Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@milča1969 Wow no tak to je super
A jsi se stravovala po dietě? Nepřišel jojo efekt?
@Darjja pokračuji dál, pro obměnu jsem potom dala nějaké jídla od gouté a ted, protože tyto diety jsou finančně náročné, tak mám proteiny od myprotein/polévku, koktejl, dezert, chlebík atd/vyjde to levněji, ale pro začátek určitě prodietix doporučuji, aby jsi se naučila stravování a kázní a nemusela až tak moc přemýšlet, dolů mám 16 kg
Ahoj holky, kdyz jsem uvazovala o ketodiet, procetla jsem cele tohle vlakno.. jedine co me odrazovalo bylo to, ze se v prvni fazi nema sportovat, protoze neni energie.. sportuju cca 5× tydne, takze predstava, ze budu muset vysadit, se mi nelibila.. takze par postrehu z prvni faze pro sportovce.. hned druhy den jsem mela dvouhodinovy trenink a energie v podstate jako jindy, nepocitovala jsem zvysenou unavu. Koktejly mi nechutnaji, ale premuzu se. Piju 4× denne + vecer ketodiet polivka. Vysledky se dostavily celkem rychle, dnes jsem 9.den prvni faze, v patek koncim a najedu na druhou. V nicem me to neomezuje, sily jsou, lepsi plet, prijde mi, ze i celulitida na stehnech se lepsi. Jinak muj start byl 73,5 na 169cm a normalni vaha by mela byt kolem 58-62kg, pri te vaze se citim dobre.
Takze pro vsechny, co sportuji, klidne do toho jdete.
Ahojky děvčata, tak já shodila 4 kg za těch prvních 14 dní. ted už mám lehkou fázi, myslíte že ještě něco pujde dolů? a už jsem do toho nasypala hodně pěněz, momentálně bych chtěla koupit koktejl ale ne za těch 1500,– lze nahradit nějakým koktejlem levnějším? máte zkušenosti? moc těmto věcem nerozmím… prosím o typ co se vám osvědčilo, děkuju moc ![]()
Ahoj všem, tak jsem se pustila do diety Itś my life. Mám za sebou první týden a první měření. Musím říct, že jsem zhubla 3 kg. Některé výrobky mi ale opravdu nechutnají. Nevím jestli dál vydržím. Máte s touto dietou některá z vás zkušenost?
@kathon píše:
Ahojky děvčata, tak já shodila 4 kg za těch prvních 14 dní. ted už mám lehkou fázi, myslíte že ještě něco pujde dolů? a už jsem do toho nasypala hodně pěněz, momentálně bych chtěla koupit koktejl ale ne za těch 1500,– lze nahradit nějakým koktejlem levnějším? máte zkušenosti? moc těmto věcem nerozmím… prosím o typ co se vám osvědčilo, děkuju moc
Skus tento:
https://www.myprotein.cz/…0530943.html
Ahojky, prosím nemáš tip jaké koupit koktejly když nechci od ketodiet kvuli ceně? už jsem v udržovací fázi a mám ještě tak 2× denně mít koktejl, ale 1500,– mi přijde moc…
@rtima ahojky, myslíš že bys mi poradila, jaký koupit koktejl- proteinový nápoj, ne od ketodiet ani ketofit za 1500,– ale něco z fitnes obchodu co stojí polovinu nebo i méně a je to v podtstatě totoéž? máš něco osvědčeného prosím?
Díky holky. co říkáte na tento? http://www.fitness4u.cz/…yprodej.html#…
Vysledky jsou.. po deseti dnech 5,6 dole a rysuji se svaly.. po dnech, ve kterych mam trenink, vidim vetsi pohyby, nez ve dnech klidu. Plet o moc lepsi.. koktejly uz me ale nebavi a zkousim nahrazovat jidlem se stejnyma hodnotama - velkym pomocnikem jsou kaloricke tabulky ![]()
Holky a co ketóza? Já se toho bála, že mi bude zapáchat z úst, bolet hlava apod. Bolela mě hlava šíleně druhý a třetí den, pak to přestalo a teď mi přijde, že mám energie na rozdávání, cítím se báječně. Teda doufám, že jsem v ketóze
ale nic neporušuju, jím jen ta jídla a zeleninu, i kávu jsem si odpustila, tak věřím že jo! Váha jde pomaličku dolů, nehubnu z žádné velké váhy, a jsem ráda že to jde pomalu a nehubnu nějakých 6 kilo za týden. Hlad nemívám, a když tak se zaplácnu zeleninou a stejně za chvilku zase jím
A ještě mě to donutilo hlídat si pitný režim a opravdu pít (předtím to byla fakt bída), takže už žádná dehydratace, popraskané rty a zlepšila se mi pleť
Tak snad mi stejné nadšení vydrží až do konce
Jak vy jste snášely ketózu?
Ahoj, u mě se ketóza nějak zvlášť neprojevovala. Jen mám takový nasládlý pocit v puse. Jestli se chceš přesvědčit, zda jsi opravdu v ketóze, tak si kup v lékárně KETO PHAN. Jsou to proužky na diagnostiku moči. Mě to museli v lékárně objednat, ale do druhého dne to měli. Stojí to 120 Kč a je jich tam 50 ks.
Podle me pokud nemas hlad a dostatek energie, tak to funguje.. me prave trosku desi, ze to jde tak rychle, hubnu ze 73,5 ale mam celkove dost osvalene telo. Asi to taky bude tim, ze nejsem dietar a telo to takhle schytava poprve. Hlava me nebolela ani jeden den.