Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kintly ale tak proč nejdeš na to přírodně? Já držím ketodenni dietu bez koktejlů atd..Pravda kupují si tyčinky ale kvůli nedostatku času při cestách.
@Malike asi pojedu mix protienovyho koktejlů ten směsi ale mám po něm hlad a masa a zeleniny
@kintly já jedu maso, vajíčka, zakysaná, šlehačka a sýr..Plus trochu zeleniny..Hlad nemám..Klidně si dám velkou porci a dobrý..Nevím proč se trapiš koktejlama..Když máš hlad.Plus teda ta cena. ![]()
Ahoj chci vaše zkušenosti jak zhubnout břicho jsem po mini interrupcí a už je to asi 6 měsíců mozna i dil ale diky tomu jsrm hodně nabrala i když nevím jak jim to co jsem nikdy v životě nejedla ale což o to moje bříško je větší než jsem měla chci to s chodit co nejdřív takže vás moc prosím poraďte mi jak zhubnout břicho jestli si mám koupit prášky na hubnutí nebo proteinový koktejly vím jedno že jsem si objednala ketofit koktejly ale nebyla citi žádná chuť a vlastně mi s toho bylo blbě tak jsem to vynechala místo toho jsem si objednala 3Dchilly 180 tabl ale mám pocit že jsem o dva kila nabrala než zhubl nemohu cvičit ani běhat jsem pracovně vytížena moje pozice je sedává jim maximálně 3 krát i víc nedám a hlavně přijedu vždycky pozde večer ž práce takže jsem ráda že lehnu do postele jinak strašně moc vás prosím jak mohu zhubnout pri takovém případě prosím je moc pro mě důležité zhubnout 10 kg prosím poraďte mi třeba co koupit nebo jestli nějaké koktejly nebo tak hlavně chci zpět svou postavu moc děkuji
@arabell píše:
Ahoj chci vaše zkušenosti jak zhubnout břicho jsem po mini interrupcí a už je to asi 6 měsíců mozna i dil ale diky tomu jsrm hodně nabrala i když nevím jak jim to co jsem nikdy v životě nejedla ale což o to moje bříško je větší než jsem měla chci to s chodit co nejdřív takže vás moc prosím poraďte mi jak zhubnout břicho jestli si mám koupit prášky na hubnutí nebo proteinový koktejly vím jedno že jsem si objednala ketofit koktejly ale nebyla citi žádná chuť a vlastně mi s toho bylo blbě tak jsem to vynechala místo toho jsem si objednala 3Dchilly 180 tabl ale mám pocit že jsem o dva kila nabrala než zhubl nemohu cvičit ani běhat jsem pracovně vytížena moje pozice je sedává jim maximálně 3 krát i víc nedám a hlavně přijedu vždycky pozde večer ž práce takže jsem ráda že lehnu do postele jinak strašně moc vás prosím jak mohu zhubnout pri takovém případě prosím je moc pro mě důležité zhubnout 10 kg prosím poraďte mi třeba co koupit nebo jestli nějaké koktejly nebo tak hlavně chci zpět svou postavu moc děkuji
Kdyz to tak po tobe ctu, nemas to tloustnuti spis ze stresu??
Ahoj holky, dneska je zamnou 4. Den s ketofitem.. Mým cílem bylo zhubnout 8kilo. Mám ale hrozné chutě na normální jídlo a ani nevím jestli už jsem v ketoze
dneska jsem měla dynovou polevku protože už jsem to nevydržela ale i ta je v povolených jídlech, tak snad se nic zas tak hrozného nestalo. Nemáte nějaké rady proti těm chutim? Nebo myslíte ze když mám chutě ještě nejsem v ketoze? Děkuji za každou odpověď ![]()
@Veronicafr ketózu si měříš ketophanem ( lékárna) můžeš mít chutě třeba i měsíc a v ketoze být můžeš..Normální jídlo jsi mohla jíst taky..Ketokoktejly jsou jen dráha verze ketodiet s masem. Ktera funguje stejně
@Lenka_Hal ahoj já ani nevím ve stresu jsem pořád taky proto asi málo jim á nebo se pořádně na cpu pak najím vubec hlavně to co jsem si objednala vůbec nepomáhá tak teď jsem si soudila objednat vibrační pas vibra bez tak doufám že pomůže aspoň to
Holky ahoj
Já do toho půjdu asi po Vánocích. Brzdí mě ta cena, tak si asi budu přát dárek pod stromeček. Zatím jedu už asi od února nizkosacharidovou stravu. Spíš mi jde o to, že se mi váha sekla na 70kg při 168cm
Potřebuji minimálně 5kg ještě. Tak trošku doufám, že mi ketodiet pomůže. Mě jde hubnutí blbě. Celý život s váhou bojuji. Už jsem zkoušela i třeba prasečí dny jednou za tři týdny, jeden den. Začátku to pomáhalo, teď už moc ne:-/ @Lenka_Hal všimla jsem si, z předchozích příspěvků že nizkosacharidovou stravu držís dlouho. Stalo se ti, že se váha sekla a už to dolů nejde?
@arabell Stres je obrovsky „protihubnouci“ faktor. Pokud se nenaucis relaxovat, tak nevim nevim. Z tech tvym prispevku to primo cisi. Byt tebou zainvestuju spis do nejake jogy…
@vejilka Tak ja ted mam asi 2kg nahore s kteryma nehnu, ale to mam diky kojeni. Kojim uz potreti a je to vzdy to same, jak prestanu, spadne to ze mne behem chvilky. Jinak jsem si jidlem vzdycky mohla s vahou delat co jsem chtela, az na vyjimku, kdy jsem mela chvili problemy s kortizolem. Jak vidis, je to vzdy o hormonech. Jinak co se tyce jidla a hubnuti, drzim se zasad, ktere funguji: jidlo musi chutnat a nesmim mit hlad. Pokud ti vaha stagnuje na nizkosachariodovce, problemu muze byt vic, klidne i ten ze jis proste malo a ses v rezimu hladoveni. Asi nejjednodussi bude, kdyz nam napises makra, kolik zhruba za den snis, kolik z toho jsou proteiny, tuky a sacharidy, a jak moc se hybes.
@Lenka_Hal píše:
@vejilka Tak ja ted mam asi 2kg nahore s kteryma nehnu, ale to mam diky kojeni. Kojim uz potreti a je to vzdy to same, jak prestanu, spadne to ze mne behem chvilky. Jinak jsem si jidlem vzdycky mohla s vahou delat co jsem chtela, az na vyjimku, kdy jsem mela chvili problemy s kortizolem. Jak vidis, je to vzdy o hormonech. Jinak co se tyce jidla a hubnuti, drzim se zasad, ktere funguji: jidlo musi chutnat a nesmim mit hlad. Pokud ti vaha stagnuje na nizkosachariodovce, problemu muze byt vic, klidne i ten ze jis proste malo a ses v rezimu hladoveni. Asi nejjednodussi bude, kdyz nam napises makra, kolik zhruba za den snis, kolik z toho jsou proteiny, tuky a sacharidy, a jak moc se hybes.
Děkuji za zprávu. Na mě to celou dobu fungovalo, jídlo si nevážím, jen toto stravování si držím fakt dlouho a mám to jako životní styl. Jím do sytosti. Napíšu svůj včerejší jídelníček a prosím o pomoc v čem ubrat, nebo naopak přidat. Sacharidy přijímám jen ze zeleniny. Včera:Snídaně:tvarohove bulky, plátkový sýr, Oběd:treska na oliv. oleji, celá salatova okurka, Svačina:olomoucké tvaruzky, ledový salát(Čtvrtka hlavy salátu),večeře:michana vajíčka(4 vejce) Jím tedy většinou 4× denně, víc jídel do sebe nenarvu. Jinak jím i ráda maso, hlavně libove
Hm, podle toho co jsi psala, tak zhruba potrebujes okolo 1900kalorii na den, hruby odhad pokud nesportujes. To nevim jestli z tohoto jidla das, ale tohle je opravdu klasicka nizkosacharidovka a hodne lidi na tom zhubne, ale zastavi se na vaze, ktera nestaci. Pak prechazeji na keto…problem je, ze ty krabicky, o kterych se tu pise jsou dle meho zase jen nizkosacharidove. Pokud tu zeleninu, kterou zminujes jis cistou, zkus ji pro zacatek bohate ochucovat treba olivovym olejem. Nesmis se bat tuku.To maso ne libove, ale pekne prorostle. Kalorie nejsou problem, musis telo naucit, ze jidla je dost, takze v mezicase klidne muze palit telesny tuk. Zkusila bych taky to jidlo nejak vic „zmacknout“ do kratsiho casoveho useku. Udelej z toho tri jidla, snidani treba pozdeji a veceri driv. Ten tuk co budes davat behem jidla potom bude telo brat z vlastnich zasob. Dej tomu alespon ze dva tydny a nevaz se behem toho, vaha ruzne kolisa, tak at se tim nestresujes.
@Lenka_Hal píše:
Hm, podle toho co jsi psala, tak zhruba potrebujes okolo 1900kalorii na den, hruby odhad pokud nesportujes. To nevim jestli z tohoto jidla das, ale tohle je opravdu klasicka nizkosacharidovka a hodne lidi na tom zhubne, ale zastavi se na vaze, ktera nestaci. Pak prechazeji na keto…problem je, ze ty krabicky, o kterych se tu pise jsou dle meho zase jen nizkosacharidove. Pokud tu zeleninu, kterou zminujes jis cistou, zkus ji pro zacatek bohate ochucovat treba olivovym olejem. Nesmis se bat tuku.To maso ne libove, ale pekne prorostle. Kalorie nejsou problem, musis telo naucit, ze jidla je dost, takze v mezicase klidne muze palit telesny tuk. Zkusila bych taky to jidlo nejak vic „zmacknout“ do kratsiho casoveho useku. Udelej z toho tri jidla, snidani treba pozdeji a veceri driv. Ten tuk co budes davat behem jidla potom bude telo brat z vlastnich zasob. Dej tomu alespon ze dva tydny a nevaz se behem toho, vaha ruzne kolisa, tak at se tim nestresujes.
Zkusím tedy přidat více tuku. Já jím na principu IF metody. Většinou snidam ve stejný čas a třeba až 2 hodiny po probuzení. Já právě nevím, jestli nemám ještě přidat více zeleniny. Ještě jsem se chtěla zeptat, jesli si třeba nemám pořídit nějaký protejnovy nápoj na doplnění bílkovin. Někde jsem četla, že lidé když nejí sacharidy, tak mají jíst o hodně víc bílkovin a většinou to ještě nahánějí nápoji třeba k snídani. Tak nevím co je na tom pravdy. Jinak cvičim 4× týdne na rotopedu 50 minut
@vejilka já zprvu jedla nizkosacharidovou dietu a nehubla jsem..Teda hubla jen dvě kila a nic.Po přechodu na ketozu ( né koktejly) se to rozjelo parádně.
a zhubla jsem zatím 20 kg
Víc bílkovin ne. Zničíš si ledviny.