Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@warita ne carb nite je o tom že týden 6 dní držíš ketózu a 7 den po dobu 8 hodin (8-16h,) si jez co chceš a kolik chceš..A dokola.
@Malike píše:
@warita ne carb nite je o tom že týden 6 dní držíš ketózu a 7 den po dobu 8 hodin (8-16h,) si jez co chceš a kolik chceš..A dokola.
no a funguje to? Protoze tohle by bylo dlouhodbe udrzitelne. ![]()
@warita tohle funguje k hubnutí..Není to tak rychle jako čistá ketóza..Ale funguje.
Za těch 8 h tvoje tělo dostane šok z dramatického nárůstu kalorií a ve formě tuku se neuloží nic.Se zavodniš ale do 3 dnů to máš dole a dál pak hubneš.
Doporučuji pouze a jen pouze pro těch 3-5 kilo co chceš schodit
Ono nonstop vypadávat a nahazovat ketózu není nijak pro tělo přínosem. Drž se ale těch 6 dní na ketoze po 20g sacharidů. Vic ne.
sportovci tomu říkají cyklování a využívají to.
Jakmile zhubneš..Drž se 5 dní /pod 100g sacharidu ale do ketózy nechod..a 2 dny jez střídmě ale co chceš. tak uchovaš váhu a nenastane jojo efekt.
@Malike píše:
@warita tohle funguje k hubnutí..Není to tak rychle jako čistá ketóza..Ale funguje.
Za těch 8 h tvoje tělo dostane šok z dramatického nárůstu kalorií a ve formě tuku se neuloží nic.Se zavodniš ale do 3 dnů to máš dole a dál pak hubneš.
Doporučuji pouze a jen pouze pro těch 3-5 kilo co chceš schodit
Ono nonstop vypadávat a nahazovat ketózu není nijak pro tělo přínosem. Drž se ale těch 6 dní na ketoze po 20g sacharidů. Vic ne.
sportovci tomu říkají cyklování a využívají to.
Jakmile zhubneš..Drž se 5 dní /pod 100g sacharidu ale do ketózy nechod..a 2 dny jez střídmě ale co chceš. tak uchovaš váhu a nenastane jojo efekt.
Hezky popsane, i kdyz si myslim, ze ten sok je spis ze sacharidu, ketoza prece neni o jejich omezovani…ale to asi neni dulezite:). Hodne lidem tohle funguje, je treba vyzkouset, protoze ani ty nej pristupy nesednou vsem. Mne osobne neustala ketoza vyhovuje, ja spatne snasim dietni chyby (prilisna duvera v restauraci napr) mivam pak regulerni kocovinu… ![]()
@Lenka_Hal no to jsem zvědavá v tom Tunisku…bůhvi jaký tam bude jídlo viď. Malovat si že se budu držet aspoň v nizkosacharidovce je super ale kdoví jak upravujou to maso. ![]()
No, ja bych klidne najela na nejakou tu keto-dietu, ale mam manzela, typ slachovita liana. To bych musela pro nej varit extra, protoze on hubnout fakt nepotrebuje, spis naopak. Tak nevim no…
@warita to si musíš ty sama říct co chceš.
Já extra vařit musím..No..nakrajim plátek masa, osmahnu a navrh dám hermelín a je to ![]()
@Malike píše:
@warita to si musíš ty sama říct co chceš.
Já extra vařit musím..No..nakrajim plátek masa, osmahnu a navrh dám hermelín a je to
Malike, a ty delat High fat & protein dietu, nebo jenom omezujes karbohydraty?
Ja kdyz jsem byla na keto, tak jsem si varila zeleninu a maso, v pomeru 70:30. Olejem jsem nesetrila, ale nebylo to vyslovene high fat and protein, Mozna jsem to delala i spatne.
Že tě to furt baví už přes rok mlet tvoje idee? To tě pořád tak štve, že jsi dietu nezvládla a koktejl ti vůbec nechutnal jak jsi sama napsala??? Tak snad nemusíš ostatním ničit a kazit nadšení, motivaci a cíle!
Já jsem zhubla přes 30 kg, naučila jsem se zdravě a pravidelně jíst a váha se stále nepohnula ![]()
Pro mě je KETODIET zázrak…ve 45 jsem už nedoufala, že to půjde. Různé diety a další metody jsou zkoušela už od střední školy a váha se pak vždy rychle vrátila ještě výš. ![]()
@warita problém u ketodiet je nadměrná konzumace proteinů. Celý princip je postavený na tom aby to bylo pohodlné a vy platili jak mourovatí.
Skutečná dieta postavena na ketoze je o ničem jiném.
Na tucích..
Tady nejis (piješ) 5X denně ale jen 2-3×..Jíš tučnější jídla, vepřové, sýr, zakysaná smetana..nemáš hlad, ušetříš a zhubneš.
V redukční dietě je trochu lepší si hlídat i ty tuky ať se sahá do tvych.
Rozdíl mezi ketodiet a ketogenní dietou LCHF je rozdíl v tom že je LCHF bezpečnější.
Moc proteinů zatěžuje tělo..A ledviny především..Tady nejiš tolik bílkovin i když se ti to bude zdát divné.
Jen si hlídej sacharidy.
Jsem myslela že tu každý ví koho myslím… za zvědava janča nebo tak nějak má nick. Hodně holek už kvůli ní z téhle diskuze odešlo a založily si jinou…
@ivvet o tu se neboj
ta dostala přednášku až sem chodit rozhodně nebude chtít. ![]()
@Malike píše:
@ivvet o tu se nebojta dostala přednášku až sem chodit rozhodně nebude chtít.
Tak to bych ani neřekla..poslední příspěveky má dnes, po 10,00 hodině…