Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.4.18 11:55

Tak já mám za sebou 2 měsíce 1F… teď jsem týden ve 2F a mám dole 10,5 kg. Je fakt, že jsem měla 3× zdravý cheat meal, ale bohatý na sacharidy, takže tak. Jenže problém je, že se nehýbu, takže za 2 týdny teď 0,5kg dole a to mi přijde hrozně málo, takže jsem z toho taková v rozpacích. Cvičíte? A jak moc? Trpím na migrény, prakticky obden a nějaké kardio je u mě vyloučené :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.18 11:56

Po 2m dole 8kg. Ve druhé fázi jsem musela uz improvizovat (finance).chci se dostat na 65 což ještě cca 7kg.je to již na mne poznat, říkají v práci, chlap nevidí žádnou změnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.18 11:59

Ve starých příspěvcích vzpomínali nějaký ok protein od myprotein nevíte který!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.18 15:20

Mate nektera zkusenosti papirky na mereni ketózy DiaPhan? Kdy se ma clovek merit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.4.18 18:01
@rené79bil píše:
Ve starých příspěvcích vzpomínali nějaký ok protein od myprotein nevíte který!?

Já používám od této firmy. Měla jsem Impact whey, příchuť Latte a pro mě hnus. Teď beru diet whey, příchuť čoko-oříšek a luxus. Abych uspořila bílkoviny, dávám si poloviční dávku do 0,3l. Ale chuť je individuální, tak to berte s rezervou. Jo a dám sem hodnoty na jednu dávku. 380kJ, 91kcal, tuky 1,3, sacharidy 3, vláknina 0,3, bílkovina 17g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.4.18 18:10

Já taky necvičím. Jediná aktivita je procházka se psem. Já mám dole 10 kilo a taky stojím už dva týdny. A taky zhruba 2 měsíce na dietě, takže to máme docela podobné. Snažím se být v klidu, objednala jsem si papírky na ketozu, jestli mě něco nevyhazuje a prostě čekám, že se to zas rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.18 18:20

Ted jsem nekde cetla, ze po urcite době, co je telo v ketoze, nemeri se pak ketony v moci, tzn to vypada, ze ketony nejsou, a pry to tak ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.4.18 18:26
@JanČa1972 píše:
Ted jsem nekde cetla, ze po urcite době, co je telo v ketoze, nemeri se pak ketony v moci, tzn to vypada, ze ketony nejsou, a pry to tak ma byt.

Tak já jsem začala měřit teď po dvou měsících diety a mám je tam :lol: Nejmíň mám papírek růžový ráno, ale to je prý obvyklé, ale neptej se mě proč. Já už jsem se jednou přeměřovala a nakonec jsem díky Lence přišla na to, že mě vyhazovala velká dávka bílkovin v jednom jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.18 19:07

@bonika69 Ja po trech dnech mereni stridave, dva dny ruzovy papirek, dneska nic, coz se mi zda blbost. Jak je to s tema bilkovinama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.4.18 19:25
@JanČa1972 píše:
@bonika69 Ja po trech dnech mereni stridave, dva dny ruzovy papirek, dneska nic, coz se mi zda blbost. Jak je to s tema bilkovinama?

Na to je tu přeborník Lenka, já bych nechtěla radit blbosti. Mě se prostě stávalo, že jsem každé odpoledne vypadávala z ketozy, v noci jsem se do ní dostávala. Už jsem to i poznala, prostě mě v noci začala bolet hlava. Tak jsem jak blbec snižovala sacharidy, už jsem nejedla ani zeleninu a bylo to pořád horší. No a pak mi Lenka vysvětlila, že když přepálíš bílkoviny, tvoje tělo si z nich umí vyrobit glukozu. A já si dávala na oběd tuňáka s vajíčky, cca 50g bílkovin a to je špatně. Já teď držím bílkoviny na 75-80g za den. Ono asi i záleží, kolik máš svalové hmoty (můžeš víc) a jak moc cvičíš (taky můžeš víc). ale fakt tu nechci dělat chytrou, třeba k tomu Lenka napíše víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.18 19:38

@bonika69 No, ja jim zatím jen 4 pytliky Goute denne, tam je v kazdem cca 20g bilkovin, a jednu porci chudého masa se zeleninou. Nevim, kde je chyba. Ale zatím hubnu, sice pomalu, ale prece, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.18 22:26

Ja se merila namatkove a ukazovalo se mi podle barvy maximum…minuly tyden sem porusila a znovu se dostavam do ketozy a zatim mam papirek jen doruzova… tak snad se to brzy vrati… ale zase jsem ve 2 fazi tak mozna bude slabsi. Cca Kilco mam ale za tyden kazdopadne dole :) a za tyden jdu na 3 krok :) to uz pry mohu i nejake to ovoce a vice sacharidu pozvolna, tak se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 22:52

@jasaj Kdyz nevis, tak pocitat makra pomuze, obcas se ukaze, co je spatne, pokud neco. O te kave uz to tady nekdo zminoval, ja si teda u zdraveho cloveka moc nedokazu predstavit ten mechanismus. Jooo, co jsem cetla, ze po jidle to urychli „vyplavit“ sacharidy z jidla do krve, ale pokud v jidle zadne nemas :think: Ja bych si teda kafe nenechala vzit ani za nic 8) Piju ho z kesu mlikem a smetanou, hned rano, pak sport a pak teprve nejake jidlo. Obcas bez kavy, takze ano IF, ale ne vzdy. Kdyz kojim, citim se lip s tou kavou se smetanou, coz ale neni uplne IF, ale nekdo tomu rika fat fasting. Ja moc netlacim na pilu, ani se to nema, pokud se na hladoveni necitis, fakt mas hlad nebo te oslabuje, nemas to delat, ale je pravda, ze hodne lidem to pomohlo pohnout se z mista, kdyz vaha stagnovala. Ja vstavam brzo a ted s tema trema detma nez se dostanu k behani uz mam hlad a ta smetana mi staci. Normalni jidla mam teda dve za den. Jo a caj je uplne v poho. Dietni kola v podstate taky, ale uplne zdrave to teda neni, ale ja taky nejsem ideal, ja mam zase zdejsi Ice, takova ovocna dietni sodovka, moc dobra… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 22:52

@Barborka1985 Ty migreny mas az na keto nebo jsi je mela pred tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 22:54
@JanČa1972 píše:
Ted jsem nekde cetla, ze po urcite době, co je telo v ketoze, nemeri se pak ketony v moci, tzn to vypada, ze ketony nejsou, a pry to tak ma byt.

Jojo, kdyz se telo uplne adaptuje, zacne prevladat betahydroxybutyrate, ktery se v moci nedeteguje, ja v moci skoro nic nemam…ale to pry az tak po par mesicich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková