Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Denis11 píše:Čaj můžeš zelený a černý bez cukru nebo se sladidlem sacharin. Pokud pijes více kávy nebo čaje o to víc pij vodu. Můžeš si do ní hodit plátek citronu. Čaje ovocné ne. Ale všechno je psané v manuálu který se ti ukáže když objednas na keto diet. Je to v prf tak to sem nejde přidat.
Ahoj holky, pokusim se ozivit diskuzi..☺ fnes jsem si koupila keto dietu a zacinam od zitra. Koupila jsem si tu medium a jrn vaham jak to mohu kombinovat? Kolik mohu vypit toho kokteilu? Jedna davka kokteilu je jako jedno jidlo a takhle se vsim? Jestli jsem to pochopila dobre, tak dve proteinove tycinky jsou take misto jednoho jidla? A muzu u toho pit caj se sladidlem nebo jen vodu? Co kafe? ????????
Snad mi nekdo odpovi..
Moc diky!!
@Lenka_Hal píše:
@Lumpiik Jee, to zkusim..ja do takovych veci davam mlete lnene seminko, aby to drzelo, ale ty cukety s bilkem, to musim zkusit.
Já cukety sním na všechny způsoby, pro mě úplně nejlepší alternativa brambor, které mám jinak ráda takže by mi chyběly. Nastrouhám cuketu, nechám vypotit, co nejvíc vody vymackam. Dám sul, pepř, majoranku, česnek a pokud můžu přidam bílek, na jednu cuketu jeden bílek je ok. Hodím na pečici papír a pecu půl hodky kolem 200st. S tim bilkem to drzi i na pánvi ale musíš dát olej někdy trošku víc a pánev co neprichytava a dělat menší kousky. Někdy to mám spíš takový trhanec ale dobrý. A k tomu si dam zelí nebo okurkovy salát, okurka s vodou, ocet, sladidlo ![]()
Trápí mě moje vlastní rodina…na zítra si přejí br. salát a řízky…asi si hubu zalepím náplastí… ![]()
Já jsem držela poctivě těch 5jídel z ketodiety, hlad jsem překonala, ale nyní doplňuji hodně zeleninou, mám ale problém s pitím, nevypiji tolik kolik mám, čaj piji zázvorový, černý nemůžu, jak si počítáte ty sacharidy, kolik se může doplnit když jím těch 5 jídel z keto
Máš pravdu, ze začátku jsem raději šla pryč když se jedlo, teď mi to nevadí, manžel jí a já chroupám zeleninu
@f.mamina To vydrzis, nebo si hod vedle neobaleny maso pro sebe. Ja uz varim bez sacharidu pro vsechny. Manzel ma sklony k pribirani, tak je rad, ze to hlida taky…
Taky jsem o tom přemýšlela. Jo, udělám si pro sebe přírodní a kupu salátu z pak-choi.
@Lumpiik píše:
@Monika123 kolik máš muffinu a co znamená pečivo, chleba? Plánuji objednat celý program.
Mam:
7ks muffin,
1ks Chleb,
13ks omeliet
2ks nugetky
7ks kolac
5ks palacinka
Je to mix Prodietix a Ketofit. Vse prodam za 1000Kc, nebo kus za 35Kc
@Monika123 píše:
Mam:
7ks muffin,
1ks Chleb,
13ks omeliet
2ks nugetky
7ks kolac
5ks palacinka
Je to mix Prodietix a Ketofit. Vse prodam za 1000Kc, nebo kus za 35Kc
Už jsem večer objednala prodietix, to by pro mě stejně bylo málo, mám ten nejdelší program. Tak když to nikdo nevezme tak potom můžu dokoupit později podle toho co mi bude chutnat
už se těším až to přijde. Doklepavam keto diet takže jsem napůl na nápojích, ráno tyčky ty mě neuspokojuji když jsem nastudovala sacharidy.. A puding mi celkem chutnal ale už jsem ho taky přejedena. Tak se těším na změnu. Jedu 3 týden a na prodietix najizdim normálně do 1 fáze takže budu mít 1 fázi celkem asi 6 týdnů ![]()
Jak dlouho jsi držela keto? Já jedu druhý týden, mám necelé 3kg dole, měním na lehcinezjstecekali, u keto je to hodně jednotvárné.
Tak kdyby chcel koupit, tak mam k dispozici:
Mam:
7ks muffin,
1ks Chleb,
13ks omeliet
2ks nugetky
7ks kolac
5ks palacinka
Je to mix Prodietix a Ketofit. Vse prodam za 1000Kc, nebo kus za 35Kc plus postovne.
@f.mamina píše:
Trápí mě moje vlastní rodina…na zítra si přejí br. salát a řízky…asi si hubu zalepím náplastí…
A ty jsi v jaké fázi? Já teda v dietě nevarim. Aspoň se zas chlap trochu naučí vařit, protože dřív si vařil běžne a je rozmlsany. Nakonec mu to i prospělo a má z toho radost. Naštěstí nemusím řešit děti. Malého teď odbyvam kupovanym prikrmem a snad i táta už mu něco ukuchti. Já se nechci zbytečně trápit a jsem zvyklá ochutnávat. Ale jinak nemám problém že někdo jiný jí. Prostě to tak beru že to není úplně zadarmo. Jinak bychom byly štíhlé všechny že?
prostě zapoj rodinu a co ti dělá problém, nedělej. Nachystej treba maso, dej vařit brambory. A u toho smažení vůbec nemusíš být. To snad zvládne každý. A opravdu to posiluje vztahy doma. Chlapi, potažmo děti si mnohem lépe uvědomí že jsi možná opravdu dobrá kuchařka a dočkás se třeba i pochvaly. Protože my ženské chceme pro svou rodinu to nejlepší a pak na sebe nemáme čas a stále se obětujeme. A ve výsledku to není k ničemu, rodina to bere automaticky a ty budeš pořád b depce že nemůžeš zhubnout… Tak hurá do toho ![]()
@dljl píše:
Jak dlouho jsi držela keto? Já jedu druhý týden, mám necelé 3kg dole, měním na lehcinezjstecekali, u keto je to hodně jednotvárné.
Jsem třetí týden. Dole 4kg a poslední dva dny úbytek žádný. Objednala jsem testry na ketozu tak uvidime ![]()
Dotaz na prodietix, jak dlouho jim trvá expedice? Schválili mi objednávku ale jinak celý den nic. Potřebuji aby mi to zítra dovezli ale vypadá to že to ještě nepředali takže to nevypadá nadejne. Dochází mi jídlo z keto diet a samotný nápoje fakt nedám ![]()
@Lumpiik píše:
Dotaz na prodietix, jak dlouho jim trvá expedice? Schválili mi objednávku ale jinak celý den nic. Potřebuji aby mi to zítra dovezli ale vypadá to že to ještě nepředali takže to nevypadá nadejne. Dochází mi jídlo z keto diet a samotný nápoje fakt nedám
Dlho…tam to akoze schvaluje nejaky poradca a tym sa to cele natahuje. Ja jsem cekala ak si dobre pamatuji skoro tyden.