Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2628
21.1.18 13:54
@lvanka píše:
Já to dělám hlavně pro sebe. Špatně se mi cvičí, nemohu vylézt do schodů, a hlavně ve všech věcech vypadám hrozně. Prostě se nelíbím sama sobě. Každé ráno té paní co na mě kouká v zrcadle říkám - ty zase vypadáš. :cert: :cert: :cert:

Tak to uz zni lepe. V tom prvnim prispevku to vyznelo jako bys to chtela delat pro chlapa. :lol: to by nejspis jako motivace dlouho nevydrzelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 13:56

@lvanka
Me strasne stvalo ze jsem se pul roku po porodu musela furt cpat do tehu gati kdyz mam plnou skrin hezkyvh kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.1.18 14:35

@zumzum koukni na slozeni, idealne by to melo byt ciste (hlavne ne zadna forma cukru, obcas tam daji trochu vlakniny, to je ok). Ja rada praskove, jim to lzickou primo jako prasek, mnam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 15:11
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Neda mi to a zeptam se (kdyz jsi. zklamana)kolik jsi cekala ubytek? Neznam nikoho kdo by dal vic nez ty 2-3 kila tydne…

No tchyně shodila za týden 7 kilo 8o za 14 dni 9.. a kamarádka co to drží semnou 6 kilo za týden první..tak jsem byla ve velkém očekávání :zed: ale ne samozřejmě ze jsem rada za cokoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 15:31

@Budoucimamina
A jake mely startovaci vahy?.hodne dela i to jestli jsou to dietarky.nebo.ne. Podle toho. muzou mit ruzne rychly metabolismus. A taky jak se to vyviji dal…Ja zhubla ted v prvnim tydnu 5 kilo ale v druhem treba jen kilo. Tak se ti to stejne zprumeruje na ty cca tri kila. Pak skoro nic. A pak zas tri kila… takze bych to fakt takto hned nehodnotila. Ja naopak.jsem spis. radsi kdyz ten ubytek.je sice ponalejsi ale za to staly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 15:32

@Lenka_Hal
Aha ok. Takze hlavne slozeni. Cim je toho tam min tim lip jo? :lol: jinak olej v prasku mi prijde docela divocina :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.1.18 16:38

@Budoucimamina no objednala jsem si na tri tydny jen ty napoje..dneska jsem s velkou slavou nakoupila zeleninu a od zitra se na to vrhnu..urcite se ozvu.snad se to bude hybat;-) to dame proste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 17:08

Ivanka

Tak myslíš, že si nemám objednávat ten balíček a koupit si zrovna to co by mě chutnalo?
vypadá to, že to vyjde stejně, myslím finančně? Jinak ty kila co máš dole je super, neboj určitě to bude postupně snižovat a budeš krásná holka, jako mi všichni, co vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 17:13

Ivanka

Zítra taky začínám, napíšeme si jak to jde jo??? :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 19:56
@lvanka píše:
Tak myslíš, že si nemám objednávat ten balíček a koupit si zrovna to co by mě chutnalo?
vypadá to, že to vyjde stejně, myslím finančně? Jinak ty kila co máš dole je super, neboj určitě to bude postupně snižovat a budeš krásná holka, jako mi všichni, co vydržíme.

Kludne muzes objednat to co chces.je fakt fuk jestlu koktejl nebo kase nebo co. Mnozstvim sacharidu a proteinu je to stejny. Ale nevim teda myslim te kotejly jsou levnejsi kdyz to napocitas na mnozstvi porci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 21:18

Tak jsem si objednala Ketofit - koktejl za 1500,– Kč (42 porcí) a potom na 7 dní ten program za 1199,– Kč je tam 10× polévka, 10× kaše, 10× omeleta, Shaker a 1× 3 sášky koktejlu. Myslím, že cena v pohodě. Vychází to na 35,– Kč za ks. Co říkáte? Přijde to asi až pozítří, tak nevím jak zítra, už bych chtěla nežrat!!! Mám doma z drogerie Diatprodukt - Diat Vitalkost, píšou tam taky že se tím dá nahradit hlavní jídlo, ale je v tom psaný cukr, ale začít bych s tím asi mohla ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.1.18 21:26

Dobrý večer. Tak a je to tady, mám doma nakoupeny výrobky Ketofit a od zítřka začínám. Ráno se zvážím a to bude moje startovní váha. Moc jsem si tu přečetla a věřím, že s Vaší pomocí tady v diskuzi to zvládnu i já. Jsem koule a po operaci meniskusu kolene vím, že musí zhubnout. I z důvodu, že se nelíbím sama sobě. prosím, přijmete mě do skupinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 21:35

Ivanka

Super, koukám, že jsem se právě nerozhodla jen já, tak zítra se taky zvážím a jde se na to!!! Co jsi koupil za dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 21:37
@nevla píše:
@Budoucimamina no objednala jsem si na tri tydny jen ty napoje..dneska jsem s velkou slavou nakoupila zeleninu a od zitra se na to vrhnu..urcite se ozvu.snad se to bude hybat;-) to dame proste :palec:

Tak davej průběžně info, jak ti koktejly chutnají a co si děláš za zeleninu :) já is tedka koupila špenát ze si udělám, a tvaroh s tou tabletku ochucovaci si asi dam ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 21:39
@f.mamina píše:
Dobrý večer. Tak a je to tady, mám doma nakoupeny výrobky Ketofit a od zítřka začínám. Ráno se zvážím a to bude moje startovní váha. Moc jsem si tu přečetla a věřím, že s Vaší pomocí tady v diskuzi to zvládnu i já. Jsem koule a po operaci meniskusu kolene vím, že musí zhubnout. I z důvodu, že se nelíbím sama sobě. prosím, přijmete mě do skupinky?

Hezky večer přeji, také mám Ketofit, tak čekám pak info jak chutná :jazyk: a přeji hodně štěstí..určitě to půjde dolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková