Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
13.6.17 06:50

@Darjja
Ja by som pokracovala tam, kde si skoncila. Telo to nejako spracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.6.17 08:30

Ahoj holky :) chtěla bych se zeptat…ta hnusná chuť v ústech u keto bude pořád? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.6.17 10:01

Ahoj holky, jsem teď druhý týden na ketonové dietě, po 12ti dnech mínus 8 kilo a svaly plus půl procenta a tuky mínus půl procenta, ale vnitřní tuk z 8 na 7… Chodím k výživové poradkyni z Medidiet… Potřebuji nad sebou bič a kontrolu, ale po ukončení diety chci změnit stravovací návyky, jak jste na tom byly vy po ukončení? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
13.6.17 11:54

@Darjja Hele, to neres, proste pokracuj, kde jsi zkoncila. Jinak uz to vino bylo moc. I ty nejnej mam vyzkousene, ze maximalne dve sklenicky:( Ale netrap se tim. Ja kdyz jsem nekde na party piju hodne dia sodovky, no zdrave to neni, ale resi to, ze dodavam nejakou chut a nemam pocit, ze trpim. A jim jen kdyz je tam nejaka zelenina nebo treba syrovo-masovy talir. Ale takove jedno „uklouznuti“ te nezabije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
13.6.17 15:59
@Darjja píše:
Prusvih, tak ted moc nevim co delat. Vcera vecirek po strasne dlouhe dobe… takze 3 dvojky vina mi stacily, abych byla mimo, snedla misku arasidu a asi 6 velkych cokoladovych bonbonu na posezeni :mrgreen:. Jsem z toho ted v nervu jakej jsem idiot a nevim jak mam pokracovat v diete :think: jestli ted omezit zase sacharidy na minimum nebo pokracovat normalne se 3. Fazi? :roll:

Normalne bych pokracovala ve treti fazi, telo si s tim musi umet poradit, jen hlidej sachry, at jich mas tolik, aby ses vratila do. ketozy????. holt stane se, ja drive drzela CKD a tam se to stridalo, ze pres tyden cukry minimum o vikendu zas hlavne cukry a fungovalo to, tak bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.6.17 16:55

@Lenka_Hal No, ja uz jsem vic v klidu. Preci jen v ketoze uz davno nejsem, uz jen pridavam saxharidy postupne do jidelnicku… no a jak jsem poctive pridavala 10g sacharidu tydne tak jsem se ted bala, ze si timhle uklouznutim rozhodim uplne telo :D ale tak snad ne. Pokracuji tam kde jsem skoncila a doufam ze me vaha neprekvapi nejakou nemilou novinkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.6.17 17:53

Ahoj holky jsem 4tydny na Ketodiet kombinuji s prodietix. zacinala jsem na vaze 62kg.. Prvni 3 tydny vaha temer stala a pak najednou 58 :palec: ale az kdyz jsem najela na druhy krok… No momentalne vaha zase roste a ja uz mam zase 60 :,( navic podle prouzku uz abi ketoza neni… Chtela bych dat restart jeden den se nacpat vsim moznym… A pak zacit zvovu od prvniho kroku… co si o tom myslite.?… Prosim o odpovedi do SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.6.17 20:04

@Kepu Rekla bych, ze velka cast tech prvnich dvou shozenych kil byla voda. V ketoze se telo hodne odvodni a jakmile se do stravy zase zaradi postupne sacharidy, telo si zase zacne udrzovat vodu, to je prirozene. Tudiz z toho nejspis vyplyva, ze jsi se dostala na puvodni vahu v 2 fazi prave diky narustu sacharidu. Tohle je ale jen moje domnenka. Navic i v te druhe fazi by melo byt telo jeste v ketoze nebo papirky alespon lehce ruzovet. Neporusila jsi dietu ANI jednou? I jedno pivo muze zapricinit, ze cele 4 tydny 1. Faze jsou v cudu. A s tim nacpat se vsim moznym jenom protoze budes zase drzet prisnou dietu, si nemyslim ze je dobre. 1. Telo vysokujes, ver mi ja ted poprve selhala az v pulce 3ti faze a bylo mi zle cely druhy den. 2. Je lepsi kdyz si treba doprejes co mas rada, dortik, rizecek atd..ale ne ze do sebe za kazdou cenu nacpes vsechno nezdrave 3. Kdyby jsi si dala jen 1 den mezi dietama, kdy se nacpes tim co mas rada, budes mit potom to znovu nastartovani na ketozu hodne krusne, bylo by ti vic zle nez normalne. Ale jestli chces zacit opravdu od nuly, tak si tam dej jeden ten den, vyprdni se na instatni keto jidla a doprej si nejaky kvalitni steak treba ;). A pak zase najed na 1.fazi. tot muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.6.17 18:58

Jelikož jsem asi vybíravá, tak mi to moc nechutna, tak bych to ráda prodala, je to prodietix-Z4 na 12tydnu, chybí tam asi tak 10 jídel, koupila jsem to za 10800,nechám za 6000,kdybyste měl někdo zájem tak, pište na mail markymeda@gma­il. com, možný i osobní odběr :):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.6.17 12:29

@Kristennka Ja podle toho co mi tam odporucili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 05:55

Ahoj holky, ukončila jsem dietu a zbyl mi Whey protein, kdyby měl někdo zájem, viz můj inzerát. Držím palce při hubnutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.17 14:32

Holky, tak jaké máte úspěchy s dietou? A váhu jste si udržely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
19.6.17 16:47

Zkusenost

Holky, pisu prubeznou zkusenost, treba nekomu pomuze, mam za sebou 14dni diety a ubytek je pomerne viditelny hlavne v centimetrech, okoli si vsima a ja se citim lip, musim ale priznat, ze uz jen s obrovskym sebezaprenim pozru koktejl, polivku, ci cokoliv od ketofit, ke koktejlu jsem si vypracovala takovy odpor, ze me prejde hlad, kdyz si vzpomenu, ze ho mam vypit :poblion:. :D, na druhou stranu jsem objevila super alternativy:vecerni chlebik od penamu, flaw drops na dochuceni cehokoliv, treba tucny tvaroh a prichut flaw drops bila cokolada je bozi sladka snidane, jim opravdu hodne masa, jo a jestli muzu poradit, vazne nereste tuky, uz to tu holky psaly, za sebe musim rict, ze hubnuti nevadej -naopak a to hubnu z relativne nizky vahy, kdy to jde vyrazne pomaleji a mam dojem, ze mi naopak pomaji.Tak jen pro povzbuzeni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
10.7.17 14:06

@Sammy5 měla jsem. Na začátku mi celkem chutnal, ale je poměrně dost „pěnivý“ a to mi začalo brzo vadit. Pokud si chceš kupovat vyloženě nějaký komplet balíček, tak u mě chuťově goute.eu a na Slevomatu Ketofit z Francie. Je naprosto odlišný od toho našeho. Ale každý máme jiné chutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.7.17 11:44

@angela155 určitě se na ni dej, mě se podařilo zhubnout přes 30 kg. Jela jsem dle rozepsaného postupu zhruba rok.
Stručně - 1. fáze jsem jela pouze koktejly, ve 2.i ostatní produkty…asi 4 měsíce. Pak jsem ke kokteilu přidávala postupně bězné jídlo a teleo si zvyklo na manší dávky.
Pravda, abych nenabrala zpétky nejím vůbec sladké, pečivo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková