Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4072
5.8.17 16:18

@Kvě Tu s ketofitu se dá zhubnout ale 3 dny trvá než se dostanete do ketózy a pak je dobré chvíli vytrvat první týden je možné dát díky vodě dolů až 4 kg ale min. 2 jsou voda pak jdou už tuky a to jde tak u mě třeba 2-3 kg tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.8.17 16:05

@Kvě Tu
Něco zhubneš, ale hned to stejně zase nabereš :)

Jako přibírala si týden, že to chceš za týden shodit? Ne, takže to asi stačit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.8.17 21:47

Tak jsem si přečetla všechny diskuze..Až na pár posledních kdy mi to znechutila zvidavajanca a ty její neskonale žvásty o zdravém stravování při kterém mi rostl adrenalin.
Přitom Ketóza je využívána pro její léčebné účinky. Je využívána k léčbě rakoviny, Alzheimera, autoimunitních onemocnění jako lupus erythematodes, roztroušená skleróza a jiné, obrovské výsledky má i u dětí při léčbě epilepsie a mnoho jiných..
A neuvěřitelné výsledky od Profesora Seyfrieda na poli rakoviny je neuvěřitelná.
Netvrdim že zrovna koktejl hýří zdravím ale furt lepší dočasně než obezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
8.8.17 22:33

@Malike Prof Seyfried je neuveritelny, jde zcela proti proudu. Mam s rozhovor z Ketosummit 2016. Skoda, ze sem nemuzu hodit i video :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
9.8.17 05:24

@Lenka_Hal z jakého důvodu..? Co říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.17 20:30

@Zuzyanna ono je to složitý..Piješ často ale když si vypocitas všechny kalorie je to skromné..Z druhe strany co jsem četla málokdo měl problém že by nehubl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.8.17 18:43

Ketofit

Ahoj všem používám teprve jeden den ketofit koktejly a vůbec necítím ti příchuťě nechápu :roll: to dostala jsem příchuťě černý rybíz broskev banán ananas a je mi z toho nějak blbě co mám tedy dělat? Prosím poraďte mi prosím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.8.17 19:42

@arabell co jsem četla, tak na chuť ketofitu si mnoho lidí stěžovalo..Zkus ketodiet.Pry je to lahodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.17 20:52

Ahoj, také se podělím. Dnes mám za sebou 4 týdny ketofit koktejl. Začal jsem na 123,8Kg Teď jsem na 111,6Kg
Takže -12,2Kg :pankac: za 4 týdny. Jedu teď do druhé fáze a jsem prozatím max spokojen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.8.17 22:09

@MackoUsko gratuluji :-) já držím ale bez koktejlů ( Mám je jen občas)a mám dole 14 kg ale za 2,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 08:30
@arabell píše:
Ahoj všem používám teprve jeden den ketofit koktejly a vůbec necítím ti příchuťě nechápu :roll: to dostala jsem příchuťě černý rybíz broskev banán ananas a je mi z toho nějak blbě co mám tedy dělat? Prosím poraďte mi prosím :roll:

Kolik si dáváš? Půl tablety? Černý rybíz by měl být výrazný… Banán je podle mě chuť celkem ó ničem… Když necháš koktejl odstát, chuť bude výraznější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 08:32

@Malike gratuluju… Já mám za 5 měsíců 20 a jedu dál… I když teď jsem se asi zasekla;-). Včera jsem byla na oslavě 50.narozenin a snědla jsem co jsem viděla;-)))), ale ono se to za 3dny dá do kupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 08:40

@raquel96 děkujeme za inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 09:26

@rehonka já čas od času to taky přeruším na pár hodin a pak jedu dál a dobrý. Ted mě čeká na konci srpna dovolená..Tak si tam dám od ketózy na delší dobu..15 dní :mrgreen:
Ale budu si dávat pozor abych moc nenabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 13:40

@Malike ja jsem z ketózy vypadla 4× a vždy se to dalo jo kupy… Teď mě děsí spis než nehubnuti to, jak mi visí kůže???

Příspěvek upraven 13.08.17 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková