Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
24.8.17 09:01
@Malike píše:
@shellynkova metabolismus se ti nezpomalí..To se neboj. Protoze metabolismus funguje úplně jinak v ketoze.Cele tělo funguje jinak.

Můžeš mi zaslat nějaké informace o tom, jak funguje jinak, třeba studie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 09:45

@zvidavajanca a dřív než si tu buzerovala každýho ohledně ketózy sis nic nezjistila?
Ty vážně tady rejpes do lidí a víš kulové? :mrgreen:
Jako zrovna koktejly a umělé srajdy teda za vhodné nepovažuji. Ale dělat tady takové přednášky a nevědět nic o tom to je docela dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 10:30
@Malike píše:
@warita 8o vážně? Kolik..Kolik si nabrala? Já nevím ani kolik jsi zhubla.
Tak to si asi pohov nedám 8o

Ja potrebovala zhubnout jenom 6kg. No behem dvou tydnu jsem nabrala 4kg zpatky. Keto diet funguje fakt spolehlive, ale kdyz pak clovek prejde z niceho nic zpatky na normal, nabere ty kila v cukuletu. Myslim, ze z keto se musi prechazet na nejakou normalnejsi stravu velice opatrne, postupne a asi bude clovek uz dozivotne na nejake forme low carb diet. To jest karbohydraty ano, ale opatrne. A sportovat k tomu, aby se to pekne spalovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 10:39

@warita ale jo já vím jak se potom udržet..Já se jen lekla že jsi nabrala třeba 10 kilo zpět.
Ty 4 kilča za 2 týdny při plný naloží sacharidů jsou normální..Pač jenom až 3 kila pojmou tvoje svaly vody…Tu a tam si dělám cheat day a jenom 2 kila mám druhý den.. :mrgreen: ale do tydne jsem zpět plus mám o kilo míň. Jen se snažím to už nedělat pač vyhazovat se z ketózy kvůli jednomu dni za to nestojí.
Jakmile skončím s ketozou..Najedu na low carb hight fat a jeden den v týdnu prasečak :mrgreen:
Tys držela koktejly? Já jedu styl keto low carb hight fat.
V téhle předražené dietě se mi nelíbí ty proteiny. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.8.17 10:45

@Malike
Ale vím :) Ale BMR prostě neosereš :) Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 10:51

@zvidavajanca tak povídej..Řekni mi třeba ve zkratce co to je ketóza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 11:22

@zvidavajanca milá zlatá..Víš kulové jen tu ráda pláně buzeruješ.
Ve zkratce.
Ketóza je stav kdy tělo vyčerpá veškeré zásoby glykogenu z těla.(sacharidy a cukry)
Protože metabolismus který řídí co kam kde s jídlem a kolik schovat nemá co kam dávat…Játra začnou produkovat ketony.Aby naše tělo mohlo fungovat a veškeré buňky mohli žít, metabolismus se přesměruje na tuky které jsou po glykogenu další zdroj energie.Tuk se štěpí ketonama a ketony rozvádějí energii do těla, mozku atd. Struktura aminokyselin v mozku se mění a primárně přepíná na jiný zdroj.
Díky tomuhle se léčí epilepsie jelikož se změnil metabolismus a poměr aminokyselin, také autoimunitní choroby, Alzheimerova choroba, Parkinson..A jiné.
A taky rakovina..Protože rakovinový buňky potřebují k růstu glukózu..
Leptin který řídí bazální metabolismus je v tu dobu nejvíce citlivý a díky tomu je hubnutí efektivní. A ta únava není z nedostatku kalorií jak ty tu tvrdíš :P ale v tu dobu metabolismus vyčerpává glykogen z těla a než nastane adaptace na ketózu, nějakou dobu to trvá.
Tečka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.17 11:48

Dobrý den, měla bych zájem jen o koktejl, nevadí mi, že je prošlý. Pokud je neotevřený, nabízím 550 kč četně pošty? Díky, Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 11:56
@Malike píše:
@Lenka_Hal z jakého důvodu..? Co říkal?

Jejda, tohle jsem uplne prehlidla…
On vyvraci to, ze by rakovina byla geneticky podminena - mutace nadorovych bunek nemuze zpusobovat rakovinu. Vysvetluje, ze bunky, kdyz nemaji kyslik maji alternativni met. cestu fermentaci. Tumorove bunky, i v pritomnosti kysliku pokracuji ve fermentaci ( normalne kyslik tohle zastavi-pasteuruv efekt) – ty bunky co jsou tumorove maji proste od zakladu spatne zajisteny “tok energie”, zacnou rust bez jakehokoliv kontrolniho mechanizmu, nekontrolovane…rychle jak je mozne a dokud je fermentovatelny zdroj energie pritomny…je to podle nej takovy archaicka metabolicka cesta, z dob, kdy jeste nebyl kyslik….proste je neco totalne spatne s respiraci, s tim jak bunka pracuje se zdrojem energie. V soucasnosti vyzkumy porad resi, ktere geny jsou spatne a ono je to o tom, aby mitochondrie zase fungovaly jak maji. A doklada to vsechno cisly, statistikou, vysvetluje teorii, cele to ma snad hodinu….a ma recht, muj nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:04
@zvidavajanca píše:
Není se čemu divit, když máš takový příjem jaký máš - 1/3 toho, co by si měla normálně sníst a to dost pravděpodobně „jíš“ jen tekuté věci… Potom se adaptuješ, zpomalí se ti metabolismus.

O tech krabickach nemam tuchu, hlad by podle mne byt nemel, ale na druhou stranu, pokud dotycny jedl pred tim opravdu hrozne, kdo vi. Metabolismus se rozhodne nezpomali, ale musi telo dostat dost energie, to je jasny. Spravna adaptace zaruci spis opak. Osobne ted diky kojeni a sportu bastim denne pres 3500kalorii. Nekdy si pripadam fakt jak stroj na jidlo, ale cokoliv min tak mam hlad. A ne, netloustnu:) Ketoza je o tom, ze telo jinak produkuje hormony, ne o omezeni kalorii. Ja rikam porad, pokud clovek chce hubnout, naopak nesmi mit hlad, to je cesta do pekel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:05
@lukrecie17 píše:
18 kg :oops: :zed:

Lepsi pozde nez nikdy, krasny vysledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:06

@Lenka_Hal tak to nevím..Já myslela že vyvracel to že by nádorové buňky by potřebovali k exponenciálnímu růstu glukózu. Že rakovina nežije s kyslíku to vím. Ta mrcha zvládne překonat kdeco..Ale mě fascinovalo jak je možnost i bez invazivní léčby chemoterapii která zabije bohužel i zdravé buňky zamezit růstu tím že mu odepřeš glukózu a z ketonů neumí žít. Pokud si pamatuji tak prof. Seyfried sám sebe vyléčil pomocí ketózy z posledního stadia rakoviny.
Vždyť jestliže ketóza je klíč k tomu jak zastavit civilizační choroby..Proč to není hotová osvěta :(
Sama jsem viděla jak zvládla vyléčit těžký případ autoimunitní choroby..No vyléčit ne..Ale když si bude hlídat sacharidy, nemusí se vrátit.
Přesto je to smutné..Dopátrat jsem se to musela já ne lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:07
@zvidavajanca píše:
Můžeš mi zaslat nějaké informace o tom, jak funguje jinak, třeba studie?

Zacni treba timhle:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC2129159/
Ale internet je plny informaci, kdyz nekdo chce, najde toho sam tunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:10
@zvidavajanca píše:
@Malike
Ale vím :) Ale BMR prostě neosereš :) Tečka.

Jak se o to ketoza snazi, sem nejak nepochopila tenhle argument :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:10
@Lenka_Hal píše:
Zacni treba timhle:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC2129159/
Ale internet je plny informaci, kdyz nekdo chce, najde toho sam tunu…

Jo tam jsem se inspirovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková