Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
22.3.17 10:57

@kathon je spousta jiných firem. Pro mě chuťově dobré Prodietix a naprosto super Goute.eu. Ale nabídka je opravdu široká a stačí zabrousit po internetu. Exante je prý také výborná a cenově velice příznivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.3.17 17:57

Exante

@speeny Exante je opravdu super. Koupila jsem v akci balicek a vysel me jeden sacej na 20,–. Jen je potreba brat v potaz, ze to ma slozeni pro 3 jidla denne, tedy vyssi obsah sacharidu. Tak bud pak pozdeji ve treti fazi nebo si proste dat treba snidani a pak az obed a k svace treba okurku. Ani neni treba super AJ, eshop je srozumitelny a v nabidce je i dodani do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 23:52

Itś my life

Dobrý večer všem,
rozhodla jsem se, že vyzkouším dietu na bázi ketózy, ale už jsem se v těch dietách opravdu ztratila. Netušila jsem, že je už tolik značek na trhu. Máte prosím někdo zkušenosti se značkou Itś my life? Mají teď totiž akci 3+1 týden zdarma. Dále mě ještě zaujala www.ketodiet.cz, ale slyšela jsem, že jejich produkty nejsou moc kvalitní. Máte prosím někdo srovnání, zkušenost či doporučení? Při výběru jsem také přihlížela k ceně. Cambridge diet nebo Medidiet mi přijdou už dost drahé. Předem děkuji za odezvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.3.17 07:17

@Jakou dietu dobre rano, s It's my life bohuzel nemam zkusenost. Ketodiet neni tak chutna, ja osobne mam oblibenou cesnekovou placku a babano-kokosove tycky a kombinuji si ruzne produkty od ruznych diet, aby to bylo trosku rozmanite a abych jedla co mi chutna. Ja mam ale prvni fazi na 6 tydnu, tak treba na 14 dni prvni faze se da asi prezit lecos. Co clovek to jine chute, tak se to blbe doporucuje…Mozna radeji vyzkouset nejdrive par jidel od te It's my life a pak koupit balicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.17 07:29

Ahoj já jela 4 týdny ketofit po 4 týdnech už můžu jen koktejl a kaší zbytek už fakt nedám. Ale po 4 týdnech na koktejlech jsem presla na druhou fázi a místo jejich koktejlů jsem objednala z myprotein a držela se jídelníčku od nich a jedu to 5 týden. Na začátek to bylo super nemusela jsem nic řešit a jen si umichat koktejl ale cenově je to dost drahý dneska si jedu 3 krát denně jídlo a 2 krát koktejl od my protein. Naprosto mi to vyhovuje a stále hezky hubnutí. Samozřejmě jsem v ketoze a nejím přílohy ani pecivo

• Citovat
  • Upravit
23.3.17 13:40

Děkuji za reakci. Já si myslím, že všechny tyto diety jsou vpodstatě stejné. Jen má každá firma trosku jiný obal a cenu.Nebo se pletu? Když píšete že Ketodieta není moc dobrá, tak asi zkusím tu první fázi u Itś my life - prý je to jídlo chutné. Potom se snad budu už taky orientovat jako vy a můžu si to poskládat od jiných firem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
23.3.17 15:56

@Jakou dietu musíš sledovat hlavně poměr sacharidů. Některá firma má 5 jídel na den, některá jen tři. A chuťově se skutečně hodně liší. Např. pro mě ketodiet/ketofit - rajská polévka naprostý hnus, naopak u goute moje nejoblíbenější a nejchutnější. To je jen jeden příklad. U každé firmy je něco lepší a něco horší a všude si určitě najdeš něco, co ti bude chutnat moc a co naopak nedáš. Jako při klasickém jídle. Někdo nesnáší kopr, někdo ho miluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
29.3.17 22:05

Ahoj, odkud jsi? prodala bys třeba něco samostatně? nebo jen celek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 09:45

Ketofit

Holky, takhle diskuze je strasne obsahla, takze jsem ji neprocitala celou. Jen bych se chtela zeptat na vase zkusenosti s ketofit. Uzivam 2 tydny. Za prvni dva dny jsem mela dole 2,5kg, takze urcite voda, za tyden byl ubytek 3,5kg a ted po temer dvou tydnech 4kg. Nehresim, jedu jen na koktejlech a na obed omeleta, na svaciny si delam polovicni davku. Ted uz jsem si obratila i pomer vody a mlika, aby byl koktejl lehci. Do toho cely den litam kolem prcka a cele odpoledne drandim s kocarkem. Mate nektera zkusenost? Rozjelo se vam to po nejake dobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.17 09:49

Já měla cambridge a ketodiet, ale už první týden jsem měla dole 6 kilo (u obou diet to bylo stejné, já to teda shazovala z velké váhy) s ketofit zkušenost nemám, ale určitě se to zpomaluje týden co týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 10:17

@wiicky 6kg za tyden? Tak to je teda pecka :palec: no ja se diky tehotenstvi a nslednym problemum se stitnou zlazou dostala na 85kg. Doufala jsem, ze se na svou puvodni vahu dostanu rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.17 13:20

Já teda dětičky ještě nemám, takže jsem přibrala prostě tim, že neumim jídlu říct „Ne“ :D
Ale pomohly mi právě obě diety, když jsem začínala s Cambridge tak jsem měla cca 110, pak jsem si držela váhu pod 100 a asi po roce jsem začala s keto a jsem na 88, něco jsem právě shodila i sama během těch diet, proto nevim přesně, kolik jsem shodila konkrétně timhle :) Takže za mě určitě dobrá zkušenost a ta váha se dá oprvdu udržet..žádný jojo efekt jsem nezaznamenala..samozřejmě, když mam líný období a cpu se pizzou, tak jde váha nahoru, ale to určitě jojo efekt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.3.17 14:59

@kindervajicko88 poloviční dávku? to asi nebude správně - budeš mít málo bílkovin a tím ti budou hubnout svaly. Problém bude s mlékem - ten se do keto nedává. Kokteil se dělá s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 21:01

@garfieldb koktejl od ketofit se právě dělá s mlékem. Má jiné složení než ketodiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
31.3.17 13:23
@kindervajicko88 píše:
@garfieldb koktejl od ketofit se právě dělá s mlékem. Má jiné složení než ketodiet.

No, ale garfieldb ma pravdu, vzdyt jen 250ml mleka ma 12g sacharidu, to je proste prilis. Co treba mandlove mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková