Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
24.1.19 16:51

Tak ja na ty stranky koukla, ty napoje maji 20-30g proteinu. Coz je docela hodne tedy. Ja sportuju a zvladam v pohode proteiny co mam na den dodat v potrave. Prilis mnoho proteinu je spatne pro kohokoliv. Kdybych byla vegetarian, mozna bych to obcas privitala takovy doplnek, ale dle meho je to uplne zbytecne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 18:38

Pokud si k obědu dáte např. kuře s bramborem, tak v něm máte vyšší obsah bílkovin a zároveň i větší obsah sacharidů a u jiných jídel i tuků. Goodly je principiálně navržen tak, aby vám nahradil jídlo/svačinu, dostal do vás probiotika, vitamíny, vlákninu, trávící enzymy atd. a přitom byl zároveň nízkokalorický. Já ho používám většinou ráno po procházce se psem a pak třeba místo oběda a nebo večeře, kde mi vyhovuje rychlost přípravy.

Příspěvek upraven 24.01.19 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.1.19 18:55

@Doktorka35 Pani Lenka si urcite neda brambor… :lol: Vsak my Vas nelameme. Jezte si, co uznáte za vhodné… Ja si dam radsi to kure. Se zeleninou. Klidne fermentovanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.1.19 19:08

Jen jeste pripomenu, pri vetsim mnozstvi proteinu si to telo stejne premeni na cukry.....
No jo, brambory jsem nemela asi tak 7 let a neco :D …a nikdo me teda nepresvedci, ze pokud ta moznost je, je lepsi si dat protein ve forme jidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.1.19 19:11

@Lenka_Hal Jj, me taky ne. Ale vyrobce musi byt presvedcivy, aby to prodal a navic za takovou sumu… ;) Rikala jsem si, ze tema 2 pytlikama denne uz clovek skoro vycerpa denni prisun bilkovin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.1.19 16:28

Stalo se vam nektere pri dodrzovani ketodiety, ze se vam ubyvani na vaze na nejakou dobu zastavilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.1.19 16:32

@Maggii No jasne. Bud mate vyssi kaloricky prijem nebo treba na chvili vysadte mlecne vyrobky, to je tak nejčastější. Nebo jste uz moc hubena.. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.1.19 16:35

Mam za sebou teprve 2tydny,prvni tyden to slo krasne,ale ted uz ctvrty den vaha stoji a nehne se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.1.19 16:39

@Maggii Ahaaa, no tak to je jina. Prosim Vas, nevazte se kazdy den, ani tyden. To nema smysl… Dulezity je ubytek cm a ne na kila. A tyden nic neni. Taky si uvedomte, ze jako zeny prochazime různými fazemi cyklu a to ma take vliv. Akorat nevim, jestli drzite tu pytlikovou nebo normalni keto dietu. Rozhodne Vam doporucuji normalni s plnohodnotnýma potravinama. Udelat si vajicka, maso se zeleninou atp.zvladne každý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
27.1.19 21:32

Hubnutí s ketodiet

Mám za sebou první týden hubnutí s Ketodiet. Všechno mi chutná až na ten protein drink, ale dá se s příchutí, poctivě dodržuji 5 jídel denně ketodiet. Výsledek vidím 4kg dole, akorát co mě trochu trápí je můj žaludek, který si pořád ještě po týdnu nezvykl. Tzn., že když si dám jakékoliv jídlo-sáček ketodiet tak přichází po hodině hlad, a to i když si dám doporučenou zeleninu, tak pak stejně po dvou hodinách přichází hodně velký hlad a trochu i malatnost a musím si dát další sáček (jídlo) ketodiet. No ráda bych dodržela ten rozestup mezi jídly 3 hodiny, ale nějak se mi to zatim nedaří..nevím,kde by mohl být problém, proč si ještě žaludek nezvykl po týdnu ( všude píšou, že po max 4 dnech nastává ketoza a tělo si zvykne) moje zatím ne, nejhorší je to,když jdu spát a než usnu tak mám hlad a to už jsem po večeři. Tak uvidim ten další týden s ketodiet, jestli se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.2.19 12:47

@novakova.lup zrovna Prodietix jsem vyzkoušela pár jídel a byla jsem nadšená..cenově sice o trochu vyšší, nejvíc mi chutná jejich protein.chleba. Asi do nich půjdu, je to Francie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me
25
13.3.19 08:11

Ahoj,
holky můžu se zeptat jestli při keto dietě nemáte problémy s menstruací/zpoždění/,nebo jestli nemáte problémy s náladou? Myslím to tak, jako jestli jste třeba plačtivé,podrážděné a unavené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
13.3.19 09:04

@me u mě jenom ten hlad, unavená jsem byla hlavně na začátku diety..ketodiet mě nezasytilo..mají sice dobré produkty na chuť, ale hlad přišel vždy po 2 hodinách a to dost velký hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me
25
13.3.19 09:44

Já teda nemám ty pytlíky. Normálně si vařím. V ketoze jsem cca 3 týdny.No ale ta nálada :cert: ….Nevím jestli na tohle stravování stavěná. Jsem taková plačtivá,bolí mě i svaly.Hlad teda nepocituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6034
13.3.19 10:22
@me píše:
Já teda nemám ty pytlíky. Normálně si vařím. V ketoze jsem cca 3 týdny.No ale ta nálada :cert: ….Nevím jestli na tohle stravování stavěná. Jsem taková plačtivá,bolí mě i svaly.Hlad teda nepocituji.

Já měla pytlíky, ale je to asi jedno, i když si vaříš sama… Po 14 dnech jsem musela ketózu přerušit a pomalu se vracet zpět. Mám 2 malé děti a nemohla jsem si dovolit mít náladu pod psa. Byla jsem unavená a podrážděná.

Nicméně i tak jsem pak ještě něco zhubla a váha se zpět nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková