Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.18 14:38

Holky psala jsem příspěvek a asi někam zmizel..:/ píší svou zkušenost - mám Ketofit 22 dni - 6 kilo dole :) za týden jdu do druhé faze- tak snad budu hubnout i pak :zed: v březnu jedu na dovolenou tak to musí pryč :,( ale jsem zvědavá na to co budu pořad vařit když jim jen kuřecí maso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.2.18 18:45

@Andy784 Já to nevzdám, musím to zmáknout.. Akorát přežít ten hlad a bolest hlavy.. I když teda dneska kupodivu hlava nebolí, a hlad je taky menší.. Jsem zvědavá po týdnu kolik budu mít na váze. Tobě moc gratuluji a fandím.. :potlesk: Poznáš to už i na oblečení atd? :) Jinak teda na váze budu taky 100% každý den a papírky jdu koupit zítra a taky si myslím, že si to neodpustím.. Pro kontrolu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.2.18 18:46

@Budoucimamina Ahooj, a zatím jsi těch 22 dní na plné náhradě? Jen na pytlikách? :) Podle profilovky vypadáš štíhle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.18 22:14
@denisas8 píše:
@Budoucimamina Ahooj, a zatím jsi těch 22 dní na plné náhradě? Jen na pytlikách? :) Podle profilovky vypadáš štíhle :kytka:

Ahooj :) je Dekuju ale bohužel je ta fotka starší ???? Já v těhotenství zhubla jak jsem zacela jist zdravě kvůli malé..a pak při kojení také..zhubla jsem na 64 kg..a po devíti měsících jsem si stoupla na váhu a 82 :zed: nechápu.. :( tedka jsem jenom na jejich stravě..ještě týden a pak budu přidávat jídlo postupně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.2.18 22:24

@Budoucimamina Tak to jsme na tom v podstatě stejně (82kg) :) Mě se povedlo zhubnout na 70 kg z původních 86 kg, ale taky se mi povedlo to zase nabrat zpátky :? jsem na sebe taaak naštvaná, a teď se kvůli tomu musím mordovat s pytlikama :D Takže teď to dám a už faaakt udržím.. Jsem hroznej labužník :zed: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 08:53
@denisas8 píše:
@Budoucimamina Tak to jsme na tom v podstatě stejně (82kg) :) Mě se povedlo zhubnout na 70 kg z původních 86 kg, ale taky se mi povedlo to zase nabrat zpátky :? jsem na sebe taaak naštvaná, a teď se kvůli tomu musím mordovat s pytlikama :D Takže teď to dám a už faaakt udržím.. Jsem hroznej labužník :zed: :lol: :zed:

No já jsem na sebe taky pekelně nastvana :zed: ale přijde mi ze to nildy neudrzim..skáče to pořad dokola..dolu pak mega nahoru pak zase zhubnu pak zase nahoru :( miluji sladký :zed: a ještě k tomu pořad pecu to je peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.2.18 09:14

@Budoucimamina Joo nápodobně :lol:.. Hlavně je to věčný boj, jak k tomu člověk má sklony, tak už je to fakt na celý život, změna životního stylu.. A to nevím jestli se mi povede, třeba mi to nějak přepne v hlavě a jo :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.2.18 09:16

@Budoucimamina
Inspiraci na vareni najdes v tejto faceboovej skupine
 https://www.facebook.com/…26658260686/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.2.18 19:38

Všechny zdravím a ráda bych se zeptala na porovnání chutě u CD a Exante. Momentálně znám jen CD a zvažuji objednání pár zkušebních sáčku z bazaru… pokud mi to bude sedět, tak objednam z ofiko stránek Exante. A co si budem povídat i cena za sáček Exante je super. Tudíž bych ráda věděla, zda to máte někdo odzkoušené. Znám ješte Ketofietu a tu jsem musela prodat. Díky za vaše postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.2.18 18:48

Ahoj holky, jsem poměrně nováček celého tohoto fóra a koukám, že tu taky frčíte na ketodiet :D
Já po necelých 3 týdnech zhubna svá přebytečná kilča, která mě už nějaký ten rok štvaly :) už jsem s dietou skončila, jelikož jsem dosáhla cíle, a budu si užívat výsledky. Ale nějaké produkty mi ještě zbyly, tak mě napadlo je ještě za rozumnou doprodat :) proto se tu ptám Vás předem zda by někdo neměl zájem než to dám někam na bazar :) (jedná se především o rajské polévky a polévky se sýrem a pórkem, plus možná nějaká ta omeletka). Držím pěsti ať Vám dieta také udělá radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.2.18 21:57

Ahoj, reaguji na prodej nějakých produktu, jen rajskou nejím a ostatní bych si vzala, ale nevím cenu, kupovala jsem na sbazaru nějaké produkty a a paní je nechávala za 20,– Kč + poštovné, tak jsem si je vzala. Jakou cenu máš ty a kolik toho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.2.18 22:45

Ahoj Ivanko, mám doma 2 pixličky. V jedné je sýrová polévka s pórkem, v druhé žampionová omeleta.
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietou :-) takže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.2.18 22:45

Ahoj Ivanko, mám doma 2 pixličky. V jedné je sýrová polévka s pórkem, v druhé žampionová omeleta.
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietou :-) takže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.18 15:24
@eljey píše:
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietou :-) takže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270 :-)

Zdravím, měla bych zájem o sýrovou polévku s pórkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.18 15:30
@f.mamina píše:
Zdravím, měla bych zájem o sýrovou polévku s pórkem.

Není problém. :palec: Napište mi e-mail a na všem se domluvíme, abych Vám to co nejdříve mohla poslat! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková