Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
24.8.17 17:45

@warita ne carb nite je o tom že týden 6 dní držíš ketózu a 7 den po dobu 8 hodin (8-16h,) si jez co chceš a kolik chceš..A dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 19:59
@Malike píše:
@warita ne carb nite je o tom že týden 6 dní držíš ketózu a 7 den po dobu 8 hodin (8-16h,) si jez co chceš a kolik chceš..A dokola.

no a funguje to? Protoze tohle by bylo dlouhodbe udrzitelne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 20:13

@warita tohle funguje k hubnutí..Není to tak rychle jako čistá ketóza..Ale funguje.
Za těch 8 h tvoje tělo dostane šok z dramatického nárůstu kalorií a ve formě tuku se neuloží nic.Se zavodniš ale do 3 dnů to máš dole a dál pak hubneš.
Doporučuji pouze a jen pouze pro těch 3-5 kilo co chceš schodit
Ono nonstop vypadávat a nahazovat ketózu není nijak pro tělo přínosem. Drž se ale těch 6 dní na ketoze po 20g sacharidů. Vic ne.
sportovci tomu říkají cyklování a využívají to.
Jakmile zhubneš..Drž se 5 dní /pod 100g sacharidu ale do ketózy nechod..a 2 dny jez střídmě ale co chceš. tak uchovaš váhu a nenastane jojo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 20:28
@Malike píše:
@warita tohle funguje k hubnutí..Není to tak rychle jako čistá ketóza..Ale funguje.
Za těch 8 h tvoje tělo dostane šok z dramatického nárůstu kalorií a ve formě tuku se neuloží nic.Se zavodniš ale do 3 dnů to máš dole a dál pak hubneš.
Doporučuji pouze a jen pouze pro těch 3-5 kilo co chceš schodit
Ono nonstop vypadávat a nahazovat ketózu není nijak pro tělo přínosem. Drž se ale těch 6 dní na ketoze po 20g sacharidů. Vic ne.
sportovci tomu říkají cyklování a využívají to.
Jakmile zhubneš..Drž se 5 dní /pod 100g sacharidu ale do ketózy nechod..a 2 dny jez střídmě ale co chceš. tak uchovaš váhu a nenastane jojo efekt.

Hezky popsane, i kdyz si myslim, ze ten sok je spis ze sacharidu, ketoza prece neni o jejich omezovani…ale to asi neni dulezite:). Hodne lidem tohle funguje, je treba vyzkouset, protoze ani ty nej pristupy nesednou vsem. Mne osobne neustala ketoza vyhovuje, ja spatne snasim dietni chyby (prilisna duvera v restauraci napr) mivam pak regulerni kocovinu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 20:49

@Lenka_Hal vlastně máš pravdu..Sacharidy spíš jak kalorie.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 20:57

@Lenka_Hal no to jsem zvědavá v tom Tunisku…bůhvi jaký tam bude jídlo viď. Malovat si že se budu držet aspoň v nizkosacharidovce je super ale kdoví jak upravujou to maso. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 21:46

No, ja bych klidne najela na nejakou tu keto-dietu, ale mam manzela, typ slachovita liana. To bych musela pro nej varit extra, protoze on hubnout fakt nepotrebuje, spis naopak. Tak nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 22:39

@warita to si musíš ty sama říct co chceš.
Já extra vařit musím..No..nakrajim plátek masa, osmahnu a navrh dám hermelín a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 22:50
@Malike píše:
@warita to si musíš ty sama říct co chceš.
Já extra vařit musím..No..nakrajim plátek masa, osmahnu a navrh dám hermelín a je to :mrgreen:

Malike, a ty delat High fat & protein dietu, nebo jenom omezujes karbohydraty?

Ja kdyz jsem byla na keto, tak jsem si varila zeleninu a maso, v pomeru 70:30. Olejem jsem nesetrila, ale nebylo to vyslovene high fat and protein, Mozna jsem to delala i spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.8.17 23:01

Že tě to furt baví už přes rok mlet tvoje idee? To tě pořád tak štve, že jsi dietu nezvládla a koktejl ti vůbec nechutnal jak jsi sama napsala??? Tak snad nemusíš ostatním ničit a kazit nadšení, motivaci a cíle!

Já jsem zhubla přes 30 kg, naučila jsem se zdravě a pravidelně jíst a váha se stále nepohnula :palec:
Pro mě je KETODIET zázrak…ve 45 jsem už nedoufala, že to půjde. Různé diety a další metody jsou zkoušela už od střední školy a váha se pak vždy rychle vrátila ještě výš. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 23:03

@warita problém u ketodiet je nadměrná konzumace proteinů. Celý princip je postavený na tom aby to bylo pohodlné a vy platili jak mourovatí.
Skutečná dieta postavena na ketoze je o ničem jiném.
Na tucích..
Tady nejis (piješ) 5X denně ale jen 2-3×..Jíš tučnější jídla, vepřové, sýr, zakysaná smetana..nemáš hlad, ušetříš a zhubneš.
V redukční dietě je trochu lepší si hlídat i ty tuky ať se sahá do tvych.
Rozdíl mezi ketodiet a ketogenní dietou LCHF je rozdíl v tom že je LCHF bezpečnější.
Moc proteinů zatěžuje tělo..A ledviny především..Tady nejiš tolik bílkovin i když se ti to bude zdát divné.
Jen si hlídej sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 23:05

@ivvet kdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.8.17 23:11

Jsem myslela že tu každý ví koho myslím… za zvědava janča nebo tak nějak má nick. Hodně holek už kvůli ní z téhle diskuze odešlo a založily si jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 23:14

@ivvet o tu se neboj :mrgreen: ta dostala přednášku až sem chodit rozhodně nebude chtít. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.8.17 23:20
@Malike píše:
@ivvet o tu se neboj :mrgreen: ta dostala přednášku až sem chodit rozhodně nebude chtít. :jazyk:

Tak to bych ani neřekla..poslední příspěveky má dnes, po 10,00 hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková