Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojky krásky, tak já hlásím po osmnácti dnech ubytek váhy 9 kilo
takže jsem opravdu nadšená a objednání na další tři týdny.Problemy žádné nemám, hlad už zmizel skoro úplně a musím upřímně přiznat, že mám lepší náladu, energii a výsledky jsou nad moje očekávání.Takze jedu dál a snad se bude nadále dařit, ikdyz už v menších číslech.Dulezite je to nevzdat a vydržet ![]()
Ahoj, ja se take pridavam. Na ketodiete jsem od 8.10. a zatim jsem zhubla kolem 5 kg… drzim ji podle doporuceni victus, odkud si i objednavam jidlo. Jsou to v podstate 3 jejich proteinove jidla za den a dve vlastni (jedno z toho zelenina). Hubnuti jde pomaleji, ale zda se mi to jako zdravejsi varianta. Tak uvidime. Muj cil je pod 70 kg a chtela bych prvni fazi ukoncit nejpozdeji na konci listopadu.
Holky, holky, zdá se, že tady nic nepřibývá. Tak se opět hlásím já. Mám za sebou 4. týden ketodiety. Na váze jsem stratila 6 kg, v pasu 6 cm a kolem zadku 5 cm. ![]()
Zdravim vsechny, mam jen dotaz vy kteri uz v ketodiete jedete treba aspon mesic stalo se vam zed treba nektery den jste se neudrzeli a dali si na obed pizzu a jinak jeli podle planu zase v ketodiete?? Jaky to melo ucinek? Pri normalni diete to vetsinou pomuze, ze se matabolismus zrychli. Zajimalo by co to udela v tomhle pripade. Dekuji za odpovedi
@Mafraga píše:
Ahoj,
mohly/i byste mi prosím dat vědět, co na to vaše kůže, při takových rychlých a docela velkých ubytcích váhy? Taky bych to chtěla zkusit, nejvíc mam stehna a břicho, tak mne prave napadlo, jak se pak po takovém rychlém zhubnutí stáhne ta kůže?
Předem moc dekuji ????
mám známou, která sice dost zhubla,ale kůže jí na břiše visí v několika lalocích.Není to moc pěkný pohled ![]()
@pandakx je velká pravděpodobnost, že to vyhodí z ketózy a budete se do ní zase 2-3 dostávat. Jinak žádná velká tragedie a teoreticky by to mohlo metabolismus zase trochu vzpružit - myslím, že to tak občas i poradkyně dělají, když se váha nechce delší dobu hýbat.
Presne to si myslim taky.
@funnym píše:
@pandakx je velká pravděpodobnost, že to vyhodí z ketózy a budete se do ní zase 2-3 dostávat. Jinak žádná velká tragedie a teoreticky by to mohlo metabolismus zase trochu vzpružit - myslím, že to tak občas i poradkyně dělají, když se váha nechce delší dobu hýbat.
@Mafraga
S tou kůží asi záleží na velikosti nadváhy a věku. Já zas tak velkou nadváhu neměla a po zhubnutí 8 kg mi nic nikde nevisí. Je mi tedy 32, takže ta kůže ještě snad nějakou pružnost má. Ale pokud je někdo vyšší ročník a dlouhodobě trpí obezitou vyššího stupně, dá se předpokládat, že po ukončení diety bude muset zvážit plastiku.
@FisaSim
Prosím, kde jste koupila exante? Na jakých stránkách? Děkuji za odpověď.
@Kari111 píše:
@Mafraga
S tou kůží asi záleží na velikosti nadváhy a věku. Já zas tak velkou nadváhu neměla a po zhubnutí 8 kg mi nic nikde nevisí. Je mi tedy 32, takže ta kůže ještě snad nějakou pružnost má. Ale pokud je někdo vyšší ročník a dlouhodobě trpí obezitou vyššího stupně, dá se předpokládat, že po ukončení diety bude muset zvážit plastiku.
Není anit tak důležitý věk, jako genetika. Někdo má i ve vyšším věku kůži pružnou a po zhubnutí se stáhne. Jsou ale případy, že někomu visí kůži po zhubnutí i ve 20 letech. Dá se poznat předem, komu bude po zhubnoutí kůže viseta a komu ne, protože neproužnost kůže funguje obojím směrem, jak při hubnutí, tak i při nabírání, tedy lidé s nepružnou kůži mají vždy strie. Jakmile má někdo strie, může si být jist, že při výrazném zhubnutí na něm bude viset kůže.
Ahoj, mám zbytek sacku. Pokud by měl někdo zájem, napište. Kus 32,–
Hlavni jidlo- testoviny Carbonara 4×
Kase- ovesna kase 1×, ovesna kase s jablky a skorici 4×
Polevky- bramborova 3×, houbova 4×, zeleninova 3×, kureci s porkem 3×
A mám i pár tyčinek
Zhubla jsem 5 kg za měsíc, ale už bych do toho nešla. Není to dlouhodobě udržitelné. Tvrdí sice opak, ale už jsem i četla, že to není moc zdravé a v jiných zemích se už ty prášky ala keto dieta nesmí prodávat. Zní to moc jednoduše a jednoduché hubnutí je kravina. Navíc jsem díky téhle „dietě“ akorát nastartovala další drastické hubnutí a sice jsem zhubla asi 10 kg, ale měla jsem pak zdravotní problémy. Měla jsem velký úbytek draslíku (z toho jak málo vydatně člověk jí) ztratila jsem chuť k jídlu, měla jsem deprese. Kdyby mi nebylo v létě zle po vínu a neskončila jsem v nemocnici, tak bůh ví kdy by mi to došlo. Už chápu proč anorektičkám v hlavách tak haraší. Málo živin pro mozek, srdce…
Za mě určitě ne! Hýbat se 3× týdně, nejíst sladké, smažené, pít vodu (dle váhy a věku, nepřepíjet se). Já doporučují nepít alkohol (sice budete pro okolí furt v jináči, ale kdyby pak opravdu, tak se blbě nebudou ptát
)
Holky, ketodiet a tyhle pytlíčkovky to je prostě jen na vytažení peněz z kapes
… ketogení strava se dá nastavit i z normálních základních potravin - vyjde to na zlomek ceny a je to zdravější:)
mrkněte třeba na www.paleosnadno.cz, www.jidelniplan.cz, www.receptynahubnuti.cz … receptů už se dá najít spoustu, tak proč za to vyhazovat peníze a cpát do sebe takový šméčko??? ![]()
@Kari111 @Mafraga @Karmínie jinak té povislé kůži se dá docela efektivně zabránit pomocí půstů a nižšího příjmu bílkovin:)
tak můj příběh vydržela jsem to tady na těch šílených koktejlech něco přes měsíc a zhubla jsem cca 9 kilo pak se vaha zastavila.. každopádne už nikdy víc. je to pěkný hnus pro tělo a ničíte si akorát zdraví. brutální unava, bolest hlavy, náladovost jak prase..nemohla jsem pomalu už vydržet ani sama se sebou...... nakonec jsem si našla šikovného trenéra s kterým chodím cvičit a udělal super chutný jídelníček kde se normálně 5-6 za den najím luxusních jídel co mi chutnají..mám energie na rozdávání a citím se užasně a hlavně váha jde dolu a nijak nehladovím ![]()