Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.5.18 23:05

@dangala Mám Ketofit a uplně to miluju! Ketodiet jsem měla ten zkušební balíček a kromě tyčinek mi nic nechutnalo.

• Citovat
  • Upravit
22.5.18 12:26

Keto/Exante Diet

Ahoj holky. Já měla Cambridge, se kterou se mi podařilo krásně zhubnout a váhu jsem si cca 2 roky držela(+- 3kg) Před 2 měsíci jsem měla KetoDiet a jediné co mi chutnalo byli tyčinky jinak nic. Musela jsem Dietu ukončit, protože jsem začala po ni zvracet. Teď mám Exante diet. A jsem s ní naprosto spokojená. Je levnější (1jidlo vyjde na 35kč) než KetoDiet a Cambridge. Přijde mi chutnější, lepší. Dietu držím od minulého pondělí a mám dole 5kg (ale o víkendu jsem to trosku šidila). Má tu někdo též zkušenost s Exante?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.18 15:33

Ahoj holky, potřebuji poradit od někoho, kdo se v této dietě vyzná. Před týdnem jsem začala držet Cambridge (už mám 2,6 kg dole) a vše dodržuji podle pravidel. Předtím jsem byla zvyklá každé ráno na kafe s mlékem a lžičkou cukru. Teď jsem kávu úplně vysadila a piju jen vodu, ale jsem hotová. Kafe mi chybí :( Prý bych mohla pít kafe, ale jen samotné, a to já nepozřu. Neexistuje nějaká náhražka mléka a cukru, která by mi nepřerušila ketózu? Asi je to hloupý dotaz, ale aspoň budu vědět, že jsem pro moje ranní kafíčko udělala vše :lol: :lol:
Děkuji případným reakcím, mějte se krásně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.18 15:39

@Endee Kafe se smetanou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.18 15:45

@Lenka_Hal A nebude to moc tučné? :roll: A co nějaká umělá sladidla, můžu použít? Mám strach, abych si to nějak nepokazila, když jsem navnaděná tuhle dietu držet :) Jinak díky za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
23.5.18 17:33

Já bych bez dvou káv ani nevstala, takže používám stevii a smetanu. Napřed mi stevie nechutnala, ale zvykla jsem si, taky bych kafe bez cukru nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.5.18 17:54

@Endee ja pouzivam sacharin, stevie mi nechutna a kokosove mleko misto smetany a nerozhazuje me to, hubnu dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.18 18:31

Tak já to vyzkouším a uvidím. Děkuju moc holky :)
A jak jste v hubnutí daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
23.5.18 18:45

Tak já se pochlubím. Od konce ledna 15 kilo dole. Ale nejedla jsem pytlíčkovou stravu, jela jsem ketogenní z normálních surovin. Teď fixuju váhu, sacharidy mám tak do 60g (luštěniny a veškerá zelenina). Za pár týdnů nebo měsíců si střihnu druhé kolo, docela se mi po ketoze stýská, bylo to jednodušší odolávat chutím. Tak doufám, že jsem tě namotivovala, je mi skoro 50 let a jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.18 19:28

@bonika69 To je super! Taky jsem uvažovala nad keto z normální stravy, ale potřebuji shodit fakt dost, alespoń 25-30kg, ideálně malinko přes 30 a samozřejmě za co nejkratší dobu. A říkala jsem si, že přes léto už to bude takhle dost těžké, tak jsem zvolila Cambridge. :) Čekají mě v létě 2 svatby, oslava mých, báchovo, skoro-tchýniných a neteřččiných narozenin a 2 tábory, takže mazec. Vůbec nevím jak to zvládnu :lol: Takže doufám, že to budu mít co nejdříve za sebou a že alespoň na třetinu těch akcí k pozdějšímu létu nebudu papat pytlíky, ale budu si moct dát alespoň salát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
23.5.18 20:06

Náhodou, letní akce bývají na ketogenní dietu perfektní. Většinou se griluje maso a zelenina, na větších akcích jsou obložené mísy, tam se dá vyzobat sýr, šunka, vajíčka a člověk není za blba, že nic nejí. Nejhorší jsou dětské oslavy, ty jsou hodně na sladko. A taky pití. Já si nosím Colu zero, málokdo ji na akcích má.
Jaká je chuťově ta Cambridge dieta? Tady na ni recenzi nikdo nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.5.18 20:27

Holky a mate jeste neco krome Coly zero. Neco na chut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.5.18 21:02

@Meduzata Mascarpone se smetanou a stévií, případně s kakaem, mandlemi atd. Podle chuti :) Nebo čoko keto brownies

bonika69 Prosím tě, jaké je vyskočit z ketozy? Já jsem stále keto a trošku sama v sobě řeším dovolenou a hlavně zmrzlinu. A vlastně nevím, jestli ji chci zkusit, asi ani nechci :D Hledám důvod proč ji zkoušet kromě nostalgického pocitu, že mi dřív chutnala…Ale to vlastně čokoláda a pečivo taky…Blbý důvod, vím.
Od konce ledna jsem cukrem nezhřešila ani jednou tak nevím jestli to chci vůbec zkoušet…
Občas jsem max. přepálila bílkoviny nebo tuky, samozřejmě na oslavě nebo jiné příležitosti. A to mi tedy nebylo pocitově nic.
Aktuálně mám 65kg, už to nejde dolů tak rychle, ale stále pomalinku plíživě jde.
Máš třeba nějaké chutě víc než když jsi byla keto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.5.18 21:25

@sr22 a jakou pouzivas stevii? Ja myslela hlavne piti.kdyz nekam jdu. Tu Colu vsude nemaj. obcas dam bilej strik ;) jinak voda.kafe…Ja tuhle ujela domaci buchtou. A nestalo to za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
23.5.18 21:28

@Endee
Davam si denne 2 kafe s cervenym mlekem, max 150 ml. Ale muzes i trochu smetany, ta je tucnejsi a staci ti ji mene, navic je tam i mene sacharidu nez v mlece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková