Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Monika123 Holky supr diky za odkazy
Jake prichute vam nejvic chutnaji?
Mne cokolada, vanilka, jahoda.
Mozes ti kupit aj bez prichute a potom si dam davate tieto prichute
https://www.myprotein.cz/…0530471.html
No vcera som tam tam toho zase nakupila
…no nekup to, ked je v to v akcii
![]()
Holky vy co máte zkušenosti má nějaký smysl vyměnit třeba pouze jedno jídlo za koktejl?
Ráda bych „najela“ na nějaký režim. Snažím se stravovat pravidelně. Nicméně silná vůle není zrovna má silná stránka.
Jde mi o třeba hektické dny kdy jsem 12h v práci a pak už si nepřipravím „zdravé“ jídlo.
Chválím, že už se přestala sponzorovat předražená KetoDiet, ale přešlo se i na levnější alternativy jako je MyProtein. ![]()
Kdyby měl někdo zájem, můžu nabídnout slevu 25%
Stačí napsat do zprávy.
@Giv
Tak mozes si davat koktaily, smoothy, napoje, proteinove tycinky, krekry…na pripravu potrebujes tak vodu, shaker a 2-3min ![]()
@evíček 84 píše:
Holky a jak je to s keto dietou a kojenim???
Pri kojeni sa to nesmie drzat. Musis pockat
@evíček 84. Ahoj - v žádném případě není tato dieta vhodná při kojení.
Ahoj mohu poprosit o rady či zkušenosti s ketodiet?:-)
@garfieldb píše:
@evíček 84. Ahoj - v žádném případě není tato dieta vhodná při kojení.
Hm, neznam nutricni hodnoty tech konkretnich produktu, ale byt v ketoze a kojit se vubec nevylucuje. Jedla jsem svoje keto jidla jak tehotna, tak i ted co kojim. Oproti predchozim detem muzu rict, ze rozdil byl v tom, ze jsem mela neuveritelne mnozstvi kolostra (asi ze jim dost tuku) a nabeh normalniho mlika byl pozvolny, takze jsem neresila problemy s nadry. Co bych nedoporucovala je zacit s keto dietou behem kojeni…
@Lenka_Hal ale u ketodiet máš minimálně tuků a hodně bílkovin. U tvé diety je to jinak, tam jíš zdravé tuky a proteiny v nižší formě. Osobně já již jsem po proteinovce (tím myslím pytlíky) najela na low carb - tak jak jsem byla již před pytlíkama.
@garfieldb a držíš si váhu?? já to chci totiž taky tak udělat
@garfieldb píše:
@Lenka_Hal ale u ketodiet máš minimálně tuků a hodně bílkovin. U tvé diety je to jinak, tam jíš zdravé tuky a proteiny v nižší formě. Osobně já již jsem po proteinovce (tím myslím pytlíky) najela na low carb - tak jak jsem byla již před pytlíkama.
Tak to pak jo…