Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.1.18 18:26
@chcizhubnout píše:
@Budoucimamina čabajkovou po kuse, houbovou po 10porcích. Nechci na tom prodělat, dorazilo mi to včera.
po kuse stálo 55kč/ks a doza 490kč

Houbovou určitě nesnim :lol: chápu, ze na tom nechceš prodělat :/ ale pro mě bude asi lepší když mi to přijde všechno najednou poštou..odkud jsi? Kdyby někde poblíž tak si to vezmu osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.18 21:25
@chcizhubnout píše:
@Budoucimamina já si to nakonec nechám, není to až takový hnus, navíc mi to manžel koupil a akorát by se naštval.
Jinak holky máte někdo rajsou polévku? chutově dobré ale ten smrad neskutečný, bylo mi uplně na :poblion:

Já chtěla prodat koktejl s prichutema a nakonec jsem si to taky nechala..zvykla jsem si a už je to skoro prázdné.. rajskou jsme neměla ale co jsem slyšela tak žádná Chvála.. :lol: prý hnus :zed: já mám jen cesnekovou..ale zajímala by mě jak chutná ta cabajkova polevka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.18 13:06

Holky, tak balíček jsem prodala celý :) Nebudu tedy prodávat po kusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.1.18 07:18

Ahoj holky, přidávám zkušenost. Po 3 týdnech ketozy jsem z ní vypadla díky angíně. ( na něco se to svést musí :,( ) V pátek čaj s medem a kousek vánočky, v sobotu nezvladatelný chutě takže sice koktejly ale k tomu 5 chlebíčků a zase vánočka, mňam, v neděli už jsem si řekla, že to dam, že to zkusim rozject hladovkou :think:, no asi ve 3 odpo zase vyhrál chleba s máslem a syrečkama. To se prostě nedalo. V pondělí šel chlap do práce, já si hned ráno udělala koktejl, za 3 hod omeletu a spoustu zeleniny a vydržela jsem :pankac:. Dnes ráno po měření konečně ketoza :dance: Jinak hlava mě nebolela a nic mi nebylo jako před třemi týdny :lol: A poznam už ketozu i sama, od 6 hod. strašim a nemůžu už spát 8) Pro mne poučení, už neporušit a vydržet podle plánu, už jsem mohla být ve 2. fázy s masíčkem :zed: Držte se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.1.18 11:47

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem začala s ketogenní dietou. Akorát program mám koupený od It´s my life.. Tak povídejte, co mě čeká a jak to zvládáte? Děkujiiiii :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
31.1.18 12:51

@denisas8
Mas jedno od.koho.to.je. Vsechno je na jedno brdo. Jen me prisel.ten life nejdrazsi…zas k tomu maji poradenstvi ze…? Ni co te ceka- prijemny ubytek vahy. A to ze se vejdes do starych kalhot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
31.1.18 12:53

@Andy784
Jo tak ne vtdy jde vse podle planu… ale tak.to.pujde napodruhe. Ted uz snad anginu znovu nedostanes… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.1.18 15:59

@zumzum Jojo mají k tomu poradenství, každý týden přeměření :) Cenově nevím jak vyjdou ostatní programy, ale tohle je cca 2400,– na týden :nevim: Jinak tedy bolí mě hlava už teď, což mě nepřekvapuje, protože vždycky když nemám cukr, tak mě bolí.. Zajímalo by mě spíš jestli to přejde? A jídlo teda samozřejmě žádná lahůdka není :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.1.18 16:01

@Andy784 Ahoj, a můžu se zeptat jak jsi na tom s váhou? :) Já jsem začala s dietou a už teď mě příšerně bolí hlava, a já i normálne trpím na migrény. Přejde to? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.1.18 16:09

@lvanka Ahojky, koukala jsem na tvoje příspěvky, že jsi taky na začátku s dietkou. Já také. Jak ti to jde? :) :kytka: Taky mám hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.1.18 21:08

Jak to vypadalo s váhou, když jsi tak vypadla z ketozy. Přibrala jsi hodně za těch pár dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
31.1.18 21:26
@denisas8 píše:
@zumzum Jojo mají k tomu poradenství, každý týden přeměření :) Cenově nevím jak vyjdou ostatní programy, ale tohle je cca 2400,– na týden :nevim: Jinak tedy bolí mě hlava už teď, což mě nepřekvapuje, protože vždycky když nemám cukr, tak mě bolí.. Zajímalo by mě spíš jestli to přejde? A jídlo teda samozřejmě žádná lahůdka není :lol: :lol: :lol:

No vetsina ostatnich se pohybuje kolem 15set. U cambridge ktera ma taky poradenstvi to stoji taky tech 15stovek. Ostatni poradenstvj nenabizi. Jen po. internetu nejaky chat a rady.ale bez mereni. Hlava boliva nez se dostanes do ketozy. To je vetsinou tak dva az tri dny.ja mam ketomix a.me to vcelku. i chutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.2.18 07:01

@denisas8, @ivanka Hlava přejde, nesmíš to vzdát. Taky mě příšerně bolela, musela jsem si vzít brufen. Asi třetí den se to zlomilo a když jsem v ketoze, tak mam strašně moc energie. Začínala jsem 3.1. se 75,1kg/168cm. Přesně za týden 71.7kg, pak menzes tak to chvíli stálo a další týden 70,5kg. měření po 14 dnech -5cm břicho, -3cm boky-1cm stehno. Váha po 3 týdnech 68,9kg středa, pátek 68,1kg angína, přerušení, pondělí 70,1kg to si myslím že byla hlavně voda po tom víkendu, návrat k dietě a od středy v ketoze. Dneska čtvrtek a váha 69,1kg.Jsem blázen a každé ráno stojím na váze a čůrám na papírek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.2.18 07:06

Jinak každý týden přeměřuji i svaly a tuky a jdou dolu jen tuky, svaly jdou trošku nahoru. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
1.2.18 07:35

@Andy784 tak to jsme blázni dva taky kazdej den váha a papirek:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková