nemusela tlouct do hlavy jaká jsem slabota. Jinak krom toho úpadku jsem vše dodržovala. V mém případě 5× proteinový prášek a zelenina (trochu míň zeleniny než 500 g denně - jsem líná si to připravovat jinak než jako salát). Dnes po týdnu mám méně o 2,1 Kg, tedy 99,4. Jsem docetka :dance:. Pro někoho úbytek malý, ale pro mě super (jedu v ketoze už 6 týdnů), tohle je největší týdenný váhový úbytek v mém životě. Dokonce jsem se zvážila na mé váze TANITA - ta vyhodnocuje i tuky a jiný blbosti. Takže za měsíc napíšu rozdíl podílu tuku a svalstva. Jo a musela jsem si objednat nový kalhoty - ty co nosím už mi padaj. (celkově mám zatím o cca 7 kg míň za 6 týdnů).
Díky že přispíváte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.16 11:55

@garfieldb Dobrý den, zkuzte koupit kvalitní legíny které s váma budou hubnout, já nosím jenom legíny, mám je společenské, na ven, i na doma, dokonce mám i spací. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
6.10.16 12:05

@garfieldb 7 kg, to je moc pěkný úbytek, gratuluji :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.10.16 14:19

@ilonka215 Máte možná pravdu, když ale koupim legíny tak to může mít i opačný efekt… viz moje MD - chodila jsem jen v teplákách a ty se vytahovaly přesně tak jak jsem nezřízeně tloustla :cert:. A do kanclu by to asi fakt nešlo.
@margaritas Díky, cesta je dlouhá. Manžel mě pohladil a říkal, že je vidět že jsem zhubla (prý mám štíhlejší záda :mrgreen: ) To potěší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková