Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zvidavajanca píše:
Ideálka si hned odrovnat střeva tím, že jim budeš týden cpát jen tekutinu![]()
Týden - kde jsi přišla na týden?
Odrovnat si střeva tekutou stravou? Jakože vážně?
Narozdíl od tebe nejsem lékařka, ale vím, že střeva se naopak při tekuté stravě léčí, např. po rakovině, při zánětech apod. Mimochodem - ketodieta obsahuje velké množství vlákniny, která je pro střeva také velice prospěšná.
Pokud ti to jako odpověď nestačí, můžu dohledat další tvé příspěvky, co tu plácáš za nesmysly holkám, které se chtějí něco dozvědět…
Inteligenci zdar a všem krásný den ![]()
Jsem na Ketodiet sedm dní a mám dole kilo. Je to demotivující. Nevím co dělám špatně. Jím pět keto jídel denně a zeleninu. Piju jak nikdy v životě a nic. Je to normální?
@poletucha25 Ačkoliv kilo není moc, záleží především jak jsi byla před dietou zavodněná. První týden odchází většinou voda a jen trochu tuk. Někdo zhubne určitě víc. Nedáváš si v první fázi tyčinky? Ty by se neměli. Také záleží zda nejsi v období, kdy má nastat menstruace, nebo zrovna nejsi v ovulaci. Já jsem první týden zhubla dvě kila, ostatní holky třeba i 4 ale někdo také jen kilo. Buď klidná - mám již zhubnuto 29,9 kilo - pomalu od 2 - 0,9 kilo týdně ![]()
Také záleží kolik tuku v sobě máš.
Tyčinky jsem měla 1×. První tři dny pouze drinky a potom i jídla. Tak budu doufat že to brzo začne.. ![]()
@poletucha25
Někomu rychleji, někomu pomaleji - ale každému to jde ![]()
Ahoj, já držím dnes 4tý den It's my life a zatím dobrý..máte s ní někdo zkušenosti? Na webu toho moc není ![]()
Holky, Vam to chutna? Ja som si objednala tie vzorky a ten koktail je teda mega hnus…rano som skusila kasu a taky mega hnus. Jedine tie tycinky mi zatial pridu normalne. Este mam na vyskusanie polivku a tu placku…
To jete namisto jidla? Ked si date 5 porcii, tak je to v prumeru 5×500kJ co je strasne malo na cely den - jete aj nieco ine k tomu?
@Monika123 píše:
Ked si date 5 porcii, tak je to v prumeru 5×500kJ co je strasne malo na cely den - jete aj nieco ine k tomu?
O tom to je, mít minimální (nedostatečný) příjem a na základě toho jsou kila „krásně“ dolů a po konci u mnohých následují bonus v podobě jojo efektu, když se vrátí k normální stravě a to se nemusí ani přecpávat, ale prostě jíst normálně (vhodné množství i složení).
@zvidavajanca a kolik pak jsi už zhubla ty? to se tady nepochlubíš - máš preci supr poradkyni
radit co ne to umíš - ale žádná přidaná hodnota z tebe nevypadne ![]()
@Monika123 je spoustu firem, máš na vyběr. Za mě ti mohu doporučit goute.eu ![]()
@zvidavajanca to je zajímavé, kolik dokážeš napsat slov o ničem
Trochu se mi zdá, jestli ta super poradkyně nejsi ty. Źe by nějaky super kurz přečtením jednoho článku
![]()
Ok. Diky. Mrknem na tu inu firmu. Ak ked vcera som mala omeletu z Ketodiet a da bola dobra ![]()
Mrkněte na složení, kvalitní proteinový nápoj (hydrolyzát, izolát) dneska stojí 1000 Kč/2 kg a bude kvalitnější než ten z KetoDiet. Proteinové tyčinky se dneska dělají takové, že jsou daleko chutnější než např. Mars nebo Snickers. viz: http://www.nutrend.cz/…i-a30164.htm
Myslím, že by ten dárkový koš z ketodiet šel složit kvalitnější za 2 tisíce/měsíc, včetně těch deluxe tyčinek.
Příspěvek upraven 03.03.17 v 07:22
@Monika123 každému chutná něco jiného
Já jsem s Goute maximálně spokojená ![]()
@Havran007 ta tyčinka jedna má ale 19 g sacharidů. Na můj vkus docela (při dietě) dost, jinak vypadá dobře.