Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak ja na ty stranky koukla, ty napoje maji 20-30g proteinu. Coz je docela hodne tedy. Ja sportuju a zvladam v pohode proteiny co mam na den dodat v potrave. Prilis mnoho proteinu je spatne pro kohokoliv. Kdybych byla vegetarian, mozna bych to obcas privitala takovy doplnek, ale dle meho je to uplne zbytecne. ![]()
Pokud si k obědu dáte např. kuře s bramborem, tak v něm máte vyšší obsah bílkovin a zároveň i větší obsah sacharidů a u jiných jídel i tuků. Goodly je principiálně navržen tak, aby vám nahradil jídlo/svačinu, dostal do vás probiotika, vitamíny, vlákninu, trávící enzymy atd. a přitom byl zároveň nízkokalorický. Já ho používám většinou ráno po procházce se psem a pak třeba místo oběda a nebo večeře, kde mi vyhovuje rychlost přípravy.
Příspěvek upraven 24.01.19 v 20:42
@Doktorka35 Pani Lenka si urcite neda brambor…
Vsak my Vas nelameme. Jezte si, co uznáte za vhodné… Ja si dam radsi to kure. Se zeleninou. Klidne fermentovanou..
Jen jeste pripomenu, pri vetsim mnozstvi proteinu si to telo stejne premeni na cukry.....
No jo, brambory jsem nemela asi tak 7 let a neco
…a nikdo me teda nepresvedci, ze pokud ta moznost je, je lepsi si dat protein ve forme jidla…
@Lenka_Hal Jj, me taky ne. Ale vyrobce musi byt presvedcivy, aby to prodal a navic za takovou sumu…
Rikala jsem si, ze tema 2 pytlikama denne uz clovek skoro vycerpa denni prisun bilkovin..
Stalo se vam nektere pri dodrzovani ketodiety, ze se vam ubyvani na vaze na nejakou dobu zastavilo?
@Maggii No jasne. Bud mate vyssi kaloricky prijem nebo treba na chvili vysadte mlecne vyrobky, to je tak nejčastější. Nebo jste uz moc hubena..
![]()
Mam za sebou teprve 2tydny,prvni tyden to slo krasne,ale ted uz ctvrty den vaha stoji a nehne se ![]()
@Maggii Ahaaa, no tak to je jina. Prosim Vas, nevazte se kazdy den, ani tyden. To nema smysl… Dulezity je ubytek cm a ne na kila. A tyden nic neni. Taky si uvedomte, ze jako zeny prochazime různými fazemi cyklu a to ma take vliv. Akorat nevim, jestli drzite tu pytlikovou nebo normalni keto dietu. Rozhodne Vam doporucuji normalni s plnohodnotnýma potravinama. Udelat si vajicka, maso se zeleninou atp.zvladne každý..
Mám za sebou první týden hubnutí s Ketodiet. Všechno mi chutná až na ten protein drink, ale dá se s příchutí, poctivě dodržuji 5 jídel denně ketodiet. Výsledek vidím 4kg dole, akorát co mě trochu trápí je můj žaludek, který si pořád ještě po týdnu nezvykl. Tzn., že když si dám jakékoliv jídlo-sáček ketodiet tak přichází po hodině hlad, a to i když si dám doporučenou zeleninu, tak pak stejně po dvou hodinách přichází hodně velký hlad a trochu i malatnost a musím si dát další sáček (jídlo) ketodiet. No ráda bych dodržela ten rozestup mezi jídly 3 hodiny, ale nějak se mi to zatim nedaří..nevím,kde by mohl být problém, proč si ještě žaludek nezvykl po týdnu ( všude píšou, že po max 4 dnech nastává ketoza a tělo si zvykne) moje zatím ne, nejhorší je to,když jdu spát a než usnu tak mám hlad a to už jsem po večeři. Tak uvidim ten další týden s ketodiet, jestli se to zlepší
@novakova.lup zrovna Prodietix jsem vyzkoušela pár jídel a byla jsem nadšená..cenově sice o trochu vyšší, nejvíc mi chutná jejich protein.chleba. Asi do nich půjdu, je to Francie ![]()
Ahoj,
holky můžu se zeptat jestli při keto dietě nemáte problémy s menstruací/zpoždění/,nebo jestli nemáte problémy s náladou? Myslím to tak, jako jestli jste třeba plačtivé,podrážděné a unavené?
@me u mě jenom ten hlad, unavená jsem byla hlavně na začátku diety..ketodiet mě nezasytilo..mají sice dobré produkty na chuť, ale hlad přišel vždy po 2 hodinách a to dost velký hlad ![]()
Já teda nemám ty pytlíky. Normálně si vařím. V ketoze jsem cca 3 týdny.No ale ta nálada
….Nevím jestli na tohle stravování stavěná. Jsem taková plačtivá,bolí mě i svaly.Hlad teda nepocituji.
@me píše:
Já teda nemám ty pytlíky. Normálně si vařím. V ketoze jsem cca 3 týdny.No ale ta nálada….Nevím jestli na tohle stravování stavěná. Jsem taková plačtivá,bolí mě i svaly.Hlad teda nepocituji.
Já měla pytlíky, ale je to asi jedno, i když si vaříš sama… Po 14 dnech jsem musela ketózu přerušit a pomalu se vracet zpět. Mám 2 malé děti a nemohla jsem si dovolit mít náladu pod psa. Byla jsem unavená a podrážděná.
Nicméně i tak jsem pak ještě něco zhubla a váha se zpět nevrátila.