Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky psala jsem příspěvek a asi někam zmizel..:/ píší svou zkušenost - mám Ketofit 22 dni - 6 kilo dole
za týden jdu do druhé faze- tak snad budu hubnout i pak
v březnu jedu na dovolenou tak to musí pryč
ale jsem zvědavá na to co budu pořad vařit když jim jen kuřecí maso ![]()
@Andy784 Já to nevzdám, musím to zmáknout.. Akorát přežít ten hlad a bolest hlavy.. I když teda dneska kupodivu hlava nebolí, a hlad je taky menší.. Jsem zvědavá po týdnu kolik budu mít na váze. Tobě moc gratuluji a fandím..
Poznáš to už i na oblečení atd?
Jinak teda na váze budu taky 100% každý den a papírky jdu koupit zítra a taky si myslím, že si to neodpustím.. Pro kontrolu
![]()
@Budoucimamina Ahooj, a zatím jsi těch 22 dní na plné náhradě? Jen na pytlikách?
Podle profilovky vypadáš štíhle ![]()
@denisas8 píše:
@Budoucimamina Ahooj, a zatím jsi těch 22 dní na plné náhradě? Jen na pytlikách?Podle profilovky vypadáš štíhle
Ahooj
je Dekuju ale bohužel je ta fotka starší ???? Já v těhotenství zhubla jak jsem zacela jist zdravě kvůli malé..a pak při kojení také..zhubla jsem na 64 kg..a po devíti měsících jsem si stoupla na váhu a 82
nechápu..
tedka jsem jenom na jejich stravě..ještě týden a pak budu přidávat jídlo postupně ![]()
@Budoucimamina Tak to jsme na tom v podstatě stejně (82kg)
Mě se povedlo zhubnout na 70 kg z původních 86 kg, ale taky se mi povedlo to zase nabrat zpátky
jsem na sebe taaak naštvaná, a teď se kvůli tomu musím mordovat s pytlikama
Takže teď to dám a už faaakt udržím.. Jsem hroznej labužník
![]()
@denisas8 píše:
@Budoucimamina Tak to jsme na tom v podstatě stejně (82kg)Mě se povedlo zhubnout na 70 kg z původních 86 kg, ale taky se mi povedlo to zase nabrat zpátky
jsem na sebe taaak naštvaná, a teď se kvůli tomu musím mordovat s pytlikama
Takže teď to dám a už faaakt udržím.. Jsem hroznej labužník
![]()
![]()
No já jsem na sebe taky pekelně nastvana
ale přijde mi ze to nildy neudrzim..skáče to pořad dokola..dolu pak mega nahoru pak zase zhubnu pak zase nahoru
miluji sladký
a ještě k tomu pořad pecu to je peklo
@Budoucimamina Joo nápodobně
.. Hlavně je to věčný boj, jak k tomu člověk má sklony, tak už je to fakt na celý život, změna životního stylu.. A to nevím jestli se mi povede, třeba mi to nějak přepne v hlavě a jo
![]()
@Budoucimamina
Inspiraci na vareni najdes v tejto faceboovej skupine
https://www.facebook.com/…26658260686/
Všechny zdravím a ráda bych se zeptala na porovnání chutě u CD a Exante. Momentálně znám jen CD a zvažuji objednání pár zkušebních sáčku z bazaru… pokud mi to bude sedět, tak objednam z ofiko stránek Exante. A co si budem povídat i cena za sáček Exante je super. Tudíž bych ráda věděla, zda to máte někdo odzkoušené. Znám ješte Ketofietu a tu jsem musela prodat. Díky za vaše postřehy ![]()
Ahoj holky, jsem poměrně nováček celého tohoto fóra a koukám, že tu taky frčíte na ketodiet ![]()
Já po necelých 3 týdnech zhubna svá přebytečná kilča, která mě už nějaký ten rok štvaly
už jsem s dietou skončila, jelikož jsem dosáhla cíle, a budu si užívat výsledky. Ale nějaké produkty mi ještě zbyly, tak mě napadlo je ještě za rozumnou doprodat
proto se tu ptám Vás předem zda by někdo neměl zájem než to dám někam na bazar
(jedná se především o rajské polévky a polévky se sýrem a pórkem, plus možná nějaká ta omeletka). Držím pěsti ať Vám dieta také udělá radost ![]()
Ahoj, reaguji na prodej nějakých produktu, jen rajskou nejím a ostatní bych si vzala, ale nevím cenu, kupovala jsem na sbazaru nějaké produkty a a paní je nechávala za 20,– Kč + poštovné, tak jsem si je vzala. Jakou cenu máš ty a kolik toho máš?
Ahoj Ivanko, mám doma 2 pixličky. V jedné je sýrová polévka s pórkem, v druhé žampionová omeleta.
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietou
takže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270 ![]()
Ahoj Ivanko, mám doma 2 pixličky. V jedné je sýrová polévka s pórkem, v druhé žampionová omeleta.
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietou
takže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270 ![]()
@eljey píše:
Obě dvě jsem tento týden otevřela, protože jsem neodolala a musela jsem ochutnat alespoň jednu porci, jelikož jsem tyhle příchutě ještě neměla a už končím s dietoutakže v každé pixli je teď 9 porcí. Jednu porci prodávám za 30 kč, takže ta pixlička za 270
Zdravím, měla bych zájem o sýrovou polévku s pórkem.
@f.mamina píše:
Zdravím, měla bych zájem o sýrovou polévku s pórkem.
Není problém.
Napište mi e-mail a na všem se domluvíme, abych Vám to co nejdříve mohla poslat! ![]()