Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
3.11.17 16:48
@Lenka_Hal píše:
Jak jsem psala, asi dva tydny.Ale to nebyla nejak extremni unava, lehci, ale hooodne blbe se mi sportovalo. Ten rozjezd byva normalne delsi, ale ja vzdy spalovala tuky dost dobre:) nezacla jsem kvuli hubnuti, hodne jsem sportovala, problemy s mineraly jsem mela obcas i pred tim. Nekomu to muze trvat i par mesicu. Ale micha se tady unava dana nedostatkem mineralu a adaptaci. Adaptace trva dele, ale mineraly muzes doplnit hned a brzo ti bude o moc lip. Dost se doporucuje jist nakladane okurky (bez cukru) a pit ten lak ;)

Moc ti děkuji :kytka: Já jsem něco našla na netu. Existuje v začátku takzvaná keto chřipka. Každému je při tom zle. Mě je taky kolem toho 10.dne hrozně. Nemohu fungovat, je mi na omdlení a hrozně se klepu. Kvůli tomu vždy poruším ketozu:( ale dočetla jsem se, že si holky taky solí vodu a doplňují hořčík. Tak snad mi to tentokrát pomůže. Je mi vždycky hrozně děsně=(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 15:30

Zdravím ženy… myslíte že se dá otěhotnět v ketóze??? Když před keto se nám nedařilo jestli v ketóze je ta šance ještě menší nebo spíš větší??? Někde jsem četla že pro otěhotnění je potřeba min 100g sach/den…co vy na to?…

• Citovat
  • Upravit
26569
6.11.17 18:18
@Anonymní píše:
Zdravím ženy… myslíte že se dá otěhotnět v ketóze??? Když před keto se nám nedařilo jestli v ketóze je ta šance ještě menší nebo spíš větší??? Někde jsem četla že pro otěhotnění je potřeba min 100g sach/den…co vy na to?…
:) Kde jsi to cetla? Ja otehotnela po nekolika letech v ketoze hned prvni mesic, kdyz mi bylo 41. Hodne zen to naopak zvysuje fertilitu, protoze zenske hormony se tvori z cholesterolu, tuky jsou proste treba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 19:19

Ahoj dekuji za odpoved… Psala to jedna pani na fb strance pry to ma od zname doktorky…a tam nemam odvahu se zeptat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
10.11.17 12:30

2.krok

Dobrý den, mám za sebou 5 týdnů a dole mám 10 kg. Za týden začnu s druhým krokem a chci se zeptat zda se ješte v druhem kroku hubne? Potrebuji ještě minimálně 10 kg shodit. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.11.17 08:08
@Lucinkaaa88 píše:
Dobrý den, mám za sebou 5 týdnů a dole mám 10 kg. Za týden začnu s druhým krokem a chci se zeptat zda se ješte v druhem kroku hubne? Potrebuji ještě minimálně 10 kg shodit. Jaké máte zkušenosti?

Ano hubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 14:19

Zadne diety proboha :nevim: :nevim: :nevim:
Zmente zivotni styl..
kdyz skoncite s dietou a vratite se k puvodnimu zivotnimu stylu opet naberete..
vetsina lidi pribira, protoze ji malo :-) :potlesk: :potlesk:
k novemu telu je potreba se projist a ne se omezovat..
Nechte si udelat jidelnicek na miru me nejlepe investovane penize..
jidelnicek z obycejnych potravin, druhy jidel jsoh volitelné a neprestanou bavit..
2 mesice a 10 kg tuku dole a pokracuji dal bez hladu bez omezeni, zadny zavratny pohyb a obcas zhresim..
ted uz vim, ze uz zhubnu nastalo a moc me to bavi..
Mohu predat kontakt na mou poradkyni byla to ta nejlepsi volba :-)
Konzultovala se mnou vse, co jsem potrebovala za par korun a jeste s financni vyhodou, protoze jsem na materske..
Jedina ma rada zni drz se toho, co uz vydrzis napořád..
Neinvestuj do diet a nespolehej na kratkkodobe reseni akorat si znicis zdravi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.11.17 21:23

@Vladimira1276 Mam priblizne 3000 kalorii na den, nenazvala bych to omezovanim :lol:…pres pet let… bez opetovneho pribirani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 21:32

@Lenka_Hal pokud to berete jako životní styl tak potom ano..
Problém plošně v Cesku je ten, ze to lide berou jako krátkodobou dietu, kdy neco omezi a pak se vrati k původnímu stravování to fakt neee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
23.11.17 21:45
@Vladimira1276 píše:
@Lenka_Hal pokud to berete jako životní styl tak potom ano..
Problém plošně v Cesku je ten, ze to lide berou jako krátkodobou dietu, kdy neco omezi a pak se vrati k původnímu stravování to fakt neee :palec:

Každé stravování se musí brát jako životní styl. Ať se jí 7× denně pravidelně, nebo low carb 3×denne. Přibere se tak jako tak, pokud se člověk vrátí k běžnému stravování. Takže bych zas neházela keto do jednoho pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
23.11.17 21:51
@andiie píše:
Zkoušela jsem chvíli a bylo mi akorát pěkně zle, bez sacharidů to fakt nejde… navíc co znám lidi, co ketodiet drželi, tak hodně rychle pak nabrali zpět :/

Doplňovala jsi potřebné minerály? Pila jsi dost? Já měla stejný problém. Při velmi nízkém příjmu sacharidů se musí doplňovat minerální látky. Sacharidy drží hodně vodu, když je hodně omezíš, odejde spoustu vody se solí. Já si koupila himalájskou sůl, každý den si dám lžičku sezamového oleje a doplňuji hořčík. A je mi fajn. Musím říct, že mě je teda lépe při nízkosacharidové stravě. Když mám hodně sacharidů, jsem unavená, pořád bych spala. Nedělá mi to dobře. Já omezuji sacharidy od února asi, teď jsem je hodně snížila a už si moc neumím představit jíst jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.17 22:38

Hezký večer. Diskuze je velmi obsáhlá, ale mám pár otázek. Našla jsem si jednotlivé fáze ketodiety, povolené potraviny atd. Ale jak dlouho by měla první fáze být? V te druhé je i v nějakém jídle maso, ta trvá prosím jak dlouho? Rozhodně potřebuji omezit sacharidy protože mi na sebe vážou hodně vody v těle. Tak chci zkusit tuto možnost. Jinak nejsem obézní. Mám sice 70kg, ale hodně vody. Dělám silovy trénink plus občas cardio. Děkuji za odpovědi. ????

• Citovat
  • Upravit
26569
23.11.17 23:11

@Vladimira1276 Pravda pravdouci, co ale dela TEN rozdil je, ze Tim, ze jim do syta, jidlo si uzivam a citim se skvele, neni problem u toho zustat,„neselhat“…tohle bych treba nemohla napsat u nizkokaloricke diety apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
25.11.17 12:36

@Loveme??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.1.18 09:38

Ahoj, je tu někdo kdo momentálně začal s ketodiet? Začala jsem 3.1. a za mě teda super. Zatím 4 kg dole a cítím se skvěle. Prní dva dny byla teda hrůza, bolela mě hlava, měla jsem hlad, byla jsem nervozní a otrávená. druhý den už jsem byla v ketoze a od čtvrtého dne už mi bylo výborně. Mam strašně moc energie a cítím každým dnem jak,,taju,, :potlesk: Přesně tohle jsem potřebovala. Nikdy jsem žádné diety nedržela ani necvičila ale jsem ráda, že tohle opravdu funguje. Vím, že fígl je v tom, dostat se do ketozy, ale nemám čas si počítat bílkoviny, tuky a cukry při každém jídle, takže takhle mě to naprosto vyhovuje. Mám to, co tělo potřebuje, včetně vitámínů. doufám, že se někdo přidá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková