Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@chcizhubnout píše:
@zumzumblbost, já to mám dopředu načtené..jen nerozumým tomu, když je to na týden, kolik jídel mám jíst a co ještě ktomu.
Vtipné, že píšeš jak je to na jedno brdo a sama máš keto? trošku na hlavu ne?promin, taky jsem si neodpustila poznámk.
No jinak bych nebyla v diskusi o keto diete ne
Ja mam keto mix. Kdyz jsem hubla poprve mela jsem keto diet. V rodine maji dva clenove dobrou zkusenost s cambridge diet. Vse jsou ketonove diety a ty funguji na stejnem principu.
No ze mas jednu dozu - tedy davku na tyden pri plne strave - to chapu. Jen nechapu jak si predstavujes ze cely program stavajici se te tri kroku zvladnes v jednom tydnu. Pokud to mas nactene tak vis ze druha a treti faze maji trvat zhruba 2× tak dlouho co prvni a ze jsou nezbytne k tomu aby se nedostavil jojo efekt. Kdyz budes 3 dny na koktejlech ( mimochodem ji se 5× denne) sotva se do ketozy dostanes uz budes vyjizdet. Tak pocitejme dal -6dni druha faze- kdy jis 2 jidla +3×keto. Ve treti kdyz to zvladnes se muzes stravovat bez keto koktejlu.Tak ti to jedno baleni tak tak vyjde. Pri takto kratkodobe redukci bych ocekavala ubytek tak do 3kilo.
Jinak s tebou budu rada diskutovat ale ocenila bych kdyby to slo bez jizlivosti. Ja to mozna beru jinak pac vzdycky kdyz jsem se do toho pustila mela jsem vidinu redukce tak o 15-20 kilo. Na redukci do 5 kilo jsem mela sacharidove vlny. To se mi nechtelo tak moc utracet. Navic prechod do ketozy (tedy prave ty prvni tri dny ) neni nic moc…
@nevla píše:
@zumzum ooo velika gratulacejsi jednickaPříspěvek upraven 18.01.18 v 09:58
Dekuji. Vcera uz si vsimla i sefova v praci. Ptala se me jestli nehubnu
je to super pocit.
@Karkulka9 píše:
Je to hloupost, hned jak přestaneš, dostaví se jojo efekt. Doporučuji začít jíst zdravě a pravidelně se hýbat. Super recepty najdeš na , mají i tištěnou kuchařku, která je supersmazaný příspěvek - propagace
Predpokladam ze jsi to nikdy nezkousela… ja redukovala cca pred4 lety po dvou detech prebytecna kila. Zhubla jsem 17 kilo. Dodrzela jsem vsechny faze. V prubehu se naucila lepe jist a poznala nove potraviny jako treba tofu. Nic se nevracelo. Pak prisla dalsi dve tehotenstvi. Bohuzel v prubehu nich navrat ke starym navykum. Takze jsem skoncila tam kde jsem byla. Dalsi ditko jiz neni v planu takze se ted davam zas dohromady a pevne doufam ze jiz naposledy. V rodine mam dva uspesne pripady, kamaradka taky hubla takto. Pri dodrzeni vsech kroku. Trose pohybu a slusnem jidelnicku se nic nevraci. Ani u jednoho nebyl ten zminovaby jojo efekt.
@Karkulka9 píše:
Je to hloupost, hned jak přestaneš, dostaví se jojo efekt. Doporučuji začít jíst zdravě a pravidelně se hýbat. Super recepty najdeš n, mají i tištěnou kuchařku, která je supersmazaný příspěvek - propagace
Ja jsem zhubla 17kg a zadny jojo efekt se nedostavil
![]()
Tak holky, mám Ketofit a po devíti dnech mám dole 3,5 kg..čekala jsem teda víc po tom co slyším jaký je go zázrak
nepoznam to na sobě vůbec a potrebovala bych něco aby mě to nakoplo a chtělo se mi pokračovat
uvidíme jak to bude pokračovat, každé kilo dobré, a když už jsem do toho dala ty penízky ![]()
@Budoucimamina ahoj, ale skoro 4 kg za 9 dni je i tak krasnych, jen vydrz, vsak ono to pujde, ja nemam vubec zkusenost..mela jsem mit uz balicek doma, ale protahlo se to takze zacnu od pondeli tak jsem na to zvedava, ale verim, ze to proste pujde jen se to musi dodrzovat…to zvladnes!! urcite mas motivaci, kvuli ktere ses pro to rozhodla tak se ji drz ![]()
@Budoucimamina
Jejda co blaznis za 9 dni je to nadherny vysledek. 3.5kila tuku pryc…
na poprve jsem hubla 1.5kila tydne priblizne. Ale zas porad i v te druhe fazi. A nevzdala jsem to. Ale me behem par dni splasklo bricho nebyla ksem nafoukla takze jsem to na sobe videla.
Ted hubnu jak ktery tyden. Nekdy kilo a nekdy tri. Kdyz se mi to zda malo tak si reknu - neblbni furt je to na vaze minus, doted si jen pribirala…
@chcizhubnout
No uvidis jak to pujde s tim cvicenim. Pokud jsi zvykla tak snad. Ja zacala pred keto behat ale v te ketoze jde jen pul obvykle trasy a vic ne. Energie z tuku se metabolicky uvolnuje pomaleji takze se driv vycerpas. Nektere diety pred cvicenim v prvni fazi dokonce varuji. A ta sebe musim rict ze to vycerpani je objektivne daleko rychlejsi. Tak at nekde nezkolabujes.
Osobne bych zacinala patek sobota nedele. Jestli chodis do prace a mas tam premyslet je to narocne nez se telo presaltruje na jiny zdroj energie. Ev jestli delas treba smeny tak vyber tri dny kdy se toho po tobe chce nejmin.
Teď mi přišel 4kg nápoje KetoDiet (3×4, 1. fáze). Na balení té směsi se píše, že doporučená denní dávka je 1 porce (27g) a dále důležité upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Měl jsem za to, že budu pít 5 porcí denně.. ale když můžu jen jednu.. tak tady asi něco nesedí..? Víte o tom něco?
@zumzum píše:
@chcizhubnout
No uvidis jak to pujde s tim cvicenim. Pokud jsi zvykla tak snad. Ja zacala pred keto behat ale v te ketoze jde jen pul obvykle trasy a vic ne. Energie z tuku se metabolicky uvolnuje pomaleji takze se driv vycerpas. Nektere diety pred cvicenim v prvni fazi dokonce varuji. A ta sebe musim rict ze to vycerpani je objektivne daleko rychlejsi. Tak at nekde nezkolabujes.Osobne bych zacinala patek sobota nedele. Jestli chodis do prace a mas tam premyslet je to narocne nez se telo presaltruje na jiny zdroj energie. Ev jestli delas treba smeny tak vyber tri dny kdy se toho po tobe chce nejmin.
V adaptacni fazi mozna, telo jeste neni zvykle palit tuky a cukry mu vezmes, ale jinak, PO adaptaci, v ketoze se sportuje lepe, obzvlaste discipliny vytrvalostni.
@Lemming píše:
Teď mi přišel 4kg nápoje KetoDiet (3×4, 1. fáze). Na balení té směsi se píše, že doporučená denní dávka je 1 porce (27g) a dále důležité upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Měl jsem za to, že budu pít 5 porcí denně.. ale když můžu jen jednu.. tak tady asi něco nesedí..? Víte o tom něco?
Je to tam. nestastne napsane. Jedna porce je 27g tedy dve zarovnane odmerky. A pirci je 5 denne. Ted jsem se divala ve fitku kde je keto point. Skutecne to tam. takto zmatecne stoji. Ale je to 5 porci po 27g.
Vychazi to i vypoctem- 27×5= 135g denne delene 1kilem je 7.4 dne…