Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
9.3.18 11:40

@Monika123 a co když to nepujde? :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.18 11:44

@Terreza1_2_3 Chtela jsem Ketodiet, ale pak jsem na mnoha mistech cetla, ze Goute je proste chutnejsi. Mají na stranách i moc pekne napsane, co a jak mas jist. Tak jsem si nakoupila jejich věci na 21 dnu, uz mi leti. Zacnu po horach, co mne cekaji na konci brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.3.18 12:02

@Eulie vlastně jo promiň. mam v tom guláš. ketofit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.3.18 12:06

@Terreza1_2_3
Ano, já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.3.18 12:19
@bonika69 píše:
Holky, poraďte. Dostala jsem novou váhu. Oproti staré váží o 0,5kg míň, což potěší, ale to je tak všechno. Změří to úplně všechno a mám velmi vysoké procento tělesného tuku (naštěstí viscerální v normě) a velmi nízké kosterní svalstvo. Takže musím začít něco dělat. Pořád po té embolce nevyjdu ani schody bez zadýchání, nevíte o nějakém cvičení (třeba na youtube)? Napadá mě tak cvičení pro důchodce, ale to asi na netu nebude. Nebo vůbec co dělat, abych to trošku změnila. Dík za všechny nápady.

A co nejakou kalanetiku, tam see clovek moc nezadycha :think: videa s cvicenim musis asi hledat sama, aby ti to sedlo, bavilo te to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.3.18 12:24

Jo, kalanetika, to je dobrej nápad. Tu jsem kdysi dávno cvičila, ještě se Šípkovou, :mrgreen: z té už bude taky babička, nejspíš. Zkusím něco pohledat, díky a pozdravuj synka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.3.18 12:32
@JanČa1972 píše:
@Monika123 a co když to nepujde? :DD

No to neni spravny pristup. Pujde to, proc by neslo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ked budes dietu dodrziavat, tak to 100% pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.18 12:37

@Monika123 Nebudu. Odmitam se vzdat obcasne sklenicky bílého vina a taky to jedno masity jidlo v praci.. tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.3.18 12:42
@bonika69 píše:
Jo, kalanetika, to je dobrej nápad. Tu jsem kdysi dávno cvičila, ještě se Šípkovou, :mrgreen: z té už bude taky babička, nejspíš. Zkusím něco pohledat, díky a pozdravuj synka

Myslis toho pubertalniho? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.3.18 12:51

Myslela jsem toho, který tě přivedl k této dietě. A jestli je v pubertě, tak se omlouvám, v té době na ně lepší nemluvit. Když byl synek v pubertě, vzpomínala jsem na naši kantorku z psychologie, která nám říkala: v této době zavřete oči, co jste mohli udělat, už jste udělali, teď je nejdůležitější přežít - všichni. Tak se toho drž. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.3.18 13:00
@bonika69 píše:
Myslela jsem toho, který tě přivedl k této dietě. A jestli je v pubertě, tak se omlouvám, v té době na ně lepší nemluvit. Když byl synek v pubertě, vzpomínala jsem na naši kantorku z psychologie, která nám říkala: v této době zavřete oči, co jste mohli udělat, už jste udělali, teď je nejdůležitější přežít - všichni. Tak se toho drž. :mavam:

Aha, ja zrovna na vedlejsim vlakne resim toho pubertalniho, tak jsem myslela, ze to treba ctes :lol: Ten mladsi, koho myslis, ma teprve 9, zatim dobry. Ten s nama cvici od narozeni, na to jsem zvykla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 15:50

@Thea21 Já taky totiž, tak hledám někoho kvůli zkušenostem :) mě teď končí 14-denní 1.fáze, v prvním týdne jsem zhubla asi 4kg a v druhém nic, tak jestli je to normální, a zase se to časem hne, nebo to prostě pro mě neni vhodné…já v dietách moc zběhlá nejsem, tak se ptám možná jako trubka :) a prý mám dost tělesného tuku, podle nějakého přístroje, tak jestli to tím ketofitem pujde nějak srazit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 15:55

@JanČa1972 aha tak o té slyším prvně, já už sem na Ketofit, a dá se to, až na polívky teda, ty už sním jen proto, že je mám, ale už je nechci. Myslela jsem, že bych pár koupila od Ketodiet, snad nevadí, že se dvě značky budou míchat, když je to stejný princip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.18 16:04

Myslim, ze pokud jde o principialne stejnou dietu, je to fuk, když michas produkty jednotlivých firem. Ja prave slyšela, ze české firmy nemaji moc chutne výrobky, Goute je SK, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 16:08

@JanČa1972 Jsem sama zvědavá, u Ketofitu mě chutná kaše, na tu se vyloženě teším :) koktejly taky dobrý, protože mají velký množství příchutí. omelety taky fajn, ale polivky, ty teda už nikdy :D a z Ketodiet jsem měla sirup do vody, prot. tyčinky a ochutnávala jsem jejich chipsy a to je dobrý vše :) tak pak napiš, to jsem zvědavá, mají hodně věcí, co jsem koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková