Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bonika69 píše:
Lenko, až budeš mít čas, dej nám nějaké tipy. Mě láká používat lněné semínko, ale co s ním?
Ja mam mlete lnene seminko a pouzivam ho treba kdyz delam zeleninove placicky, tak misto mouky. Ani nemusi byt zeleninove.
Staci rozmichat vajicko, pridat strouhany syr, trochu toho lneneho seminka, nejake bylinky a usmazit (tyhle jsou oblibene u deti).
Pak je dobry tady tohle:
https://alldayidreamaboutfood.com/…gluten-free/
Ahoj holky
tak jsem se přišla podívat asi po měsíci co mi tady všechno uniklo:) vzpomínám jako včera když jsem s obavama kupovala Ketofit..
je tomu přes dva měsíce už skoro tři tak vás jdu informovat a trochu povzbudit
krásných 13 kilo dole a jsem maximálně spokojena
mám ještě nějaké zbytky takže v květnu plánují se k tomu vrátit na tich 14 dni
kdyby vás zajimalo nějaké info klidně napište rada pomůžu poradím ![]()
Tak jsem zkusila lněné semínko, dvě lžičky do jogurtu. Holky, kdo má problém se zácpou, zkuste, slušněji to napsat nejde.
Dnes jsem zacla s Goute, mam kuru na 21 dnu s tim, ze 3 dny v tydnu (když jsem v praci) mam v planu jist k obedu maso (povolena uprava) a zeleninu (povolenou), zbytek dne Goute. Musim rict, ze mam desny hlad, doufam, ze to prejde, jinak to nedam. Zhubnout chci ze 67 kg tak na 59. Jakekoliv zkusenosti uvitam. Třeba, az dosahnu vytouzene vahy, na jake jidlo prejit? Spoustu jsem toho precetla, ale zajimaly by mne opravdove zkusenosti. Taky by mne zajímalo, kolik toho musim vypit, tady se názory dost ruzni.
@JanČa1972 píše:
Dnes jsem zacla s Goute, mam kuru na 21 dnu s tim, ze 3 dny v tydnu (když jsem v praci) mam v planu jist k obedu maso (povolena uprava) a zeleninu (povolenou), zbytek dne Goute. Musim rict, ze mam desny hlad, doufam, ze to prejde, jinak to nedam. Zhubnout chci ze 67 kg tak na 59. Jakekoliv zkusenosti uvitam. Třeba, az dosahnu vytouzene vahy, na jake jidlo prejit? Spoustu jsem toho precetla, ale zajimaly by mne opravdove zkusenosti. Taky by mne zajímalo, kolik toho musim vypit, tady se názory dost ruzni.
Ahoj já držím prodietix, je to vše na stejném principu - keto diet. Hlad jsem měla prvních dnů hodně, doplňovala jsem vše zeleniou, pak to bylo celkem fajn, ale po 6týdnech jsem shodila 8kg, jsem ve druhé fázi - jím 3balíčky a 1×maso se zeleninou. S pitím mám problém, nedaří se mi vypít dva litry max 1,5l. Ve třetí fázi zatím nevím, sháním kuchařku, protože to chce úplně změnit stravování takže uvidím.
Po prvním dnu: kilo dolu, hlad ustupuje, vyspala jsem se jako nikdy.
Jsem ve druhé fázi první týden, snažím se přesně dodržovat jídelníček a kila začínají jít opět nahoru
, když se vrátím do první fáze, což není problém, ale jedeme na dovolenou začátkem dubna, tak tam mám být už ve III. fázi, nemáte s tím někdo zkušenosti, třeba to je přechodné a pak opět půjdou kila dolů, ale znervoznilo mě to.
@dljl Jsi v ketoze? Bud je to jen prechodne (treba MS) anebo jsi zmenou faze pryc z ketozy ![]()
@bonika69 píše:
Tak jsem zkusila lněné semínko, dvě lžičky do jogurtu. Holky, kdo má problém se zácpou, zkuste, slušněji to napsat nejde.
@Budoucimamina me by zajimalo jak se ti to podarilo? Co bylo nejtezsi a jak jsi to prekonavala.
@strummer02 píše:
@Budoucimamina me by zajimalo jak se ti to podarilo? Co bylo nejtezsi a jak jsi to prekonavala.
Ahoj ahoj
no upřímně jsem tomu taky moc nevěřila, že se to povede..jako podle mě bych zhubla i zdravou stravou ale k tomu jsem se nedokopala a takhle když jsem za to dala ty peníze dodrzovala jsem to fakt hodně..měla jsem koktejly, omalety a kaše čokoládový..výjimečně jsem si dala kus Ketofit cokolady..a občas liskove oříšky ale max 5 ks za den..pro mě bylo nejtěžší asi nedat si sklenicku večer s přítelem..a nebo vařit a připravovat jídlo co miluju..
ale chce to fakt vydržet
jak člověk vidí výsledky nakopne ho to..tchyně takhle zhubla 25 kilo proto jsem do toho šla..já byla na začátku zklamaná..první dva týdny jenom na koktejlech a měla jsem tak 4 kila dole.. ![]()
Neměl by někdo zájem o Ketofit detox care? Tabletky na detoxikaci organismu? Dnes jsem je brala 1. den a je mi po nich divně.
@Budoucimamina a jela jsi vsechny 3 faze?
Na koktejlech si byla vic nez 2 tydny?
Jsi dobra! Doufam, ze to vydrzim taky.