Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
13.4.17 22:50

Keto diet jsem jedla ale znovu nabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.4.17 19:38

@lojzina81 a vrátila jsi se k předchozím stravovacím návykům nebo dodržovala zdravý a vyvážený jídelníček? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.4.17 11:56

Ketomix

Zkusila jsem prichut banan od ketomix a jsem prijemne prekvapena - prvni co ma neco spolecnyho se slovem chut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
22.4.17 11:26

@Monika123 Fakt? Parada… Jaky jsi mela program od Prodietix? a hlavne, jak to vypada po ukončeni programu?

• Citovat
  • Upravit
4387
23.4.17 11:01
@Sona.K8 píše:
@Monika123 Fakt? Parada… Jaky jsi mela program od Prodietix? a hlavne, jak to vypada po ukončeni programu?

Ja som si kupila ten z4 ale ketojidla jem 5× denne. Ja stale pokracujem :lol:…este som be cielovej vahe. Po ukonceni sa musis velmi pomaly vracat k normalnej strave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.17 16:00

Holky a můžu poprsit o odkazy kde ste koupili? Asi bych do toho šla taky. Jsem po porodu 3 měsíce a stále 20 kg nahoře a srm nešťastná????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
23.4.17 16:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.4.17 20:23

Ahoj holky. Chtela bych vas poprosit o radu. Nebudu popisovat dlouhosahle sve trable, ale bylo mi par lidma vc. dr. doporuceno vyzkouset ketodietu. Tak jsem objednala balicek od ketodie. Mel by dorazit ted v tydnu. Jen me zajima zda jste jedli v 1. fazi i zeleninu nebo jen ta jidla? Jsou tam sice povolene druhy a mnozstvi, ale mam obavu, aby to nemelo vliv na vysledna kg dolu? Dekuju za vsechny rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 20:51

@mzat ja zeleninu jedla…i kvuli dostatku vlakniny a aby pak clovek mohl na zachod. Hubla jsem dobre i tak. Delala jsem si okurkovy salat se stevii a trochou octa, varenou brokolici, kvetak, listovy salat s trochou balzamicoveho octa. Ty vyskedky jsou zaruceny pokud clovek dodrzuje jak ma. Tak hodne zdaru :palec:. Az budes v ketoze a prejdes kritickych 10 dni, tak te to uz pak bude bavit. Nebude ti zle a dole hromada kg. Mam overene z pravidelneho prevazovani, ze vse je opravdu z tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.4.17 21:00

@FisaSim vubec se nebojim ze by to bylo neco spatne. Dodrzeni se taky nejak nebojim, nejdulezitejsi je dle me pak ten prechod po 3.fazi. Muzu se zeptat kolik si zhubla a z jake vahy? Vim, ze to i dost ovlivnuji predchozi dietni pokusy, ale i tak me zajima kam je realny se dostat? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 21:05

Jsem ve druhe fazi. Prvni jsem si dala na dva mesice. Z 106 kg mam nyni 89 kg…zatim se dari hubnout 1-1.5 kg tydne se cvicenim, ktere jsem pridala od druheho mesice. Sacharidy si drzim do 50 g. Jen jedno kg na svalech a ostatni tuk. Taky se trochu bojim jo-jo. Ale ocekavam, ze se budu podobne stravovat dlouho…treba chleba a testoviny uz nechci jist vubec. Budu najizdet na nornalni stravu hooodne opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 21:07

@mzat jen clovek predtim musi vedet, ze je zdravy. Ze nema problemy treba s ledvinama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 21:08

A nektere zeny dokazaly zhubnou touto cestou i 35 kg. Je to o drsne discipline a nesmi se porusit nicim, ale stoji to zatim za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.4.17 21:14

@FisaSim To je uzasny vysledek, gratuluju :potlesk:. Ani sem netusila, ze to jde drzet i dele, uvidime jak ta prvni faze pujde, ale celkove bych chtela dat 25kg. Priloh se nejak nebojim, horsi je to s ovocem. Jinak kdyby si chtela recept na nizkosacharidove pecivo, tak mam a je to chutove moc dobry. Pouzivam to, kdyz uz nemuzu vydrzet s chuti na pecivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.4.17 21:19

@mzat to urcite das :palec:.Dekuju, citim se o hodne lepe…Ja si obcas kupuju ve druhe fazi chleba od Medidiet diety. Ale urcite nepohrdnu receptem :*. Jinak ja kombinovala ruzne produkty i od jinych diet (napoje od Dr. Stanek, Medidiet, Ketoaktiv, atd), abych neumrela stereotypem, protoze Ketodiet nema tak siroky sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková