Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Malike píše:
@warita problém u ketodiet je nadměrná konzumace proteinů. Celý princip je postavený na tom aby to bylo pohodlné a vy platili jak mourovatí.
Skutečná dieta postavena na ketoze je o ničem jiném.
Na tucích..
Tady nejis (piješ) 5X denně ale jen 2-3×..Jíš tučnější jídla, vepřové, sýr, zakysaná smetana..nemáš hlad, ušetříš a zhubneš.
V redukční dietě je trochu lepší si hlídat i ty tuky ať se sahá do tvych.
Rozdíl mezi ketodiet a ketogenní dietou LCHF je rozdíl v tom že je LCHF bezpečnější.
Moc proteinů zatěžuje tělo..A ledviny především..Tady nejiš tolik bílkovin i když se ti to bude zdát divné.
Jen si hlídej sacharidy.
ano, ja prave nechci jist az tolik proteinu a tolik tuku. Jako oboji ano, samozrejme, ale vetsi cast jidla by u mne mela tvorit zelenina, kterou mam mimochodem moc rada. Tak jsem to delala a hubla jsem… zamyslim se nad tim, protoze stale doufam, ze jeste ty kilca shodim a vejdu se zase pohodlne do meho obleceni. Nechce se mi kupovat novy satnik. A taky, ta celulitida je o hodne lepsi, kdyz ma clovek mene na tele. Za par tydnuu mi zacne aquaaerobik, tak snad se trochu zpevnim.
Vzhuru k hubenejsim cilum devcata.
(uvidime, co na to manzel)
@warita píše:
tak tohle neni dobry napad, jestli ti smim poradit. Ja si takto ketozovala pul roku, krasne jsem zhubla na svou pozadovanou vahu a uz jsem to chtela jenom stabilizovat. Jenze jsem odjela k mamince na navstevu na 2 tydny a mamka nechtela chapat, ze jsem na diete. prej, vsak jses hubena, na co ty potrebujes dietu. Vysvetlila jsem ji, ze jsem hubena prave kvuli te diete a ze diky ni mam konecne tu vahu, co jsem chtela mit. Mamka se urazila, ze odmitam jist jeji jidlo. Tak jsem nad dietu mavla rukou, rikam si, ze 2 tydny mne nezabijou.Behem tech 2 tydnu jsem nabrala 2/3 toho, co jsem za 6 mesicu zhubla zase zpatky a to jsem se nijak neprezirala.
@warita děkuji za tvůj příspěvek… Nedbala jsem tvých rad a 2 týdny jedla na dovolené bez diet… samozřejmě pečivo a cukrovinky jsem eliminovala, ale jinak jsem se neomezovala a? Váha stojí… Jsem spokojená…
@rehonka píše:
@warita děkuji za tvůj příspěvek… Nedbala jsem tvých rad a 2 týdny jedla na dovolené bez diet… samozřejmě pečivo a cukrovinky jsem eliminovala, ale jinak jsem se neomezovala a? Váha stojí… Jsem spokojená… Ví@warita děkuji za tvůj příspěvek… Nedbala jsem tvých rad a 2 týdny jedla na dovolené bez diet… samozřejmě pečivo a cukrovinky jsem eliminovala, ale jinak jsem se neomezovala a? Váha stojí… Jsem spokojená…
tak gratuluju! Na tomhle je videt, jak jsme kazdy jiny ![]()
@rehonka @warita já zdravím z Tuniska
. i tady se snažím jíst dietně mají tu výborné maso. Bohužel mě sklatil průjem a tak jsem si dala stopku na dnešní den a jim vše..Včetně pečiva
a alkoholu.Tak uvidíme. ![]()
@Malike píše:
@rehonka @warita já zdravím z Tuniska. i tady se snažím jíst dietně mají tu výborné maso. Bohužel mě sklatil průjem a tak jsem si dala stopku na dnešní den a jim vše..Včetně pečiva
a alkoholu.Tak uvidíme.
dezinfikues potrubi frtanama?
