Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@shellynkova mě to trvalo 14 dní než jsem se víc adaptovala..Nicméně možná budeš víc při námaze bez energie furt..
@shellynkova píše:
Ahoj holky, pridávám se k vám. Jedu 1. krok Intense od Ketodiet, tak jsem na sebe zvědavá. Chci se zeptat, jak vám bylo první dny? Já se cítím hrozně unavená a kručí mi v břiše.
Není se čemu divit, když máš takový příjem jaký máš - 1/3 toho, co by si měla normálně sníst a to dost pravděpodobně „jíš“ jen tekuté věci… Potom se adaptuješ, zpomalí se ti metabolismus.
@shellynkova metabolismus se ti nezpomalí..To se neboj. Protoze metabolismus funguje úplně jinak v ketoze.Cele tělo funguje jinak.
Malike - díky ![]()
Jen mě mrzí, že jsem to nevyzkoušela dřív…mohla jsem se vdávat hubená ![]()
@lukrecie17 věř mi..To si rikam i já před dovolenou
..A kolik si zhubla?
@lukrecie17 to je moc hezký
hlavně že sis to udržela. To je nejhorší část
Glorča která sem chodila tak měla pak jojo efekt. Ale přiznala že se rozpapala.
No já jsme právě kvůli tomu měla doma ty zásoby, že kdyžtak to podchytím včas…ale zatím dobrý, tak jsem se rozhodla je prodat, než mi projdou ![]()
@lukrecie17 tak kdyby náhodou..Lze se uvést do ketózy i bez koktejlů. ![]()
Držím to samé akorát prostě s potravinami. Efekt stejný a za méně peněz.
Mohu se zeptat jak dlouho ti to trvalo schodit?
No právě, že dva měsíce
já jsem před tím na mateřské taky držela bez koktejlů, ale šlo to pomaleji a do půl roku jsme to nabrala. Teď zatím fakt dobrý.
@Malike píše:
@rehonka já čas od času to taky přeruším na pár hodin a pak jedu dál a dobrý. Ted mě čeká na konci srpna dovolená..Tak si tam dám od ketózy na delší dobu..15 dní
Ale budu si dávat pozor abych moc nenabrala.
tak tohle neni dobry napad, jestli ti smim poradit. Ja si takto ketozovala pul roku, krasne jsem zhubla na svou pozadovanou vahu a uz jsem to chtela jenom stabilizovat. Jenze jsem odjela k mamince na navstevu na 2 tydny a mamka nechtela chapat, ze jsem na diete. prej, vsak jses hubena, na co ty potrebujes dietu. Vysvetlila jsem ji, ze jsem hubena prave kvuli te diete a ze diky ni mam konecne tu vahu, co jsem chtela mit. Mamka se urazila, ze odmitam jist jeji jidlo. Tak jsem nad dietu mavla rukou, rikam si, ze 2 tydny mne nezabijou.
Behem tech 2 tydnu jsem nabrala 2/3 toho, co jsem za 6 mesicu zhubla zase zpatky a to jsem se nijak neprezirala.
Warita…to by mě kleplo
Njn…když maminky to s námi myslí dobře, no
@warita
vážně? Kolik..Kolik si nabrala? Já nevím ani kolik jsi zhubla.
Tak to si asi pohov nedám ![]()