Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kissminka Čauky - nakonec sem je ze zvědavosti pořídila taky…Ta tubička má na sobě odečítací stupnici. Tzn. - podle toho jak se ti to zbarví v tom odečítacím čase - 60-120s mrkneš na stupnici a vidíš - růžová - ketony - seš v ketóze
Podle zkušeností se sledováním se a s jídlem - čím víc se večer naperu, tím víc je ráno sytější zbarvení ![]()
@Kristyna954 děkuji za odpověď 🙂. No mám je právě různě sytě růžové, tak snad ty kila půjdou dolů 😁
@Lenka_Hal tak mělas pravdu - ve žrací den už mě to sladký ani tolik nechutnalo. Sice sme zase udělali zátah na cukrárnu a pak ještě žranici a zmrzlinu, ale uvědomila sem si, že mi mnohem víc chutná jahodovej koktejl nebo šlehačka s jahodama oslazený čekankou a že mě ty sachry nedělají na trávení dobře, tak jsem se spořádaně zase vrátila k olejíčkům a tučnýmu masíčku a zelenince, který mi chutnají čím dál víc a fakt začínám bejt na tý dietě spokojená
a jsem zvědavá, co ukáže zase váha. A rozhodně už můj žrací den nebude o takovejch věcech jak před tím, spíš zhřeším že si do toho šlehačkovýho potěšení dám víc druhů lesního ovoce a něco smaženýho na oběd - gordona nebo vepř. řízeček, popř hermelínek…
@Kissminka jestli půjdou závisí z velký části taky na nižším příjmu energie než co za den spotřebuješ - co sem tak kde vyrozuměla tak - spočítat bazální metabolismus+300kcal na provoz a od toho coby nejnižší meze na hubnutí se odpíchnout… A nebo co raděj na těch keto-dietách jestli máš koupenou…
@Kristyna954 mám koupenou 🙂 snad mě to pořádně nastartuje. Vypadá to, že jsou dvě kila dolů. Začala jsem v úterý.
@Kissminka tož držím pěsti - první 2-3kilča je prej voda vázaná v cukrech co de z těla - mě za první tejden spadlo 5kilo a musím si pochválit, že už mi zdaleka tak nenatíkají nohy jak když sem jela na sachry, tak na tom asi něco bude. Jen to držím po svým bez nějaké koupené diety, takže víc už asi neporadím - takže ať to vyjde ![]()
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat. V polovině května jsem dojela Keto diet medium, byla jsem naprosto spokojená, 10 kilo dole. Nepřibrala jsem zatím nic. Nicméně nadváhu mám pořád, takže chci jít do toho znovu. Na webu někde psali, že pauza mezi kůrami má být půl roku. Nevíte někdo z jakého to je důvodu? Nebo je možné začít dříve? Má někdo zkušenost prosím? Omlouvám se jestli už to někdo tady psal, ale nemám čas procházet tolik stránek. Děkuji moc moc.
Ženy, to všechny pijete / jíte pytlíky nebo si vaříte?
Ráda bych tip na keto kuchařku ![]()
@vena90 Jestli ti nevadí angličtina, tak na dietdoctor.com je receptů spousta. České stránky většinou recepty přebírají, ale najdeš na paleosnadno.cz nebo cukrfree.cz. Tištěnou kuchařku nemám, tak doporučit nemohu.
Pro letní období je ketodieta podle mě jako dělaná - zeleniny všude spousta, dá se doplnit grilovaným masem, sýry. Já třeba teď pravidelně dělám různé variace na lečo - třeba osmahnu cibulku a slaninu, přidám papriky, cuketu, rajčata (těch rozumně), do toho pak buď vejce, nebo třeba i smetanu (a jednou dochutím sladkou paprikou, podruhé dochutím ostrým kari), a mám kotel keto jídla.
Hlavní jídla většinou dělám podle toho, co doma je (improvizuju). Podle receptů peču pečivo a dělám dezerty.
Tak jsem na konci diety, zbylo mi v pixle přesně půlka nápoje viz foto, kdyby někdo měl zájem tak přenechám za symbolickou cenu 150,– expiraci to má na 29.11.2019. Nejlíp osobně v Praze předám ![]()
@Iv85 píše:
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat. V polovině května jsem dojela Keto diet medium, byla jsem naprosto spokojená, 10 kilo dole. Nepřibrala jsem zatím nic. Nicméně nadváhu mám pořád, takže chci jít do toho znovu. Na webu někde psali, že pauza mezi kůrami má být půl roku. Nevíte někdo z jakého to je důvodu? Nebo je možné začít dříve? Má někdo zkušenost prosím? Omlouvám se jestli už to někdo tady psal, ale nemám čas procházet tolik stránek. Děkuji moc moc.
Protože keto dieta obsahuje hodně bílkovin a to zatěžuje játra a ledviny ![]()
Ahoj, dnes jsou to 3 týdny, co jsem na keto. Zhubla jsem 6,4kg z 91,5 kg (165cm). První týden jen koktejly, tam byl rychlý úbytek, v druhém týdnu už menší úbytek. Ještě týden a chtěla bych přejít do 2. Fáze (ketodiet). Prosím, kolik jste hubli v té druhé fázi? Děkuji.
Ahoj, jedu na keto už téměř rok, bez pauzy. Jen používám alternativní proteiny a ostatní jídla. jsou o půlku levnější a nemusí se vysazovat. dole skoro 50 kilo. ještě tak 13 a jsem spokojená
![]()