Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chtěla bych poradit, jedu nove keto, zakoupila jsem si na 3tydny - 1 hubnouci, 2 stabilizační. Potřebuji rozhýbat metabolismus, po skončení 3tydnu chci dal jet bílkovinovou stravu + zelenina, jelikož mi keto výrobky nechutnaji … dám max koktejly. Potřebuji zhubnout 10kg z váhy 73kg. Jsem teď 6ty den striktně na 5× denně ketojidlech, nevím, zda si to mám ještě o týden prodloužit, zda se mi, že ten týden je málo, hubnutí se mi rozjíždí až teď. Ale ani nevím, jestli to dám, přes veškeré úpravy amolet a polévek je to bleee. Děkuji za rady, odpovědi…
Ahoj, myslím, že týden je skutečně málo, protože ketoza je rozjede 3-4 den. Já po prvním týdnu zhubla 4 kg, ale byla to voda. Hubnout na cm jsem začala až další dny. Jak jsem zhubla 4 kg první týden, potom se mi hubnutí na pár dní zastavilo (tělo se muselo vypořádat s tak rychlým úbytkem) a potom jsem začala hubnout. Pokud se do toho vydáš,určitě se neděs, že se může váha na pár dní zastavit. Ještě si z vlastní zkušenosti myslím, že je to hubnutí hlavně o psychice. Jídla mi také nechutnala, ale den co den si na ty chutě dá zvyknout. Je dobré si v hlavě říkat, že to je dobré a tvůj mozek to tak časem přijme. Já jedu 4 týden 5 jídlem denně a opravdu mi to jídlo chutná. Jde si na všechno zvyknout. Pokud chceš zhubnout 10 kg, tak je fajn si dát dietní plán buď 4 týdny (5 jídel denně) a potom druhá fáze, kde jíš 3 jídla keto a 2 normální. Tudíš na jeden týden 1 fáze je málo. Navíc, je to hodně individuální.
Drž se, zkus se do toho ponořit. Zelenina se dá různě připravovat s kořením nebo polévky, takže si to tím můžeš zpestřit.
![]()
@luckyhorse Dobr den pošlete mi seznam co nabízíte včetně cen dekuji
@kintly mám proteinový nápoj 2 nebo 3 celé krabice potom příchutě do proteinů pudink vanilkový těstoviny matcha tea proteinový nápoj čokoláda proteinový nápoj banán vajecna omeleta se zeleninou nápoj s minerály kaše malina polévka se zeleninou a sýrem vše ketodiet. Od Cambridge polévka se zeleninovou příchutí shake oriskovy kaše s ovesnymi vločkami s jablecnoskoricovou příchutí kaše s ovesnymi vlockami
@luckyhorse proteinak mas ketodiet? Jak velky a za kolik bys prodala? Kdyztak mi napis sz, dekuji
Tak holky ! (a pánové) .. zase po hodně dlouhé době mám čas se s vámi všemi podělit o úspěchy
Je to něco kolem 4 měsíců co jsem se svou stravou najela na ketozu s puvodni vahou okole 118 kg …desive ano
ale nyní, po dnešním vážení , mám pro mě luxusních 93,4 Kg !
a vesele jedu dál. ani nevíte jakou mám radost !
Holky, pokud se nekteré z vás nedaří tak vydrzteeee protoze pokud jsem zhubla ja, tak musi snad uz kazdy !
![]()
@Corigen Tybrdoooo to je uplne uzasny!!!! Gratuluju a zavidim moc, ja jsem rozezrana a prvni pokus jsem vzdala, vcera mi prisla nova varka dlabani, tak to zkusim znovu. Jakej mas ted treba denni jidelnicek? To uz mas vic jidla nez koktejlu vid? No fakt uplne super, kdybych nebyla flakac, mohla jsem se taky dneska uz chlubit.
@luckyhorse ahoj, ja nakonec objednala primo od nich, ale dekuju ![]()
@Pifinka píše:
@Corigen Tybrdoooo to je uplne uzasny!!!! Gratuluju a zavidim moc, ja jsem rozezrana a prvni pokus jsem vzdala, vcera mi prisla nova varka dlabani, tak to zkusim znovu. Jakej mas ted treba denni jidelnicek? To uz mas vic jidla nez koktejlu vid? No fakt uplne super, kdybych nebyla flakac, mohla jsem se taky dneska uz chlubit.
Pifi dekuju
hele ja jsem si na zacatek objednala jen Ketofit koktejly, kdyz prisly a ja je ochutnala tak jsem malem blinkala, takze jsem to na nich vydrzela sotva den s tim, ze jsem vypila asi tak dva misto peti… no uz jsem to vzdavala s tim, ze to jako fakt nedam, ale druhy den jsem si zmerila ketozu a hle! byla tam
tak jsem si rekla ze to zkusim bez pytlicku a koktejlu a ono to jde
Muj jidelnicek rozhodne neni ukazkovy, ale me vyhovuje
k snidani jsou to vetsinou vajicka nebo vajickovy salat, k tomu kus okurky nebo salatu, svacinu nemam, k obedu jakekoli maso s majonezou a zeleninou nebo zeleninovy salat, svacinu nemam, a k veceri tak nejak co najdu… kedlubna, recky jogurt, mandle, salat zeleninovy, nebo i vecerni chlebik se syrem. Je to ruzne, delam 12tky atak to mam dost rozhazene. ale jde to ![]()
Drzim ti pesti!!
![]()
Moc to nefunguje, dieta je dost drahá, tělo hladoví. Jedná se o nízkosacharidovou a nízkotučnou dietu, tělo ale nějaký ten cukr a tuk potřebuje. Tato dieta na jeden tyden vyjde priblizně na 2000, tudíz za měsíc dejme tomu 6000-8000. Ale doporučují se takto „stravovat“ třeba tři měsíce, leze to do peněz. A potom musíte naběhnout postupně na normální stravu, ale samozřejmě nesmíte jíst vsechno jako drív, jinak máte JoJO zaručené a váhu zpátky, mnohdy i větší jelikož tělo zaživá šok,a uloží si všechno.
Ovšem na každého to má jiný vliv a někomu se drží vaha dole třeba následující rok.
Proteinové koktejly jsou také docela hnusné, je to husté a kdyz sem to pila tak se mi akorát zvedal žaludek.
ale jestli jdete vyzkoušet tak držím palce, třeba budete mít lepší výsledek než ten můj ANI KILO DOLŮ
![]()
@Corigen píše:
Tak holky ! (a pánové) .. zase po hodně dlouhé době mám čas se s vámi všemi podělit o úspěchyJe to něco kolem 4 měsíců co jsem se svou stravou najela na ketozu s puvodni vahou okole 118 kg …desive ano
ale nyní, po dnešním vážení , mám pro mě luxusních 93,4 Kg !
a vesele jedu dál. ani nevíte jakou mám radost !
Holky, pokud se nekteré z vás nedaří tak vydrzteeee protoze pokud jsem zhubla ja, tak musi snad uz kazdy !
![]()
Ahoj,
tak prvně tedy moc gratuluji k nádherným výsledkům a v druhé řadě tedy neskrývaně závidím
Já od Vánoc dala dolů 13kg, ale vše bylo u mě o cukru. Přestala jsem tolik sladit a zmenšila porce. Jsem docela gurmán (no prostě žrací prase
) a ačkoli mě keto dieta díky výsledkům, které praktikující mají, strašně láká, tak mě ale hodně odrazuje právě to jídlo. I když je fakt, že jsem našla několik blogů, kde ta jídla vypadala moc pěkně.
Asi se budu muset nad sebou řádně zamyslet, protože chci dát dolů ještě tak 10-15kg, abych byla na váze jako před dětma, kdy jsem se cítila nejlépe a hlavně na svoji příležitost stále čekají dvě banánovky plné hader
![]()
No tak s chutí do toho a půl je hotovo ![]()
@Mickey98 píše:
Moc to nefunguje, dieta je dost drahá, tělo hladoví. Jedná se o nízkosacharidovou a nízkotučnou dietu, tělo ale nějaký ten cukr a tuk potřebuje. Tato dieta na jeden tyden vyjde priblizně na 2000, tudíz za měsíc dejme tomu 6000-8000. Ale doporučují se takto „stravovat“ třeba tři měsíce, leze to do peněz. A potom musíte naběhnout postupně na normální stravu, ale samozřejmě nesmíte jíst vsechno jako drív, jinak máte JoJO zaručené a váhu zpátky, mnohdy i větší jelikož tělo zaživá šok,a uloží si všechno.
Ovšem na každého to má jiný vliv a někomu se drží vaha dole třeba následující rok.
Proteinové koktejly jsou také docela hnusné, je to husté a kdyz sem to pila tak se mi akorát zvedal žaludek.
ale jestli jdete vyzkoušet tak držím palce, třeba budete mít lepší výsledek než ten můj ANI KILO DOLŮ![]()
![]()
![]()
Keto dieta není drahá, pokud pod ní nechápeš pouze jídlo v prášku, to pak drahé je. Ketozy se dá docílit i klasickým vařením z normálních surovin, ne kupovat „hotová“ dehydrovaná jídla.
Vím, že se dají kupovat normální potraviny a vařit doma. Ale odpovídala jsem na dotaz na Keto Diet, což je prášek.
@Corigen To bych měla určitě hlad
Já si teď objednala jen to, o čem vím, že to pozřu. Chutnají mi polívky a koktejly snesu, jo a tyčky. No musím říct, že jsi mě svým naprosto fantastickým výsledkem zase pěkně nakopla, vrhám se do toho!!! Tak zase napiš, jsi skvělá!
Čau ženy, potřebuju se zeptat na vaše zkušenosti, kolik kg jste zhubly ve 2 fázi? Pomalu se tam blížím a přemýšlím, jestli si nemám tu první fázi ještě o 2 týdny prodloužit, protože jsem zatím nedosáhla tolik, kolik jsem potřebovala. Výživové poradkyně říkaly, že se váha při přestupu do druhé fáze na pár dní zastaví, tak bych chtěla slyšet vaše zkušenosti a podle toho se rozhodnu
![]()