Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2628
22.1.18 16:48

@Lenka_Hal
Tady je to taky drahy 100g kolem stovky. Slunecnicky pul.kila za 30 kacek :lol: co delas z avokada? Ja to v zivote nemela. Nejak neverim te barve. Ale uz jsem toho tolik slysela ze bych to snad i zkusila… a to mct musis opravdu zvysovat postupne. Nekde jsem cetla ze by to. mohlo byt i projimave :mrgreen: jinak to uzivas jen pred vykonem nebo tak prubezne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.1.18 17:22

Ahoj všichni, stáhla jsem si průvodce ketodietou tak se koukněte, je tak vše popsané.
 https://static.ketodiet.cz/…ketodiet.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
22.1.18 19:41
@zumzum píše:
@Lenka_Hal
Tady je to taky drahy 100g kolem stovky. Slunecnicky pul.kila za 30 kacek :lol: co delas z avokada? Ja to v zivote nemela. Nejak neverim te barve. Ale uz jsem toho tolik slysela ze bych to snad i zkusila… a to mct musis opravdu zvysovat postupne. Nekde jsem cetla ze by to. mohlo byt i projimave :mrgreen: jinak to uzivas jen pred vykonem nebo tak prubezne…?

Nejcasteji ho lide ji jako guacamole, pak se treba nakraji do salatu. Ja se nechala inspirovat v jedne facebookove skupine a hodim si kousky na sadlo, trochu osmahnu, prihodim vajicka a zasypu syrem. To ted jim skoro denne a nemuzu se toho nabazit. Samozrejme s kajanskym peprem, kurkumou, cesnekem a hoodne soli…
S tim MCT proste dodrzuj davkovani, ja si dam tak dve cajovy lzicky a problemy jsem nikdy nemela. :think: Jo, mam Quest. Je tam k tomu nejaka vlaknina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 20:21
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Tak zkus to mliko vyradit. Ale stejne si porad myslim ze ty 3.5kila jsou krasny vysledek :lol: :palec:

Ale omaletu bez mléka neudělám ne? Voda se vypari :nevim: :mrgreen: a kaše je pak zase moc řídká..já jim jeden den omaletu jeden den kaši abych prave neměla moc mléka..takže za den max 250 ml :roll: ale na tu kaši se vždycky hrozné těším :palec: dneska jsem se vážila, nedalo mi to a dole je 4,1 :potlesk: :mrgreen: tak uvidíme já jen potřebuji aby to bylo vidět na mě a na mém pásku u kalhot :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
22.1.18 20:22

@Lenka_Hal
Tak ten recepis zni skoro az zajimave :lol: tak teda kouknu kolik avokado u nas ted stoji a zkusim to. Ok. Dekuji ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
22.1.18 20:32

@Budoucimamina
Hele ja mam ten ketomix a delam vse do vody. I omelety a kase. Nic se mi nikam nevyparilo. Mozna ze s mlekem by to bylo chutove lepsi ale snist se to da i tak. Kase mi vylozene chutnaji. Omeleta mi prijde trochu jalova ale ne nedobra. Ja jsem se odvazila do. mensich gati az po ubytku 10kilo ale zas je fakt ze jsem byla o to prijemneji prekvapena jak mi sedi. :lol: poznavat to.lidi zacinaji az ted ale zas je fakt ze to v te motivaci udela hodne…taky jsem zvedava ale vazici.den mam ve ctvrtek.tak.nechci byt zbytecne zklamana. Vydrzim to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.1.18 20:34

Zdravím. Takže první den za mnou, no, snad vydržím. Startovací váha 113,6kg, glukóza 5,9. tak uvidíme. Zrovna dneska jsem si 2 avokáda koupila a teď luštím, co s tím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
22.1.18 20:43

@f.mamina Ta glukoza je na lacno? To je trochu vyssi…Tak snad to avokado bude chutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 20:46
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Hele ja mam ten ketomix a delam vse do vody. I omelety a kase. Nic se mi nikam nevyparilo. Mozna ze s mlekem by to bylo chutove lepsi ale snist se to da i tak. Kase mi vylozene chutnaji. Omeleta mi prijde trochu jalova ale ne nedobra. Ja jsem se odvazila do. mensich gati az po ubytku 10kilo ale zas je fakt ze jsem byla o to prijemneji prekvapena jak mi sedi. :lol: poznavat to.lidi zacinaji az ted ale zas je fakt ze to v te motivaci udela hodne…taky jsem zvedava ale vazici.den mam ve ctvrtek.tak.nechci byt zbytecne zklamana. Vydrzim to :lol:

No tak možná to zkusím také s tou vodou :mrgreen: já poprvé dala půl mléka půl vody a přítel říkal ze voda se vypaří :lol: každopádně mě mate ze na letáku je napsáno michejte jídla s vodou a na doze je vždycky s mlékem :zed: čtvrtek je tady za chvíli :potlesk: vydrž a budeš určitě spokojena :* Jak dlouho to tedka drzis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.1.18 20:48

Já vím, bojuju s mudr. Snad se to zlepší. Četla jsem, že ketóza dokáže perfektně poupravit krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
22.1.18 20:57

@Budoucimamina
Ale.prd se vypari :lol: zkus a uvidis kdyz to nebude k jidlu tak.holt mliko. Ja ted jedu 7 tyden a uz mam v poledne jidlo misto. koktejlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
22.1.18 21:00

@f.mamina
Ano. Hladina glukosy.ma.byt 5.6 nalacno max. Neupravi to. ketoza jako takova ale ten ubytek vahy a tukovych zasob. Nevim.ted presne kolik.mas v planu hubnout ale pri ubytku na standartni vahu se srovna cholesterol, cukr, kys. mocova a tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.1.18 21:01
@zumzum píše:
@f.mamina
Ano. Hladina glukosy.ma.byt 5.6 nalacno max. Neupravi to. ketoza jako takova ale ten ubytek vahy a tukovych zasob. Nevim.ted presne kolik.mas v planu hubnout ale pri ubytku na standartni vahu se srovna cholesterol, cukr, kys. mocova a tlak.

Hoooodně musím zhubnout, mám 113,6 kg na 176 cm výšky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.1.18 21:29

Asi jsem úplně blbá, co je to MCT. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
22.1.18 21:37

@f.mamina Tak pro me je keto nebo nizkosacharidovka v podstate jedina moznost jak pristupovat k pre-diabetu nebo diabetu. Lekari pouze leci symptomy, nejdriv daji leky, po nejake dobe daji inzulin a ani se nesnazi predstirat, ze to bude lepsi. Naopak, priznaji, ze se to bude zhorsovat. Na inzulinovou rezistenci je proste nejlepsi ten inzulin vubec nevyplavovat = nejist cukry. Cim hubenejsi budes, tim lepsi a jednodussi to vsechno bude, v tom ma @zumzum pravdu. Ja v turistickem oddile sveho casu chodila po horach s chlapikem, ktery mel uz plne rozvinuty diabetes a diky nizkosacharidovce a pohybu byl uplne bez leku. Po prechodu na dietu je uplne odboural, ze jeho doktor docela cumel…Rikal, ze to vsechno zacala knizka Reverse diabetes. Ja tehdy jeste jedla sacharidy a utkvelo mi v pameti, ze ani jogurty nejedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková