Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kvě Tu s ketofitu se dá zhubnout ale 3 dny trvá než se dostanete do ketózy a pak je dobré chvíli vytrvat první týden je možné dát díky vodě dolů až 4 kg ale min. 2 jsou voda pak jdou už tuky a to jde tak u mě třeba 2-3 kg tydne
@Kvě Tu
Něco zhubneš, ale hned to stejně zase nabereš ![]()
Jako přibírala si týden, že to chceš za týden shodit? Ne, takže to asi stačit nebude…
Tak jsem si přečetla všechny diskuze..Až na pár posledních kdy mi to znechutila zvidavajanca a ty její neskonale žvásty o zdravém stravování při kterém mi rostl adrenalin.
Přitom Ketóza je využívána pro její léčebné účinky. Je využívána k léčbě rakoviny, Alzheimera, autoimunitních onemocnění jako lupus erythematodes, roztroušená skleróza a jiné, obrovské výsledky má i u dětí při léčbě epilepsie a mnoho jiných..
A neuvěřitelné výsledky od Profesora Seyfrieda na poli rakoviny je neuvěřitelná.
Netvrdim že zrovna koktejl hýří zdravím ale furt lepší dočasně než obezita.
@Malike Prof Seyfried je neuveritelny, jde zcela proti proudu. Mam s rozhovor z Ketosummit 2016. Skoda, ze sem nemuzu hodit i video ![]()
@Zuzyanna ono je to složitý..Piješ často ale když si vypocitas všechny kalorie je to skromné..Z druhe strany co jsem četla málokdo měl problém že by nehubl.
Ahoj všem používám teprve jeden den ketofit koktejly a vůbec necítím ti příchuťě nechápu
to dostala jsem příchuťě černý rybíz broskev banán ananas a je mi z toho nějak blbě co mám tedy dělat? Prosím poraďte mi prosím ![]()
@arabell co jsem četla, tak na chuť ketofitu si mnoho lidí stěžovalo..Zkus ketodiet.Pry je to lahodnější.
Ahoj, také se podělím. Dnes mám za sebou 4 týdny ketofit koktejl. Začal jsem na 123,8Kg Teď jsem na 111,6Kg
Takže -12,2Kg
za 4 týdny. Jedu teď do druhé fáze a jsem prozatím max spokojen ![]()
@MackoUsko gratuluji
já držím ale bez koktejlů ( Mám je jen občas)a mám dole 14 kg ale za 2,5 měsíce.
@arabell píše:
Ahoj všem používám teprve jeden den ketofit koktejly a vůbec necítím ti příchuťě necháputo dostala jsem příchuťě černý rybíz broskev banán ananas a je mi z toho nějak blbě co mám tedy dělat? Prosím poraďte mi prosím
Kolik si dáváš? Půl tablety? Černý rybíz by měl být výrazný… Banán je podle mě chuť celkem ó ničem… Když necháš koktejl odstát, chuť bude výraznější…
@Malike gratuluju… Já mám za 5 měsíců 20 a jedu dál… I když teď jsem se asi zasekla;-). Včera jsem byla na oslavě 50.narozenin a snědla jsem co jsem viděla;-)))), ale ono se to za 3dny dá do kupy…
@rehonka já čas od času to taky přeruším na pár hodin a pak jedu dál a dobrý. Ted mě čeká na konci srpna dovolená..Tak si tam dám od ketózy na delší dobu..15 dní ![]()
Ale budu si dávat pozor abych moc nenabrala.
@Malike ja jsem z ketózy vypadla 4× a vždy se to dalo jo kupy… Teď mě děsí spis než nehubnuti to, jak mi visí kůže???
Příspěvek upraven 13.08.17 v 13:45