Apropo, alkohol v Tunisu? Ty jo…
@warita tak nejak
včera takový křeče..
fuj.No co máš proti alkoholu v Tunisku? ![]()
Máma tu sehnala karton malborek za 400kc
tady vše levnè.
Jídlo je tu božské..Odolat nelze. Vcera k večeři krevety.
Pití a alkohol výborné.
@Malike píše:
@warita tak nejakvčera takový křeče..
fuj.No co máš proti alkoholu v Tunisku?
Máma tu sehnala karton malborek za 400kctady vše levnè.
Jídlo je tu božské..Odolat nelze. Vcera k večeři krevety.
Pití a alkohol výborné.
ja nemam proti alkoholu nic, ja jen ze Tunis je muslimska zeme. Ale taky asi, co by neudelali pro turizmus. Takto v sousednim Alzirsku se alkohol sehnat legalne nedal. Kdyz clovek vedel, kam zajit, dalo se neco sehnat pod pultem.
Jinak, ja mam kuchyni blizkeho vychodu docela rada. Varivam pravy kuskus, delam tabuleh salad nebo pikantni masove kulicky v rajcatovem sosu, obcas udelam i humus. Nemam toho v repertoaru zase az tak moc, ale neco umim a varim to rada.
Musim pripomenout manzelovi, at mi objedna jehneci kytu, mam chut na kuskus.
Jste radsi mam ovsem tureckou kuchyni.
@warita Tunis je sice muslimská země..Ale narozdil od jiných zemí nejtolerantnější..Sehnat se dá i mimo alkohol. Ženy tu vídám i nezahalené..A jsou to velmi úžasní lidé.
Ten první den po příletu nás autobus rozvážel do hotelu.Asi 15 minut bohužel nastala porucha a čekali jsme v 35°C na náhradní autobus. Policie, která viděla že tam trčíme nám začala vozit vody, poté i taxikáři. Bylo to úžasné gesto.
Už jsme byli i mimo resort na procházce a dobrý
cítím se tu moc dobře.
Ahoj skupinko,
mám k prodeji 2X pikslu proteinového nápoje + příchutě, 13ks hovězí nudlové polévky a 5balíčků těstovin (ne krabiček
) Vše bych nabídla za 1800 Kč včetně pošty? v případě zájmu, prosím o kontaktování na zuzanapavlikova@centrum.cz
Ahojky všem chce se optat objednala jsem si ketofit koktejly ale vůbec mi to nechutná ani příchuťě necítím tak jsem ho vynechala místo toho jsem si koupila 3Dchilly 180 tabl ale beru ho teprv 4 den a já se chci zeptat jestli je to účinné a také jsem slyšela o ketofit ale vůbec nemám zdání jak vypadá á kde si ho koupit ale hlavně jestli jsou tam znát tx příchuťě a jestli je to vůbec účinný jsem pracovně vytížena nemůžu chodit do fitka ani cvičit sem ráda že dojdu domů a padnu do postele chtěla bych zhubnout prsa a bříško stačilo by 15 kilo jinak budu moc ráda když poraďte děkuji
@arabell nejde tak o koktejly ale ketózu.
Jak ketofitu tak ketodiet fungují na principu ketogenní diety.
Ten samý efekt máš..Když budeš jíst maso, trochu zelené zeleniny a pohlidas si abys jedla nejlépe do 30g sacharidu.
A zákaz cukru, pečiva a defakto co není maso, zel. zelenina a sýr..Vypustíš
Jinak kdybys chtěla koktejly..Raději jdi do ketodiet.
@warita tak jsem se vrátila..Na dietu jsem se vybodla po dobu dovolené a jedla jsem vše..I pila jsem vše. Né cpala jsem se vším ![]()
4 kila nahoře za 14 dní.
Za 4 dny po dovolené jsem zhubla ty 4 kila hned.3 kila vody a 1 kilo tuku…
Tak zase pokračuji.
@Malike super já přibrala od května 5 kg ale držím to chtěla jsem začít ale z té příchutí proteinů je mi zlé jen to cítím. Vydržela jsem týden byla jsem v ketoze a prost jen jsem cítila to jídlo chtělo se mi zvracet:((