Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
4.3.18 17:41

@Nikolkaa1 mam ten Ketofit koktejl a me teda dost chutna, kdyby nebyl tak drahej vydrzim jen s nim :mrgreen: ostatni jidla si pripravuju sama, zatim dietu drzim tyden a blbe mi je porad, do toho hrozna unava, snad se to na vaze zitra ukaze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.3.18 17:52

dljl

Ty bílkoviny si řešíš sama, nebo přes keto? Já se snažím dodržovat přesně ketodietu a jde to, dnes jsem sice zhřešila zeleninovým salátem s kuřecím masem, ale snad to nebude tak hrozné. Snad mě to nevyhodí z ketozy. Blbě mi nebylo vůbec, ani ze začátku, spíš jsem měla hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.3.18 18:32

Theo, pokud to byla jedna buchta, tak budeš do rána v ketoze. Ale dneska musíš vydržet na mase, vajíčkách, tvrdém sýru a povolené zelenině. Akorát budeš mít chutě a hlad. Já jsem jednu dobu vypadávala každý den, než mi Lenka poradila ubrat bílkovin.
dljl, nevím, na koho byl dotaz, ale se složením jídla poradí nejlíp Lenka. A salát s kuřecím masen je můj skoro každodenní oběd, takže to tě z ketozy nevyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.3.18 19:06

@bonika69
Diky :palec:
Normálně pokračují dál (mám teda Ketofit) a dělám, jako by se nic nestalo :lol:
Snad se mi moc nezpomali hubnutí.

Řeknu vám, že to vůbec nestalo za to. Je mi teď pěkně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.3.18 19:14

Klid, co se tak mohlo stát - max. si přibrala 100g. :mrgreen: Jak je po MS? Já měla teď taky a týden mi stála váha :cert: a až dnes skok o kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.3.18 19:38

@bonika69
Dnes ráno jsem měla 67, 2 kg. 10. den keto a počáteční váha 70,1kg. Takže spokojenost.
Už se začínám. odvodnovat po MS, tak to skočilo. dolu:)
Ona si ta váha pěkně skáče, že? Je to spíš těžké na psychiku a vydržet. A ty máš kolik.kg dole?

Holky, ještě jeden osobní dotaz. Máte taky někdo problém s nadýmáním při keto? :oops:
Nikdy dřív jsem na to netrpěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.3.18 20:35

Holky prosím o radu.. začala jsem v pátek s ketodietou… a mám ji 5krát denně… a k tomu můžu kdykoli během dne tu povolenou zeleninu? a co třeba ta cuketová jídla.. to můžu jako navíc nebo tím nahradím jedno keto jídlo…? a jak často to můžu? nějak se toho nemůžu nikde dočíst… Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.3.18 01:01
@Thea21 píše:
Holky, dnes jsem udělala pěknou blbost a dala si buchtu. Měla jsem špatný den a takhle jsem to pokonila :(
Myslíte, že to bude trvat 3 dny, než zase začne ketóza?

Tak uz to nedelej :D Ale na zacatku se to stava, kazdy asi potrebuje tu zkusenost jak je mu potom blbe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.3.18 01:04
@dljl píše:
Ty bílkoviny si řešíš sama, nebo přes keto? Já se snažím dodržovat přesně ketodietu a jde to, dnes jsem sice zhřešila zeleninovým salátem s kuřecím masem, ale snad to nebude tak hrozné. Snad mě to nevyhodí z ketozy. Blbě mi nebylo vůbec, ani ze začátku, spíš jsem měla hlad

Zeleninovy salat s masem je vzdy dobra volba, idealne polit olivovym olejem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.3.18 01:06
@Thea21 píše:
@bonika69
Dnes ráno jsem měla 67, 2 kg. 10. den keto a počáteční váha 70,1kg. Takže spokojenost.
Už se začínám. odvodnovat po MS, tak to skočilo. dolu:)
Ona si ta váha pěkně skáče, že? Je to spíš těžké na psychiku a vydržet. A ty máš kolik.kg dole?Holky, ještě jeden osobní dotaz. Máte taky někdo problém s nadýmáním při keto? :oops:
Nikdy dřív jsem na to netrpěla…

To bude asi prilis vlakniny, ale na to si telo zvykne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.3.18 01:07
@Nikolkaa1 píše:
Holky prosím o radu.. začala jsem v pátek s ketodietou… a mám ji 5krát denně… a k tomu můžu kdykoli během dne tu povolenou zeleninu? a co třeba ta cuketová jídla.. to můžu jako navíc nebo tím nahradím jedno keto jídlo…? a jak často to můžu? nějak se toho nemůžu nikde dočíst… Díky moc…

To tam nemas nejaky „manual“? :think: Zkus jen tech pet a uvidis, jestli mas hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.3.18 06:40

@Lenka_Hal
Přesně tak..bylo mi vážně špatně a měla jsem z toho ehm…střevní potize. :lol:
Vážně to nestojí za to. Nehledě na to, je to člověku ani moc nechutná.
Dnes ráno 67,0 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.3.18 13:33

Bacha na přísun bílkovin. pokud vazite 80kg max 80g bílkovin. pokud 100kg 100g bílkovin atd. jinak zatezujete ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.3.18 17:30

Vše je moc dobře, ale teda…ta SÝROVÁ polévka s pórkem, to je hnus :poblion:
Hnusne to smrdí…fuj.
Zítra mi přijde další balík Ketofit, kde bude i to jejich kakao a nějaké kaše, tak se těším na nové věci:)
Jak se cítíte vy ostatní? Máte chutě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.3.18 22:05
@Thea21 píše:
Vše je moc dobře, ale teda…ta SÝROVÁ polévka s pórkem, to je hnus :poblion:
Hnusne to smrdí…fuj.
Zítra mi přijde další balík Ketofit, kde bude i to jejich kakao a nějaké kaše, tak se těším na nové věci:)
Jak se cítíte vy ostatní? Máte chutě?

já chutě mám, ale jde to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková