Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
20.4.18 14:50

@JanČa1972 jsem hloupa, ze jsem si neobjednala jejich zkusebni balicek na den… mam v tom koktejl, dva druhy polevek a omelet a opravdu se to neda a to nejsem v jidle vubec vybirava. jen se na to podivam a chce se mi yvracet… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.4.18 21:08
@Pifinka píše:
@bonika69 To zní dobře :) Můžu se zeptat jak se dělá „keto“ vajíčkový salát? Vajíčko, majolka, hořčice? Já jsem na ketodiet pytlíčcích, ale ráda bych přešla na normání jídlo

Ja davam vajicka, majoneza, bily pepr, sul, horcice a str syr, nekdy parmezan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
20.4.18 22:29

@Lenka_Hal děkuji Leni, ty jsi taková Keto guru, snažím se dočítat diskuzi a moc pěkně vždycky vše vysvětlíš a poradíš, jsi hodná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26569
20.4.18 22:44

@Pifinka dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.4.18 07:54

Ahoj holky,
tak dnes po dvou tydnech s Goute -4kg.. ale… -2cm na zadku a stehna taky a -4cm v pase, paze nic..jen ta vaha se moc nehne. Ale to neva, je mi lip, akorat uz nemuzu citit ty proteinove kase, placky atd. Natahuje se mi z toho, takze to do sebe soukam jen s tezi a prechazim na keto stravu, vic me bavi si neco nachystat a ne michat prasek v kelimku.. jen musim vymyslet, co snidat, bez snidane nepreziju :D
Tak doufam, ze se mi podari ty dve kilca tydne i dal, aby me to moc nedeptalo, drzte pesti, snad budu dobra jako Vy ostatni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.4.18 09:29

@Lenka_Hal Keto guru :) prosim o radu, tip… po 3 týdnech první faze a 5 kilech dole jsem ve druhé fazi a uz dva tydny stojim s vahou..
Jim snidane, svacinu pytliky (Goute), obed a veceri maso a zeleninu (maso krome vepřového, zeleninu povolenou), občas vajicko, tucny syr, kureci sunku. Odpoledni svacinu nahrazuji proteinovyma tycinkama. Snazim se hodne pit. Ale vaha stoji, nevis, kde delam chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.4.18 15:26

@Lencicik Hoj, gratuluju k výsledkům s držím palce ať se i nadále daří :) :potlesk: S tou snídaní si určitě hravě poradíš, variant je spousta :))) (smekám, že jsi ta dlouho vydržela na pytlíkách :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.4.18 17:13

@JanČa1972 Mela bys zkusit spocitat ziviny, hlavne kolik tak mivas sacharidu a proteinu, bez toho se asi nehnem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.4.18 17:19

@Lenka_Hal No jo, ale jak mam spočítat hodnoty u bezneho jidla? Třeba dnes jsem mela platek grilovaného kurete s grilovanou brokolici na obed. Najdu to nekde, prosim, jak to spočítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.4.18 17:25

Ja pouzivam fatsecret:
https://www.fatsecret.com/…lled-chicken
https://www.fatsecret.com/…d-in-cooking

myslim, ze staci tak nejak shruba, treba varena brokolice, protoz grilovana tam neni. Velikost porce, kdyz nevis vahu, tak zadat alespon zhruba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.4.18 17:45

@Lenka_Hal Takze dnes od rana v gramech - snidane sach. 2/ cukry 1, prot. pomer k celkove enrgii 32%, svacina sach, 2,1/ cukry 1,2, prot. 74%, obed sach. 6/ cukry 1,55, protein 6,6g, odpo. svacina sach. 3/ cukry 2, pomer 32%, vecere bude stejna jak obed
Snad jsem to spočítala dobře, na pytlikach je to vsechno na 100g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.4.18 18:28

Nejak se neorientuju v tech proteinech :D kolik jich je za cely den v g? S vypadaji ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.4.18 09:25

@Lenka_Hal pokud jsou proteiny to same, co bilkoviny, tak denne prijmu kolem 150 g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
25.4.18 12:37

No ty blaho, 150g je desne moc. Jsi si jista, ze jde jen o ty proteiny? Maso ma jen tak kolem 20%, neberes treba celkovou vahu? Jestli ne, tak budes muset dost radikalne ubrat na proteinech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.4.18 12:58

@Lenka_Hal Promin, napsala jsem hodnoty na 100g vyrobku (u pytliku). Spravne je to cca 57g denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková