Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
28.10.18 22:13

Úspěch ????

:srdce: ahojky krásky, tak já hlásím po osmnácti dnech ubytek váhy 9 kilo :dance: :potlesk: :P takže jsem opravdu nadšená a objednání na další tři týdny.Problemy žádné nemám, hlad už zmizel skoro úplně a musím upřímně přiznat, že mám lepší náladu, energii a výsledky jsou nad moje očekávání.Takze jedu dál a snad se bude nadále dařit, ikdyz už v menších číslech.Dulezite je to nevzdat a vydržet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.11.18 22:42

Victus

Ahoj, ja se take pridavam. Na ketodiete jsem od 8.10. a zatim jsem zhubla kolem 5 kg… drzim ji podle doporuceni victus, odkud si i objednavam jidlo. Jsou to v podstate 3 jejich proteinove jidla za den a dve vlastni (jedno z toho zelenina). Hubnuti jde pomaleji, ale zda se mi to jako zdravejsi varianta. Tak uvidime. Muj cil je pod 70 kg a chtela bych prvni fazi ukoncit nejpozdeji na konci listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.18 11:18

Victus

Holky, holky, zdá se, že tady nic nepřibývá. Tak se opět hlásím já. Mám za sebou 4. týden ketodiety. Na váze jsem stratila 6 kg, v pasu 6 cm a kolem zadku 5 cm. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.11.18 15:41

Keto

Zdravim vsechny, mam jen dotaz vy kteri uz v ketodiete jedete treba aspon mesic stalo se vam zed treba nektery den jste se neudrzeli a dali si na obed pizzu a jinak jeli podle planu zase v ketodiete?? Jaky to melo ucinek? Pri normalni diete to vetsinou pomuze, ze se matabolismus zrychli. Zajimalo by co to udela v tomhle pripade. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.11.18 17:43
@Mafraga píše:
Ahoj,
mohly/i byste mi prosím dat vědět, co na to vaše kůže, při takových rychlých a docela velkých ubytcích váhy? Taky bych to chtěla zkusit, nejvíc mam stehna a břicho, tak mne prave napadlo, jak se pak po takovém rychlém zhubnutí stáhne ta kůže?
Předem moc dekuji ????

mám známou, která sice dost zhubla,ale kůže jí na břiše visí v několika lalocích.Není to moc pěkný pohled :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
12.11.18 17:50

@pandakx je velká pravděpodobnost, že to vyhodí z ketózy a budete se do ní zase 2-3 dostávat. Jinak žádná velká tragedie a teoreticky by to mohlo metabolismus zase trochu vzpružit - myslím, že to tak občas i poradkyně dělají, když se váha nechce delší dobu hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.11.18 19:05

Presne to si myslim taky.

@funnym píše:
@pandakx je velká pravděpodobnost, že to vyhodí z ketózy a budete se do ní zase 2-3 dostávat. Jinak žádná velká tragedie a teoreticky by to mohlo metabolismus zase trochu vzpružit - myslím, že to tak občas i poradkyně dělají, když se váha nechce delší dobu hýbat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.11.18 14:01

Victus

@Mafraga
S tou kůží asi záleží na velikosti nadváhy a věku. Já zas tak velkou nadváhu neměla a po zhubnutí 8 kg mi nic nikde nevisí. Je mi tedy 32, takže ta kůže ještě snad nějakou pružnost má. Ale pokud je někdo vyšší ročník a dlouhodobě trpí obezitou vyššího stupně, dá se předpokládat, že po ukončení diety bude muset zvážit plastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.11.18 23:23

Exante

@FisaSim
Prosím, kde jste koupila exante? Na jakých stránkách? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
6.12.18 07:58
@Kari111 píše:
@Mafraga
S tou kůží asi záleží na velikosti nadváhy a věku. Já zas tak velkou nadváhu neměla a po zhubnutí 8 kg mi nic nikde nevisí. Je mi tedy 32, takže ta kůže ještě snad nějakou pružnost má. Ale pokud je někdo vyšší ročník a dlouhodobě trpí obezitou vyššího stupně, dá se předpokládat, že po ukončení diety bude muset zvážit plastiku.

Není anit tak důležitý věk, jako genetika. Někdo má i ve vyšším věku kůži pružnou a po zhubnutí se stáhne. Jsou ale případy, že někomu visí kůži po zhubnutí i ve 20 letech. Dá se poznat předem, komu bude po zhubnoutí kůže viseta a komu ne, protože neproužnost kůže funguje obojím směrem, jak při hubnutí, tak i při nabírání, tedy lidé s nepružnou kůži mají vždy strie. Jakmile má někdo strie, může si být jist, že při výrazném zhubnutí na něm bude viset kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.12.18 21:03

Exante

Ahoj, mám zbytek sacku. Pokud by měl někdo zájem, napište. Kus 32,–
Hlavni jidlo- testoviny Carbonara 4×
Kase- ovesna kase 1×, ovesna kase s jablky a skorici 4×
Polevky- bramborova 3×, houbova 4×, zeleninova 3×, kureci s porkem 3×
A mám i pár tyčinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.12.18 18:02

Zhubla jsem 5 kg za měsíc, ale už bych do toho nešla. Není to dlouhodobě udržitelné. Tvrdí sice opak, ale už jsem i četla, že to není moc zdravé a v jiných zemích se už ty prášky ala keto dieta nesmí prodávat. Zní to moc jednoduše a jednoduché hubnutí je kravina. Navíc jsem díky téhle „dietě“ akorát nastartovala další drastické hubnutí a sice jsem zhubla asi 10 kg, ale měla jsem pak zdravotní problémy. Měla jsem velký úbytek draslíku (z toho jak málo vydatně člověk jí) ztratila jsem chuť k jídlu, měla jsem deprese. Kdyby mi nebylo v létě zle po vínu a neskončila jsem v nemocnici, tak bůh ví kdy by mi to došlo. Už chápu proč anorektičkám v hlavách tak haraší. Málo živin pro mozek, srdce…
Za mě určitě ne! Hýbat se 3× týdně, nejíst sladké, smažené, pít vodu (dle váhy a věku, nepřepíjet se). Já doporučují nepít alkohol (sice budete pro okolí furt v jináči, ale kdyby pak opravdu, tak se blbě nebudou ptát :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.12.18 21:20

Holky, ketodiet a tyhle pytlíčkovky to je prostě jen na vytažení peněz z kapes :pocitac:… ketogení strava se dá nastavit i z normálních základních potravin - vyjde to na zlomek ceny a je to zdravější:) :roll: mrkněte třeba na www.paleosnadno.cz, www.jidelniplan.cz, www.receptynahubnuti.cz … receptů už se dá najít spoustu, tak proč za to vyhazovat peníze a cpát do sebe takový šméčko??? :nevim:
@Kari111 @Mafraga @Karmínie jinak té povislé kůži se dá docela efektivně zabránit pomocí půstů a nižšího příjmu bílkovin:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.12.18 15:58

tak můj příběh vydržela jsem to tady na těch šílených koktejlech něco přes měsíc a zhubla jsem cca 9 kilo pak se vaha zastavila.. každopádne už nikdy víc. je to pěkný hnus pro tělo a ničíte si akorát zdraví. brutální unava, bolest hlavy, náladovost jak prase..nemohla jsem pomalu už vydržet ani sama se sebou...... nakonec jsem si našla šikovného trenéra s kterým chodím cvičit a udělal super chutný jídelníček kde se normálně 5-6 za den najím luxusních jídel co mi chutnají..mám energie na rozdávání a citím se užasně a hlavně váha jde dolu a nijak nehladovím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
15.12.18 20:00

@pandakx :potlesk: :palec: já to říkám pořad ze to jde i bez ketodiet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie