Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11.4.18 15:14

@petrakrausova ahoj, je to hodne individualni. Ja od malicka nemusim prilohy, pro mne je tedy ketodieta naprosto bezproblemova zalezitost, mam spoustu energie a dobre spim. Shledevam na této diete jen pozitiva. Samozrejme nejde jist pytliky a pak hned zacit prasit s bilym pecivem. Ale myslim, ze se dost dobře da nizkosacharidova strava konzumovat normalne a pak zadny jojo efekt nehrpozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
11.4.18 17:19
@petrakrausova píše:
Moje kamarádka Keto dietu používá a vidím, že opravdu hubne. I když je unavená a zdá se mi to teda dost radikální. Taky nikdo už nemluví o jojo efektu a jak moc zdravé to je. Já bych do toho nešla. Já používám getfitonline za 400 kč, jídelníčky a cvičení, mám 3 kila dole a jsem absolutně spokojená.

No, tak unava na zacatku je jen soucast adaptace. Procti si prispevky, tri kila dolu je tu v tehle skupine brano spis jako neuspech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.4.18 18:08

@bonika69 Neboj to, určitě zvládneš a pipky budou hlady. Já taky nejsem extra pekařka, ale baví mě zkoušet. Dnes jsem zkoušela tvarohovocitronovou tak uvidím až vystydne.
A jinak jsem měla „smažený sýr“ - mozzarellu v květákové placce - to bylo úžasné. 1000× lepší než klasika. Den ode dne mi přijde přirozenější být bez strouhanky, mouky…
Dívala jsem se znovu i na tu kokosovou mouku, nedalo mi to a ona tam není uvedená žádná vláknina. Takže zřejmě dovozce etiketu jen tupě přeložil. Ta druhá co mám, tak má S 16,9g ve 100g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
11.4.18 18:10

@sr22 Tak vidis, nakonec ta buchta proste tolik S nemela… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.4.18 18:16

@Lenka_Hal Takže jsem vlastně pod limit a mohla jsem si dát kus čokolády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
11.4.18 18:23

@sr22 Ale hoooodne malinkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
11.4.18 22:40

Ahoj holky, s dovolením se k Vám přidám. Dnes držím třetí den, mám krabici od Ketodiet, zatím bez potízí, sem tam mírný hlad, ale jsem poctivá. Dnes se mi motala hlava, to brzo přejde, doufám. Vypracovala jsem se z 62kg díky těhotenství, antidepresivům a rozežranosti na šílených 92!!! Stydím se chodit mezi lidi, bývala jsem fakt pěkná holka, teď jsem hrošice. Myslíte, že mám šanci shodit alespoň 20kg? Odhodlaná jsem, moc diet jsem nedržela, pohybu mám teda málo, ale prý v první fázi ani není nutné ho zařazovat. Kolik jste zhubyl Vy?

• Citovat
  • Upravit
11.4.18 23:06
@Pifinka píše:
Ahoj holky, s dovolením se k Vám přidám. Dnes držím třetí den, mám krabici od Ketodiet, zatím bez potízí, sem tam mírný hlad, ale jsem poctivá. Dnes se mi motala hlava, to brzo přejde, doufám. Vypracovala jsem se z 62kg díky těhotenství, antidepresivům a rozežranosti na šílených 92!!! Stydím se chodit mezi lidi, bývala jsem fakt pěkná holka, teď jsem hrošice. Myslíte, že mám šanci shodit alespoň 20kg? Odhodlaná jsem, moc diet jsem nedržela, pohybu mám teda málo, ale prý v první fázi ani není nutné ho zařazovat. Kolik jste zhubyl Vy?

Ahojky :) já měla teda Ketofit..a pribrala jsem z 62kg na 82kg..no připadala jsem si taky hrozné..takže te chápu..jsou to cca tři měsíce a mám tedka 66,5kg takže neboj ono to půjde chce to jen vydržet :) mě koktejly pak už i chutnali :) a pohyb prosimte nemám ani teď..k tomu jsem se nedokopala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.4.18 07:59

Ahoj všem, najde se tady prosím někdo kdo by mi poradil do začátku? Nemůžu si dovolit koupit komplet balíček ketodiet, ale dá se to třeba nějak nakombinovat - např. protein 90% a něco normálního k tomu nebo třeba můžu celý den jen ten protein? Potřebuji dostat dolů jen cca 5 kg, ale aby bylo co nejvíc v tuku. Sportuju 3× týdně - tanec, teď přidám ještě 2× in-line. Dá se třeba v jídelníčku vycházet z Margitovy diety - jen vynechat pečivo a něco nahradit proteinem? Za jakoukoliv pomoc a radu moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
15.4.18 21:22

Ahoj holky, je tu nějak mrtvo. Je někdo kdo aktuálně drží? Jak vám to jde? Já dneškem končim první týden a dnes ráno jsem se vážila, tak mám -4kg. Krize víceméně žádná, jen občas něco ukousnu, rozkoušu a vyplyvnu :D

• Citovat
  • Upravit
3
16.4.18 08:34
@Pifinka píše:
Ahoj holky, je tu nějak mrtvo. Je někdo kdo aktuálně drží? Jak vám to jde? Já dneškem končim první týden a dnes ráno jsem se vážila, tak mám -4kg. Krize víceméně žádná, jen občas něco ukousnu, rozkoušu a vyplyvnu :D

Ahoj ahoj, ja koncim prvni tyden s Goute, vazit se budu zitra rano, tak jsem zvedava, ale zmenu necitim, asi tim, ze se mi po trech hned dnech dostavila MS, ale to bylo v normalni periode.. Tak uvidime, snad z toho nebudu smutna :D. Jo a jinak, silene me ta zelenina nadyma a to jsem pritom jedla zeleninu normalne i pred tim.. tak nevim, jestli je to zeleninou.. Ketozu si merim rano, jsem stale v ni, ale musim rict, ze jsem dost unavena a nekdy se klepu z toho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.4.18 09:07

Prosím kde berete Goute? Chtěla jsem se na to podívat, ale nemůžu to nikde najít. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.4.18 09:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.4.18 09:24

@Pifinka ahoj, ja první tri tydny s Goute a malymi prohřešky -5 kg. Ted jim 3 pytlicky + 1 az 2 jidla bez prilohy + tyčinku odpoledne a vaha stoji, mela jsem ale MS a taky jeden vecirek s trochou vic vina. Tak nevim, jak to bude pokracovat. Citim se ale vyborne, takze urcite zustavam na tomto typu stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.4.18 11:57

@Pifinka Hoj hoj. tři týdny keto za mnou, váha - 8 kg, a centaky merim dneska, ale minimalne 2-3 cm vsude…padaji mi kalhoty :D Takze ja jsem maximalne spokojena :dance: Obcas se mi vaha na par dni zastavila ale jinak celkovy vysledek si myslim ze dobry ne? Zadne pytlicky nepapam, zkusila jsem koktejly od Ketofit, malem jsem vrhala…takze se to nejak pokousim davat z „normalni“ stravy. Držím nam všem pesti at se dari :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková