Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@chcizhubnout píše:
@Budoucimamina čabajkovou po kuse, houbovou po 10porcích. Nechci na tom prodělat, dorazilo mi to včera.
po kuse stálo 55kč/ks a doza 490kč
Houbovou určitě nesnim
chápu, ze na tom nechceš prodělat :/ ale pro mě bude asi lepší když mi to přijde všechno najednou poštou..odkud jsi? Kdyby někde poblíž tak si to vezmu osobně
@chcizhubnout píše:
@Budoucimamina já si to nakonec nechám, není to až takový hnus, navíc mi to manžel koupil a akorát by se naštval.
Jinak holky máte někdo rajsou polévku? chutově dobré ale ten smrad neskutečný, bylo mi uplně na
Já chtěla prodat koktejl s prichutema a nakonec jsem si to taky nechala..zvykla jsem si a už je to skoro prázdné.. rajskou jsme neměla ale co jsem slyšela tak žádná Chvála..
prý hnus
já mám jen cesnekovou..ale zajímala by mě jak chutná ta cabajkova polevka
Holky, tak balíček jsem prodala celý
Nebudu tedy prodávat po kusech.
Ahoj holky, přidávám zkušenost. Po 3 týdnech ketozy jsem z ní vypadla díky angíně. ( na něco se to svést musí
) V pátek čaj s medem a kousek vánočky, v sobotu nezvladatelný chutě takže sice koktejly ale k tomu 5 chlebíčků a zase vánočka, mňam, v neděli už jsem si řekla, že to dam, že to zkusim rozject hladovkou
, no asi ve 3 odpo zase vyhrál chleba s máslem a syrečkama. To se prostě nedalo. V pondělí šel chlap do práce, já si hned ráno udělala koktejl, za 3 hod omeletu a spoustu zeleniny a vydržela jsem
. Dnes ráno po měření konečně ketoza
Jinak hlava mě nebolela a nic mi nebylo jako před třemi týdny
A poznam už ketozu i sama, od 6 hod. strašim a nemůžu už spát
Pro mne poučení, už neporušit a vydržet podle plánu, už jsem mohla být ve 2. fázy s masíčkem
Držte se ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem začala s ketogenní dietou. Akorát program mám koupený od It´s my life.. Tak povídejte, co mě čeká a jak to zvládáte? Děkujiiiii
![]()
@denisas8
Mas jedno od.koho.to.je. Vsechno je na jedno brdo. Jen me prisel.ten life nejdrazsi…zas k tomu maji poradenstvi ze…? Ni co te ceka- prijemny ubytek vahy. A to ze se vejdes do starych kalhot ![]()
@Andy784
Jo tak ne vtdy jde vse podle planu… ale tak.to.pujde napodruhe. Ted uz snad anginu znovu nedostanes… ![]()
@zumzum Jojo mají k tomu poradenství, každý týden přeměření
Cenově nevím jak vyjdou ostatní programy, ale tohle je cca 2400,– na týden
Jinak tedy bolí mě hlava už teď, což mě nepřekvapuje, protože vždycky když nemám cukr, tak mě bolí.. Zajímalo by mě spíš jestli to přejde? A jídlo teda samozřejmě žádná lahůdka není
![]()
@Andy784 Ahoj, a můžu se zeptat jak jsi na tom s váhou?
Já jsem začala s dietou a už teď mě příšerně bolí hlava, a já i normálne trpím na migrény. Přejde to?
![]()
@lvanka Ahojky, koukala jsem na tvoje příspěvky, že jsi taky na začátku s dietkou. Já také. Jak ti to jde?
Taky mám hlad ![]()
Jak to vypadalo s váhou, když jsi tak vypadla z ketozy. Přibrala jsi hodně za těch pár dní?
@denisas8 píše:
@zumzum Jojo mají k tomu poradenství, každý týden přeměřeníCenově nevím jak vyjdou ostatní programy, ale tohle je cca 2400,– na týden
Jinak tedy bolí mě hlava už teď, což mě nepřekvapuje, protože vždycky když nemám cukr, tak mě bolí.. Zajímalo by mě spíš jestli to přejde? A jídlo teda samozřejmě žádná lahůdka není
![]()
![]()
No vetsina ostatnich se pohybuje kolem 15set. U cambridge ktera ma taky poradenstvi to stoji taky tech 15stovek. Ostatni poradenstvj nenabizi. Jen po. internetu nejaky chat a rady.ale bez mereni. Hlava boliva nez se dostanes do ketozy. To je vetsinou tak dva az tri dny.ja mam ketomix a.me to vcelku. i chutna.
@denisas8, @ivanka Hlava přejde, nesmíš to vzdát. Taky mě příšerně bolela, musela jsem si vzít brufen. Asi třetí den se to zlomilo a když jsem v ketoze, tak mam strašně moc energie. Začínala jsem 3.1. se 75,1kg/168cm. Přesně za týden 71.7kg, pak menzes tak to chvíli stálo a další týden 70,5kg. měření po 14 dnech -5cm břicho, -3cm boky-1cm stehno. Váha po 3 týdnech 68,9kg středa, pátek 68,1kg angína, přerušení, pondělí 70,1kg to si myslím že byla hlavně voda po tom víkendu, návrat k dietě a od středy v ketoze. Dneska čtvrtek a váha 69,1kg.Jsem blázen a každé ráno stojím na váze a čůrám na papírek ![]()
Jinak každý týden přeměřuji i svaly a tuky a jdou dolu jen tuky, svaly jdou trošku nahoru. ![]()
@Andy784 tak to jsme blázni dva taky kazdej den váha a papirek:))