Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já od malička sportuji a dodnes dělám 5× týdne sport…
Stravuji se zdravě, ale teď jsem nasadila Ketofit. Chtěla bych se zbavit kvasinek v těle..
Předtím jsem brala i chlorellu apod a nic.
Ale dnes se teda cítím hrozně těžce, jak balvan. A břicho mi pořád dělá nějaké zvuky. ![]()
Nevím, co to má být.
Může se to upravit? Dělalo to někomu z vás?
@Thea21 Mas keto flu, ale ty zvuky nevim, obcas ma nekdo trohu prujem na zacatku, jak se mu zbavuje telo vody, ale zvuky, to nevim…to mam ja, kdyz se hodne hladova konecne najim a traveni jede na plny pecky, ale jinak nevim ![]()
@Lenka_Hal
Děkuji za odpovědi:) Co to znamená keto-flu? Je to dobré či není?
Chápu, že pokud se tělo dostane do ketozy, je to pro něj zprvu šok a reakce těla nemusí být ovšem prvních dnech příjemná.
Jen se modlím, ať nemám na tu přemíru bílkovin nějakou reakci ve smyslu, že je to na moje tělo moc velká zátěž. Nebo třeba nemusím vědět o nějaké intolerancí např. na laktózu, to mě taky napadlo…
Uvidíme.
Ale dnes (po 2 dnech) se cítím lépe. To je jistě dobré znamení:)
Jen jsem po 5ti jídlech Ketofit pěkně plná. Jako bych pila psyllium s rozemletým. masem ![]()
Keto-fu je vlastně něco jako chřipka. Nejhorší jsou první dva dny, než se tělo dostane do ketozy. U mě to bylo tak, že celý první týden jsem měla pocit, že mi nemaká mozek, třeba při řízení auta jsem se cítila hodně nesoustředěně, jako by mozek nestíhal zpracovávat informace. Celé tělo se vlastně učí makat ne z glukozy, ale z ketonů. Každý den si dělám velký ledvinový čaj, jestli to pomáhá nevím, ale mám ten pocit, že pro ledviny něco dělám.
Ahoj holky, doufám, že nevadí že se trochu vtírnu..
Nemáte někdo nějaké tipy na nějaké recepty z normálního jídla? Přijde mi to občas strašně jednostranné. Maso, vejce, ryba a zel. přílohy…Ne že by mi to nechutnalo, ale přece jen něco na obměnu by se hodilo…
@bonika69 Taky kupuju večerní chlebík - dávám si ho k snídani s cottage sýrem a z ketozy mě to tedy nevyhazuje. Já si teda dávám jen dva plátky - dokonce jsem je i vážila mají 50g.
Holky prosím jak se jmenují ty proužky na měření ketózy? dají se normálně sehnat v lékárně?
@JaneCase Jmenují se Diaphan. Někdy je mají, někdy mi je musí objednat a jsou do druhého dne. Většinou chodím do Benu, tam jsou za 107,– U Dr. Maxe je mají jen na objednávku a ještě k tomuo hodně dražší. Jinde jsem snad ani nezkoušela.
Hlásím, že dnes (tj. 4. den) na Ketofitu a už je mi naprosto skvěle. Pocit těžkosti a divně skruntani v břiše je pryč.
Zatím mi to vyhovuje, nemám vůbec hlad ani chutě a jídla mi chutnají všechna. Hlavně koktejly a cabajkova omeleta. Dávám si do ní pár žampionů a je to dobré
Možná mi to nedělá problém, protože jsem ani předtím nějak moc neprasila, jedla jsem docela zdravě. Žádné sladké nápoje nebo sladkosti z obchodu.
Věřím, že pokud na to přejde člověk, který je zvyklý třeba na Coca Colu, smažené a různé oplatky a brambůrky, musí mu chutě keto- jídel přijít příšerné ![]()
Jste tu někdo taky na Ketofitu?
Nebo začínáte taky někdo s ketodietou?
Ráda bych tu měla někoho, s kým se budeme podporovat
![]()
@Thea21 já začínám s ketodietou od zítra
taky budu ráda když se navzájem podpoříme
od ketofitu mám jen ten koktejl, když se mi nebude chtít vařit nebo bude chuť na sladké ať to mám čím spláchnout, jinak si jídla budu připravovat sama, tak uvidím kdy mi dojde inspirace
na zítra mám skyr, květákové placičky, caesar salát, sušené maso a k večeři rybí file se sýrovou omáčkou ![]()
@JaneCase
Prima! určitě je zdravější, mít klasické suroviny a ne prášková jídla jako já ![]()
Pak napiš, jak se cítíš. Jak jsem psala výš, první dva dny mi bylo dost divně.
Ketofit koktejl chutná docela normálně, připomíná mi krupicovou kaši ![]()
A jak dlouho chceš být v ketóze?
Já začínám na ketofitu v pondělí 4.týden, kila jdou dolů, mám necelých 5kg dole, tak těch 6kg určitě do konce měsíce dám, ale prodloužím si první fázi, aspoň o 14dnů. Výsledky jsou, tak jsem spokojená, hlad není, někdy chutě, ale první dva týdny jsem pila jen kokteily, což bylo pro mě náročné, nyní mám Mahony diet, princip stejný, cena stejná, ale mnohem větší pestrost. ![]()
@Thea21 píše:
Hlásím, že dnes (tj. 4. den) na Ketofitu a už je mi naprosto skvěle. Pocit těžkosti a divně skruntani v břiše je pryč.
Zatím mi to vyhovuje, nemám vůbec hlad ani chutě a jídla mi chutnají všechna. Hlavně koktejly a cabajkova omeleta. Dávám si do ní pár žampionů a je to dobré
Možná mi to nedělá problém, protože jsem ani předtím nějak moc neprasila, jedla jsem docela zdravě. Žádné sladké nápoje nebo sladkosti z obchodu.
Věřím, že pokud na to přejde člověk, který je zvyklý třeba na Coca Colu, smažené a různé oplatky a brambůrky, musí mu chutě keto- jídel přijít příšerné
Jste tu někdo taky na Ketofitu?
Nebo začínáte taky někdo s ketodietou?
Ráda bych tu měla někoho, s kým se budeme podporovat![]()
Ahoj, můžu se yeptat? Já bych chtěla začít zítra, jakým způsobem jsi začala? Normálně kterýkoliv 5 jídel z toho boxu denně? Děkuji
@JaneCase píše:
@Thea21 já začínám s ketodietou od zítrataky budu ráda když se navzájem podpoříme
od ketofitu mám jen ten koktejl, když se mi nebude chtít vařit nebo bude chuť na sladké ať to mám čím spláchnout, jinak si jídla budu připravovat sama, tak uvidím kdy mi dojde inspirace
na zítra mám skyr, květákové placičky, caesar salát, sušené maso a k večeři rybí file se sýrovou omáčkou
Ahoj, já také od zítra. Jakou máš formu? Tu sadu, nebo koktejly, nebo vlastní stravu?
@Kulišanda
Ahoj. Začala jsem koktejlem, ale můžeš začít čím chceš
Píšou, že máš sníst 5 jejich jídel denně a je jedno, jestli si dáš koktejl, polévku nebo omeletu..
Nejvíc jsem měla chuť na sladké, tak jsem si dala koktejl.
Jinak teď mám většinou:
koktejl-koktejl-polévka-koktejl-omeleta
Jen nechápu, proč mají na výrobcích napsáno, že se mají míchat s mlékem (i na polévce a palačince). Jinak je všude psaná voda a i v pravidlech diety je, že se máme vejít do 200 ml mléka/den.
Jelikož jen na polévce je napsáno, že máme přidat snad 120 ml mléka, nějak by to nevycházelo ![]()
Do včeho dávám jen vodu a mléko si šetřím do kávy, cca 50 ml na den.
Holky, KetoFit má vše dobré. Ale ta jejich pórková polévka je smrad neskutečný ![]()