Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
10.2.18 11:03

Nemyslím si, že je lepší pít jen koktejl, koukni na hodnoty na 1 porci, třeba koktejl od ketodiet má 4,7g sacharidu, gulasova polevka jen 1,3g. Třeba 1 tyčinka má 6,3g atd. Takže já koktejly tak max 2 denně, tyčku už jen vyjimecne a hlavně tu zeleninu do 500g. Koktejl mi nejdřív nechutnal a ted je to mnamka, davam jen pul tablety a nechavam tak 3 hod v lednici vychladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 11:05

@Lumpiik ahoj, mam dolu 27kg v podobne diete Prodietix. Prave jsem v druhem kole - v Rijnu jsem zacla s programem 3 x4 tydny (z4), pak jsem mela povinnou pauzu a ted doklepavam 3×2 tydny (z2). Prodietix je na tom samem principu jako ketodiet, jenom ma o neco sirsi sortiment jidel. Takze kdo neni na koktejly (jako ja) tak to je dobra volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 11:06

Jinak oříšky taky při krizi, mam kešu a dost pomáhaji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 11:08

Já už taky pokukuju po jiných výrobcích, ale chci to nechat až od další fáze, ted to musím ještě doklepat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 11:10

Teda 27kg, hustýýýý. Jsi fakt dobrá. Ketozu si měříš? Nekde tu holky psaly, že už to po delší době držení neukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 11:19

@Andy784 172cm. Ja jsem mela 30kg nadvahy. Zacala jsem tyden prirozene keto stravy, ale pak jsem si kvuli pohodlnosti vybrala prave prodietix. V podstate vsechny tyto diety maji stejny princip, tak je to jedno ktera to je, jde jenom o to co komu vic chutna. Dodrzuji ji ale strasne striktne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 11:21

@Andy784 jo, v ketoze jsem porad. Mam prouzky, obcas to zmerim, ale vice mene uz citim, jestli jsem z ni nevypadla. V pauze jsem vypadla a navrat byl tezky :(, ale zas se to rozbehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 11:28

@Andy784 pokud se na testeru neukazuje ketoza, tak v ni nejsou…tester jenom meri hladinu ketonu, takze pokud je jatra produkuji, zbarveni musi nastat..z ketozy te vyhodi ale i relativne male mnozstvi sacharidu. Je treba pocitat s tim, ze i samotna dieta v jidlech sacharidy obsahuje..takze cokoliv navic je nepripustne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 11:42

Tak to bude tím,,cokoliv navíc,, :zed: Jsem hrozná, musím posilovat vůli :lol: Jinak ti šla váha dolu i druhou a třetí fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 11:49

@Andy784 ve druhe jo, ve treti mene. Ale ja mela ten cil hodne velky, takze i ve druhe a treti fazi jsem si hlidala sacharidy. Takze jedla jsem misto pytlicku treba maso, ale zeleninu jsem porad jedla jenom zelenou, zadne ovoce..a pak jsem se vyhodila z ketozy az s vinem :mrgreen: :lol:. Ted jedu ale uz druhe kolo a chci uz dodrzet druhou i treti fazi s pridavanim sacharidu tak jak to ma byt, kvuli jojo efektu.

Jinak, bacha na kesu… to bys nemela :lol: ty maji hodne cukru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 11:57

No vidíš, to mě nenapadlo kouknout kolik maji kešu, máme je v povolených u ketodiet už v 1.fázi jednu pol. lžíci, tak jsem ani nekoukla kolik maji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.2.18 12:14

@Andy784 jo, tak to pak v klidu, to jsem nevedela. V nasi diete mame orisky az ve treti fazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.2.18 12:32

Tak jsem zjitila, že ta 1 pol. lžíce má 2,6g sachr. Tak to neni tak hrozný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.2.18 12:59

Držím ketodietu, ale je pravda, že je to pořád dokola, nevím, zda to zvládnu celý měsíc, chtěla jsem se zeptat na tu dietu prodietix, jde to změnit? Jakou skladbu má denní jídelníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.2.18 13:09

A kombinujete někdo třeba keto diet a prodietix? Všecko to je podobný ale složení přece jen není stejné, jestli třeba si dám od prodietix a odpoledne něco od keto diet tak jestli efekt bude stejný. Keto fit jsem vybrala po recenzich nakonec ale nějaké věci mi tam chybí, jinde jsem viděla i nějaký chleba či muffin a to tady není vůbec. A furt umelety mě nebaví, taky se to musí dělat na pánvi což se nemá moc často kvůli tomu restovani, smazeni… Ale přitom většinu výrobků maj udělaných tak že se restuji tak jak mám potom něco vařit ???? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková