Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky nevíte někdo kolik stojí pošta na eshopu když se koupí ty 4 piksle?
@margaritas píše:
Holky nevíte někdo kolik stojí pošta na eshopu když se koupí ty 4 piksle?
já to koupila v té akci ale od paní co to prodává, paní je z prahy.
@margaritas myslím že žádné od 3000 nahoru myslím není a ještě máš dárek za korunu ![]()
Včera jsem měla první den diety, nevím jak vy, ale já teda hlad měla, je fakt že jsem určitě nevypila 2l vody, to se pokusím dnes napravit a ještě si přidám zeleninu, tak snad to bude lepší
Jinak chuťově zatím vše docela v pohodě, jen polívka mě přišla docela slaná
@mijah Já teda mám taky hlad. 2 litry vypiju ale voda mi leze i ušima. Koukala jsem na nabídku od ketodiet a nevím, jestli si mám koupit nějakou šťávu, aby se mi líp pilo. Znáte ty příchutě? Já jsem si kupovala dřív šťávu od sodastream (bez cukru) a dokonce mě to vyhazovalo s ketózy. Teda ani teď jí mám jen slabě růžovou (to mi hlava nebere) ale asi to bude tím množstvím vody co vychlemtám (nemůžu nikam jezdit, furt hledám po cestě záchody
). Vážení bude už zítra ![]()
Dobrý den, držím čtvrtý den, mám teda jenom koktejly, ketozu zatím žádnou nemám, hlady šilhám, a to vařim pro rodinu a ani neochutnám, jedu podle oka zatím si nestěžovali. Úbytek váhy skoro 3 kila. Zeleninu jím přesně těch půl kila jak píšou, okurky, ledový salát, a květák, vše syrové.
Ahoj děvčata (kluci tady bohužel chybí
)
Tak dnes po 1. týdnu proteinové diety. Ačkoliv jsem v mírné ketoze byla před zahájením, stejně se mi nevyhnula dvou a půldenní bolest hlavy. Takže jsem to musela řešit růžovou tabletkou. Přestože jím už od rána
, stejně pár metru před domovem mě přepadne hlad. To je ale v mé hlavě… zvyk letitý, nic nejíst ráno, v práci fakt jen občas a když se vrátím domů tak jím. Někde jsem četla, že to trvá 21 dní, než si mozek zvykne. První tři dny jsem odolávala, čtvrtý den jsem trochu hřešila
. No asi ne trochu, prostě jsem vlezla do ledničky a vzala si dva párky
. Holky ale já pak jsem si tu zeleninu nedala
. Uklidňovala jsem se, že to jsou párky z Německa, tak nemají tolik mouky
. Každopádně jsem na váhu nelezla abych se nemusela tlouct do hlavy jaká jsem slabota. Jinak krom toho úpadku jsem vše dodržovala. V mém případě 5× proteinový prášek a zelenina (trochu míň zeleniny než 500 g denně - jsem líná si to připravovat jinak než jako salát). Dnes po týdnu mám méně o 2,1 Kg, tedy 99,4. Jsem docetka
. Pro někoho úbytek malý, ale pro mě super (jedu v ketoze už 6 týdnů), tohle je největší týdenný váhový úbytek v mém životě. Dokonce jsem se zvážila na mé váze TANITA - ta vyhodnocuje i tuky a jiný blbosti. Takže za měsíc napíšu rozdíl podílu tuku a svalstva. Jo a musela jsem si objednat nový kalhoty - ty co nosím už mi padaj. (celkově mám zatím o cca 7 kg míň za 6 týdnů).
Díky že přispíváte ![]()
@garfieldb Dobrý den, zkuzte koupit kvalitní legíny které s váma budou hubnout, já nosím jenom legíny, mám je společenské, na ven, i na doma, dokonce mám i spací. ![]()
@ilonka215 Máte možná pravdu, když ale koupim legíny tak to může mít i opačný efekt… viz moje MD - chodila jsem jen v teplákách a ty se vytahovaly přesně tak jak jsem nezřízeně tloustla
. A do kanclu by to asi fakt nešlo.
@margaritas Díky, cesta je dlouhá. Manžel mě pohladil a říkal, že je vidět že jsem zhubla (prý mám štíhlejší záda
) To potěší ![]()