Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.18 08:38

@Thea21 @dljl tak to je krasny vysledek. Me se to furt nehlo dal :( ja mela chute prvni dny, 4 den byla fakt krize :D ale ted nemam vubec chute. A kdyz dam si mandli 8) jinak si na to fakt clovek zvykne a je to dobry.. od soboty taky budu zacinat 2 fazi a k tomu cvicit. Tak jsem zvedava jak to pujde dal. Zkusim koupit ty papirky jestli sem vubec v ketoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.3.18 10:24

@ramir po vyzkoušení 4 značek se vracím ke goute.sk nej chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.3.18 11:44

@rené79bil
Přesně tak. Goute nemá konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
16.3.18 08:05

Zbylo mi doma 6 ks orientálních polévek a 6 ks omelet se slaninou a sýrem od firmy Ketofit. Kdyby měl někdo zájem, napište mi prosím SZ. Určitě se domluvíme :-) Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.18 13:31

Vcera jsem si koupila par jidel od Ketodiet…takze moje porovnani s Ketofit =nejde porovnat :D mela jsem zatim palacinku, kasi a polevku. Palacinka se teda trhala, ale chutove dobra, kase mi chutnala i u Ketofitu, ale KD mnohem lepsi, a polivky mam vyvary, a to nejde srovnat :D jsou vyborny, od KF jsem mela 3 druhy, dojim co mam (mozna) a nikdy uz je nechci videt :D vyvar je vyborny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.3.18 19:45

dljl

Chtěla jsem se zeptat, měla bych začít s druhou fází, u první jsem za 6týdnů shodila necelých 8kg, což si myslím, že není špatné. Mám v plánu ještě shodit aspoň 6kg, máte někdo zkušenosti jak rychle se hubne u druhé fáze a jak shodit břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.18 08:44

dljl

Chtěla jsem se zeptat, zda někdo z Vás trpí někdo zácpou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.3.18 09:46

Já s tím taky bojovala. Musela jsem přidat vlákninu. Podle kalorických tabulek mám mít 28g na den, což je docela dřina dodržet. Zkus si spočítat vlákninu z těch pytlíků a uvidíš. metoda pokus omyl, já už to mám vychytaný a chodím jako hodinky každý den ráno. Nechci tu dělat reklamu nějakým výrobkům, ale mě hodně pomáhá kromě zeleniny ten večerní chlebík a proteiňák přímo s psyliem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.3.18 09:55

Jo, ještě jsi se ptala na tu druhou fázi. Já si jídlo skládám sama jen s proteinovým nápojem (ráno) a do práce ketodiet nudlová polévka - ta mi vysloveně chutná. A za 7 týdnů mám 8 kilo dole, takže to jde. A s tím břichem neporadím. Já jsem hanácký typ, takže mě drží zadek a vše ostatní se zmenšuje, prostě musím vytrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26610
18.3.18 12:00
@dljl píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo z Vás trpí někdo zácpou

Pridej na piti i vlaknine, kdyz to bude malo, pridej magnezium. Nejakou chelatovou formu (citrat, glycinat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.3.18 07:07

@dljl Já za 6 týdnů měla dole taky cca 8kg. Ted za dalších 6 týdnů 2.fáze 4 kg dole. První fázi jsem jela striktně s ketodiet přípravkama 3 týdny. Pak jsem si občas dala sýry, šunku, večerní pečivo a snažila jsem se držet kalorických tabulek. Ted mam tak 3 jídla keto a zbytek se snažím naučit doplnovat potravinama. Mam po ruce pořád směs oříšků, když mám chutě. Občas z ketozy vypadnu, to jsou hned dvě až 3 kg vody nahoře a za tři dny hlídání sacharidů je to zase dole. Hubnu pořád, pomaleji. Hodně je to znát na cm. Necvičim, těšim se na sluníčko a teplo, tak za týden začnu rychlou chůzi a pak běh. Jinak jsem začínala na 76kg a dnes mám 64kg. Ruka -3cm, ramena -8cm, prsa -12cm ( přestala jsem kojit těsně před začátkem s keto), břicho -18cm, boky -11cm, stehno -4cm. Musím začít s tím cvičením, mám povadlou kůži :poblion: Držím palce at se všem daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.3.18 18:23
@Andy784 píše:
@dljl Já za 6 týdnů měla dole taky cca 8kg. Ted za dalších 6 týdnů 2.fáze 4 kg dole. První fázi jsem jela striktně s ketodiet přípravkama 3 týdny. Pak jsem si občas dala sýry, šunku, večerní pečivo a snažila jsem se držet kalorických tabulek. Ted mam tak 3 jídla keto a zbytek se snažím naučit doplnovat potravinama. Mam po ruce pořád směs oříšků, když mám chutě. Občas z ketozy vypadnu, to jsou hned dvě až 3 kg vody nahoře a za tři dny hlídání sacharidů je to zase dole. Hubnu pořád, pomaleji. Hodně je to znát na cm. Necvičim, těšim se na sluníčko a teplo, tak za týden začnu rychlou chůzi a pak běh. Jinak jsem začínala na 76kg a dnes mám 64kg. Ruka -3cm, ramena -8cm, prsa -12cm ( přestala jsem kojit těsně před začátkem s keto), břicho -18cm, boky -11cm, stehno -4cm. Musím začít s tím cvičením, mám povadlou kůži :poblion: Držím palce at se všem daří :palec:

kolik si počítáš dle kalorické tabulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.3.18 18:25
@bonika69 píše:
Jo, ještě jsi se ptala na tu druhou fázi. Já si jídlo skládám sama jen s proteinovým nápojem (ráno) a do práce ketodiet nudlová polévka - ta mi vysloveně chutná. A za 7 týdnů mám 8 kilo dole, takže to jde. A s tím břichem neporadím. Já jsem hanácký typ, takže mě drží zadek a vše ostatní se zmenšuje, prostě musím vytrvat.

podle čeho si ho skládáš, kolik je optimum na hubnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26610
20.3.18 00:51

@lenka-smat Myslim, ze jsi ve spatnem vlakne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26610
20.3.18 00:53
@Andy784 píše:
@dljl Já za 6 týdnů měla dole taky cca 8kg. Ted za dalších 6 týdnů 2.fáze 4 kg dole. První fázi jsem jela striktně s ketodiet přípravkama 3 týdny. Pak jsem si občas dala sýry, šunku, večerní pečivo a snažila jsem se držet kalorických tabulek. Ted mam tak 3 jídla keto a zbytek se snažím naučit doplnovat potravinama. Mam po ruce pořád směs oříšků, když mám chutě. Občas z ketozy vypadnu, to jsou hned dvě až 3 kg vody nahoře a za tři dny hlídání sacharidů je to zase dole. Hubnu pořád, pomaleji. Hodně je to znát na cm. Necvičim, těšim se na sluníčko a teplo, tak za týden začnu rychlou chůzi a pak běh. Jinak jsem začínala na 76kg a dnes mám 64kg. Ruka -3cm, ramena -8cm, prsa -12cm ( přestala jsem kojit těsně před začátkem s keto), břicho -18cm, boky -11cm, stehno -4cm. Musím začít s tím cvičením, mám povadlou kůži :poblion: Držím palce at se všem daří :palec:

Krasa (ten ubytek na brise 8o )… :kytka: Slysela jsem, ze na povadlou kuzi po hubnuti plati hladovky. Ale vyzkouseno nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze